Uutiset

RADALLE.com KORREK ratapäivä 10.5. Ahvenistolla

1.5.2008

Kohta on aika kaikkien RADALLE.com kävijöiden kääntää katseensa kohti Hämeenlinnaa ja Ahveniston moottorirataa. Kyseinen moottorirata on jo pelkästään sijaintinsakin puolesta kotirata monille pääkaupunkiseutulaisille, mutta ratana niin loistava että sinne kannattaa suunnistaa kauempaakin. Etenkin kun kyseessä on RADALLE.com kauden 2008 ensimmäinen MOOTTORIRATAtapahtuma. Mukana touhussa tiiviisti tärkeä yhteistyökumppanimme KORREK, jonka mukaan tämä ratapäivä onkin nimetty RADALLE.com KORREK ratapäiväksi. KORREKin nimikkopäivänä mukana tietenkin myös KORREK vaahtoshow ja meitä viihdyttävät vaahtotytöt. Ei kuitenkaan anneta vaahtotyttöjen varastaa koko showta sillä ohjelmassa myös RADALLE.com BABE-kilpailu, jossa yleisö saa äänestää osallistuvista tytöistä suosikkinsa. Upeat RADALLE.com BABEt vaeltavat varikolla koko toivottavasti kesäisen päivän, joten muistathan pyytää tytöt kuvaan kanssasi!

Kyseessä on RADALLE.com perusperiaatteen "osallistu omalla autolla tai moottoripyörällä" mukainen ratapäivä. Auto- ja moottoripyöräurheilua pääset harrastamaan radalla ja varikolla lukuisissa eri muodoissa. Rata on koko päivän varattu sille itselleen eli rata-ajolle. Ajovuorot jakautuvat autot grip, autot drifting ja moottoripyörät. Lisäksi ohjelmassa rataan tutustuminen sekä Katuautosprint, johon jokaisella kypärän ja katsastetun auton omistavalla kuljettajalla on mahdollisuus osallistua. Varikolla myös RADALLE.com autonäyttely, Burnis-alue sekä tietenkin koko Ahveniston täydeltä kävijöiden omia autoja ja moottoripyöriä.

Uutuuslajin timeattackin ensiesiintyminen Suomessa
Timeattackin ensimmäinen virallinen kilpailu ajetaan Suomessa ensi kertaa RADALLE.com tapahtumassa Botniaringillä 17.5. mutta nyt Ahvenistolla saamme esimakua näytöskilpailun merkeissä. Kilpailuun on kutsuttu toistakymmentä rattimiestä, joilla sekä kalusto että ajotaidot ovat todella kovaa luokkaa. Paikalla myös sellaista kalustoa jota ei kovin usein pääse näkemään, ainakaan näin läheltä kuin Ahvenistolla.

Pääpiirteittäin osanottajat kisaavat Timeattackissa vastustajista kovinta, eli kelloa vastaan, tavoitteena nopein kierrosaika. Katuautoprintistä poiketen Timeattackin lähtö tapahtuu lentävänä lähtönä ja Ahvenistolla ajanottoon käytämme transpondereita, jotka varmistavat mahdollisimman tarkan mittaustuloksen. Timeattackia voi verrata yksittäislähtönä ajettaviin F1 kisoihin. Ensiksi on vapaat harjoitukset, sitten aika-ajot ja lopuksi Superlap. Luokkia tässä lajissa on kolme, Club tavallisille tai parannelluille katuautoille, Competition selkeästi kilpa-ajoon tarkoitetuille autoille ja Unlimited täysverisille kilpa-autoille. Lue lisää lajista RADALLE.com Timeattack uutisesta.



Tapahtuman upeimmat kulkuneuvot palkitaan näyttävästi palkintojenjakotilaisuudessa päivän päätteeksi. Näyttely poikkeaa muista näyttelyistä siinä, että jokainen varikolle ajettu auto osallistuu automaattisesti RADALLE.com Tuning & Styling -kilpailuun. Tuomaristona toimivat yleisön joukosta valitut tuomariryhmät, joiden ehdottamien autojen joukosta kokenut RADALLE.com-tuomaristo palkitsee parhaat. Tapahtuman juontaa Legendaarinen Jorma Pulkkinen!



