Uutiset

RADALLE.com TROOPS only ratapäivät 15.6. ja 31.8.

5.6.2008

RADALLE.com TROOPS only ratapäivät, tänne ei rahalla pääse


RADALLE.com on tapahtuman järjestäjä, joka järjestää tapahtumia harrastajille. TROOPS on joukko harrastajia, jotka haluavat olla toiminnallaan vaikuttaa Suomen autourheiluharrastukseen.


Tällaisia etuja eivät muut tarjoa!!

Nyt on siis tarjolla ratapäiviä, "työnraskaanraatajille" tietenkin kiitoksena isosta panoksesta kuin myös syystä, ettei totuus unohtuisi. TROOPS ratapäivät ovat maksuttomia RADALLE.com TROOPS -joukoille, eli STAFFille, BABEille, CORE-porukalle kaikille muille ketkä ovat olleet tekemässä talkoovoimin RADALLE.com tapahtumia.

Päivän aikana on ajovuoroja niin pyörille kuin autoilekin. Grilli on kuumana
rennossa ilmpiirissa vietetään aikaa oman porukan kesken. ilmottautuminen
pakollinen info at radalle.com. Paikkoina Ahveniston moottorirata kesän parhaaseen aikaan sunnuntaina 15.6 ja jälkimmäisen "TROOPS ajot" ajetaan RADALLE.com maailmassa uutuusradan Räyskälän lentokenttän "katuradalla".


Nyt kannattaa ilmottautua mukaan hommiin!

Seuraava mahdollisuus remmiin on perjantai 6.6 Kemoralla ja viimeistään perjantai 13.6 Ahvenistolla. ilmottautumiset RADALLE.com joukkoihin esim. maililla info at
RADALLE.com .

Mukaan TROOPS ratapäiville ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat olleet kaudella 2008 hommissa.

TROOPSit! Tervetuloa nauttimaan ajamisesta ja hauskasta päivästä hyvässä seurassa!


Mitä on TROOPS???

Troops on joukko omien alojensa asiantuntijoita, moottoriurheiluharrastajia, ihmisiä, tyttöjä, poikia, kavereita.

Organisaatioimme jakautuu BABEihin, STAFFiin ja COREen.

BABEt ovat tyttöjä, jotka viihtyvät tapahtumissa ja autourheilupiireissä. Kauniit tytöt ovat aina kuuluneet upeiden autojen seuraan, niin myös RADALLE.com BABEt ovat tärkeä osa RADALLE.com tapahtumia. BABEt sulostuttavat varikkoamme, palkintojenjakoa sekä tietenkin myös valokuvakokoelmiamme tapahtumien jälkeen. Ja mikä parasta, tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa esiintymiskokemusta.

STAFF taas on intohimoisia ihmisiä, jotka eivät jäisi mistään mihinkään hintaan pois. Ihmisiä, jotka haluavat edistää auto - ja moottoripyöräilyharrastuksia Suomessa. Niin kuin muutkin autourheilutapahtumat, toteutetaan myös RADALLE.com ratapäivät talkoovoimin. RADALLE.com TROOPS on suuri vapaaehtoisten ryhmittymä joka haluaa tuoda oman panoksensa Suomen rataurheilun hyväksi ja parantaa sen laatua. Joukkoihimme kuuluu mm. organisaattoreita, lippumiehiä, kuvaajia, tuomareita, järjestyksenvalvojia, BABE:ja sekä suuri joukko yhteistyökerhoja. STAFF koostuu 16- 35 vuotiaista ihmisten tiiviistä yhteisöstä.

RADALLE.com organisaationa huolehtii vapaaehtoisten hyvinvoinnista tapahtumissa ja järjestää kiitoksena esimerkiksi rata-aikaa tapahtumissa sekä kokonaan omia ratapäiviä. RADALLE.com järjestää myös yhteisiä reissuja muihin tapahtumiin ja kokoontumisiin.

BABEksi? -ota yhteyttä babes at radalle.com tai täyttäkää hakemus tästä

STAFFikso? ota yhteyttä info at radalle.com tai hakemus tästä


Ahvenisto 15.6.

Niinpä, eli kokonainen ratapäivä aikaa rallatella. Ajot alkavat kello 10.00 ja jatkuvat aina kello 18.00 asti. Osallistua voit normi ratasääntöjemme mukaisesti ratasääntöjen mukaisella autolla. ilmoittaudu info at radalle.com, kerro nimesi, puhelinnumerosi ja kulkupeli, millä haluat ajella ja vielä laji, mitä harrastat. Pyörille ja autoille omat vuorot. Mönkkärilläkin pääsee, jos immostusta riittää.