Uutiset

Eurocruising 6.6. alkaen uudessa paikassa!

6.6.2008

Cruising perjantait vuonna 2008

2.5.
6.6.
4.7.
8.8.
12.9.


Cruising is not a crime
Mikäs mukavempaa, kuin vanhan tavan mukaan viettää samanhenkisten ihmisten kanssa kesäistä perjantai iltaa siistien autojen ympäröimänä. Eurocruisingit järjestettiin ensimmäistä kertaa 1.6.2001 kello 18.00 Vantaan Virkatie seiskassa. Muutamia vuosia mentiin Hakuninmaan katsastusaseman pihalla ja nyt on aika palata juurille. Autot komistuvat, bassot vahvistuvat ja tytöt... Ei muuta kuin porukkaa kasaan ja nokka kohti eurocruisingia.

RADALLE.com @ Eurocruising
RADALLE.comin porukkaa kerääntyy aina eurocruisinkeihin fiilistelemään yhdessä. Porukan mielestä eurocruising on siisti juttu ja tarjoaa oikeanlaiset puitteet hengailuun.

Tänäkin vuonna RADALLE.com ja Eurocruising tekevät juttuja yhdessä ja tuloksena esimerkiksi yhteinen reissu Ahveniston kautta Pohjoiseen. Tästä reissusta lisätietoa pian RADALLE.comin ja eurocruisingin sivuilta.


Kerhoparkki
Haluatko varata etukäteen kerhollesi paikat eurocruising- tapahtumasta? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info at eurocruising.com otsikolla Kerhoparkki. Kerro sähköpostissa kerhon nimi ja tapahtumaan saapuvien autojen lukumäärä, rekisterinumeroita emme enään tänä vuonna tarvitse. Kaikkien autojen on saavuttava paikalle samaan aikaan. Kerhon johtoauto maksaa koko kerhon pääsymaksut.. Kerhoparkkivaraus on tehtävä viimeistään perjantaihin klo 12 mennessä. Maksimivaraus per kerho on 15 autoa. Kerhoparkkialueen koko on rajallinen joten ilmoittautukaa ajoissa järjestäjille. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä.

Uutta: Päästämme ennakkoon paikkansa varanneet kerhot alueelle sisään etukäteen klo 19.30 alkaen. Tästä saatte ohjeet sähköpostissa jonka lähetämme Teille varauksen yhteydessä. Ole siis VIP ja vältä jonottaminen! Huomaattehan että alueella on silloin vielä järjestelyt käynnissä joten huoltoautoja ja henkilökuntaa on runsaasti töissä joten ajakaa varovaisuutta noudattaen ja liikenteenohjaajien opastusten mukaisesti. Myöskin kun ohitatte jonoa olkaa varovaisia, tiellä saattaa olla paljon jalankulkijoita odottamassa alueelle pääsyä.



Yleistä
Sisäänpääsymaksu on 2 € / henkilö. Ajoneuvoista ei perintä erillistä maksua.
Tapahtuma avoinna kello 20.00 - 00.00
Eurocruisingin sivut ja kuvagalleria

Ajo-ohje:

Paikka sijaitsee noin 5km Hämeenlinnanväylältä kehä 3 itään ja noustaan Pakkalantielle mistä vasemmalle risteyksestä ja noin 200m ja oikealle Virkatielle.

Paikka sijaitsee noin 1km Tuusulantieltä kehä 3 länteen ja nouse ylös Virkatien rampista.

Osoitteesta löytyy mm. Allright, Biketeam, Puuilo.