Uutiset

KORREK ja RADALLE.com julistavat Kilpailun Suomen edustavimmasta autokerhosta käynnistyneeksi!

1.5.2008

KORREK hakee tiiviiseen yhteistyöhön kanssaan aktiivista mutta melko pientä autokerhoa jolle autoistaan huolen pitäminen ja niiden esittely muulle autokansalle on tärkeää. Kilpailu yhteistyökumppanin paikasta toteutetaan RADALLE.com KORREK ratapäivällä Ahvenistolla 10.5.

KORREKille on erityisen tärkeää että kerhon autot ja porukka viihtyvät tiivisti yhdessä pitkin kesää ja kiertävät mahdollisimman monissa eri tapahtumissa ympäri Suomen. Näkyvyyttä toivotaan etenkin tuning-kansan tapahtumissa, cruisingeissa, autofestareilla jne jne. Ja kuten edellisistä riveistä voi päätellä, valintaperusteita ovat autojen näyttävyys, puhtaus, runsas tapahtumissa käynti sekä halu olla edistämässä maailman parhaiden autonhoitotuotteiden tietoisuutta. Myös kerhon yhteishenki on äärimmäisen tärkeää yhteistyökerhoa hakevalle KORREKille.

Ilmoittautumiset tullaan toimittamaan KORREKin edustajille etukäteen ja edustajista koottu tuomaristo tulee kiertämään kerhoparkkeja ja haastattelemaan kerhojen jäseniä tapahtuman aikana. Voittajakerho julkistetaan 10.5. klo 16:30 palkintojenjaon yhteydessä.

Kilpailun voittajakerholle KORREK sponssaa vuodeksi KORREK autonhoitotuotteet, vahat, erikoisvahat, shampoot, vannepesut, sisäpesut, lasinpesut jne jne (max noin 20-30 autoa). Kerho saa myös KORREKin tarrat autoihinsa, tiimipaitoja ja -takkeja, messurekvisiittaa jne. Yhteistyökerho pääsee myös testitiimiksi testaamaan KORREKin uutuustuotteita ja välittämään terveisensä tuotekehittelyn puolelle.

KORREKin edustaja myös väläytti ajatusta että mikäli yhteistyö valitun kerhon kanssa lähtee luistamaan hyvin ja riittävän tiiviinä, tulevaisuuden yhteistyömahdollisuudet kyseisen kerhon kanssa ovat entistä laajempia.

RADALLE.com haluaa puolestaan kannustaa kilpailun voittajakerhoa viidellä RADALLE.com Kausikortilla 2008


Ahvenistolle on erikseen varattu kerhoparkit tähän kilpailuun osallistuville kerhoille, varaa paikkasi ajoissa! Paikalle voi tulla ilmoittautumattakin, mutta isommalle porukalle suosittelemme ennakkoilmoittautumista, jolloin yhtenäinen hyvä paikka on järjestettävissä.

Sponssikilpailuun halukkaat kerhot ilmoittautukaa sähköpostilla osoitteeseen info@radalle.com.
Sähköpostiin kerhon nimi, perustamisvuosi, linkki mahdollisille nettisivuille, missä päin kerho pääasiallisesti vaikuttaa vai onko kyseessä koko Suomen laajuinen kerho. Lisäksi tietenkin yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä tieto kuinka monta autoa Ahveniston tapahtumaan on osallistumassa jotta osaamme varata riittävän tilan.


Ahvenistolla nähdään!

Ahveniston tapahtuman uutinen
Korrekin sivuille tästä