Portit tapahtumaan aukeavat klo 8.30 ja sulkeutuvat klo 18. Rata on auki klo 9-18.
Sisäänpääsy 12€, ratamaksu 30€, HUOM! Meluraja 97 dB
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisään huoltajan seurassa.

LASIPULLOT EHDOTTOMASTI KIELLETTY KOKO VARIKKOALUEELLA!

Tervetuloa radalle!


Alustava rata-aikataulu:


8.30 Kilpailutoimisto ja katsastus auki
8.30 Lipunmyynti ja INFO-piste auki
8.45 Timeattack ohjaajakokous
8.45 Ohjaajakokoukset alkavat
9.00 Timeattack vapaat harjoitukset
9.30 Autot rata-ajo / drifting sallittu
9.50 Autot rata-ajo
10.10 Moottoripyörät rata-ajo
10.30 Autot rata-ajo / drifting sallittu
10.50 Radan valmistelu kilpailuun
11.00 Katuautosprint
12.00 Autot rata-ajo
12.20 Moottoripyörät rata-ajo
12.40 Autot rata-ajo / drifting
13.00 Vapaa rataan tutustuminen
13:20 Radan valmistelu kilpailuun
13:30 Timeattack-näytöskisa
14.30 Autot rata-ajo
14.45 Moottoripyörät rata-ajo
15.00 VW Urhonajot tiimien näytösajoa esimakuna sunnuntaille Lisää Urtseista
15.20 Autot rata-ajo / drifting sallittu
15.40 Autot rata-ajo
16.00 Kiihdytys
16.30 Moottoripyörät rata-ajo / Palkintojenjako
17.00 Autot rata-ajo
n. klo 17 Burnajaiset, eli heti palkintojenjaon jälkeen
17.20 Autot rata-ajo / drifting sallittu
17.40 Autot rata-ajo
18.00 Rata sulkeutuu


Ohjaajakokoukset:

08.45 Timeattack ohjaajakokous
09.00
09.20
09.40
10.00 Moottoripyöräkuskien ohjaajakokous
11.00 Timeattack ohjaajakokous
11.20
12.00
12.40
13.00 Kaksipyöräisille uudestaan
13.30
15.00




KORREK ratapäivän ollessa kyseessä, myös KORREK haluaa tarjota tapahtumakävijöille jotain speciaalia.
KORREK ja RADALLE.com julistavat kilpailun Suomen edustavimmasta autokerhosta käynnistyneeksi!


Ahveniston tapahtumassa tuomaristo valitsee parhaiten ja näyttävimmin edustetun autokerhon ja valitulle kerholle Korrek sponsoroi Korrek Autonhoitotuotteet koko vuodeksi (max 20-30 autoa). Korrek hakee siis kerhoa jolla on näyttävä kalusto, hyvä meininki ja tiivis yhteishenki. Kyseisen kerhon edustajat haluavat myös kiertää aktiivisesti autotapahtumia ympäri Suomen ja olla näissä näyttävästi esillä sekä edistää maailman parhaiden autonhoitotuotteiden tietoisuutta. Myös RADALLE.com palkitsee valitun kerhon viidellä RADALLE.com 2008 kausikortilla.

Lisätiedot KORREK yhteistyökerho haku-uutisesta.
Kerhoilmoittautumiset ja kerhoparkkivaraukset osoitteeseen info@radalle.com.


Linkkejä:
Ahveniston fanisivut
Ahveniston viralliset kotisivut

Älä myöskään unohda Urhon Ajoja heti seuraavana päivänä sunnuntaina 11.5. Ahvenistolla. Kyseessä on siis ilmajäähdyteisten Wolkkareitten kuusituntinen endurance kisa. Ainakin lauantaipäivän RADALLE.com STAFF on jäämässä fiilistelemään kisoja, tule ihmeessä mukaan yleisöön. Tästä Urhonajojen kotisivulle.

STAFFille myös ajomahdollisuus radalla klo 17-18, lisätiedot STAFF-foorumilta.. (: