Uutiset

5.-6.7. Motopark Festival

22.6.2008



RADALLE.com virittelee jo uusia kujeita ja kuvioita PIONEER -Tourin merkeissä. Seuraava moottorikansan kisakunnon koitos järjestetään Itä-Suomessa Virtasalmella Motoparkin moottoriradalla ja sen viereisellä leirintäalueella. Paukkuja riittää niin paikalla nähtävässä erittäin monipuolisessa kalustossa, kuin myös Autopop-perinnettä jatkavissa iltakarkeloissa. Tapahtumassa julkaistaan myös RADALLE.com Las Vegas henkeen sopiva Kasinorekka, jonne kävijät pääsevät pelaamaan pokeriturnauksia. Lauantai päivällä Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä -teeman mukaan radan täydeltä ajovuoroja, Tuning & Styling -näyttely, Timeattack, Drifting -ajovuoroja, Burnajaiset, EMMA -osakilpailu sekä dB DRAG RACE. Lauantai jatkuu Motomajojen puolella Festareilla, illan huippuesiintyjinä mm. Ruoska. Sunnuntaina rata muuttuu todelliseksi moottoriurheilukeskukseksi: Mutkat valjastetaan RADALLE.com FPDA Pro ja RADALLE.com FDO Street-sarjojen drifting -kilpailuihin koko päiväksi ja samalla Riverside Timers kellottaa Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä -teeman mukaisesti kaikkien kiihdytyksestä kiinnostuneitten ajokkeja. Kyseinen sunnuntai on tämän kesän ainoa Itä-Suomessa järjestettävä kaikille avoin varttimailin kiihdytyspäivä!

PIONEER TOUR @ Motopark


PIONEER -TOUR starttasi pari viikkoa sitten Ahvenistolta. PIONEER TOUR on näyttäviä kulkupelejä varikontäydeltä PIONEER PRO DJ:n tahdittamana. PIONEER äänentoistoammattilaiset ovat paikalla juuri sinun kysymyksiäsi varten. Anna PIONEERin kuunnella autosi ja kysele heiltä vinkkejä. PIONEERin kanssa yhteistyössä saat autosi soimaan paremmin. Esillä on erilaisia auton viihdekeskusia, perusmankkoja ja musiikkivehkeitä, joihin on integroitu GPS-systeemit. Tiesitkö, että 90% ensiasennussoittimista voidaan korvata paremmalla PIONEER soittimella? Tule käymään autosi kanssa PIONEERin pisteessä ja kysele eri vaihtoehdoista. Kun tulet seuraavaan PIONEER TOUR -tapahtumaan, voitte yhdessä arvioida muutokset. Tapahtumissa myös mahtavia messutarjouksia. Silmänruoaksi vielä PIONEER Babes!

Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä


Sitä se RADALLE.com on! Tänäkin viikonloppuna voit omalla autolla tai moottoripyörällä lauantaina harjoitella rata-ajoa, driftiä, osallistua Timeattackiin taikka kilpailla autohifi tai Tuning puolella. Sunnuntaina voit kiihdytellä varttimaililla, ammattilaiset mittaavat sinulle puolueettomat tulokset tai jos omistat takavetoisen kulkupelin, voit osallistua drifting harjoituksiin tai vaikkapa kilpailuihin. Osallistuaksesi ajoharjoitteluihin sinulla tulee olla vakuutettu (liikennevakuutus) ja katsastettu menopeli sekä voimassaoleva ajolupa. Autosi tai moottoripyöräsi turvakatsastetaan ennen radalle menoa. Radalla aina kypärä päässä. HUOM!!! Meluraja 97dB!!!!!

Tuning & Styling
Tapahtuman upeimmat kulkuneuvot palkitaan näyttävästi palkintojenjakotilaisuudessa päivän päätteeksi. Näyttely poikkeaa muista näyttelyistä siinä, että jokainen varikolle ajettu auto osallistuu automaattisesti RADALLE.com Tuning & Styling -kilpailuun. Tuomaristona toimivat yleisön joukosta valitut tuomariryhmät, joiden ehdottamien autojen joukosta kokenut RADALLE.com-tuomaristo palkitsee parhaat. Tapahtuman juontaa Legendaarinen Jorma Pulkkinen!

Timeattact
Timeattackin ensimmäinen virallinen kilpailu ajettiin Suomessa ensi kertaa RADALLE.com tapahtumassa Botniaringillä 17.5. Nyt on vuorossa kolmas osakilpailu. Timeattack on uutuuslaji Suomessa ja se kehittyy hiljalleen varmasti mielenkiintoiseksi lajiksi sprinttien rinnalle.

Pääpiirteittäin osanottajat kisaavat Timeattackissa vastustajista kovinta, eli kelloa vastaan, tavoitteena nopein kierrosaika. Katuautoprintistä poiketen Timeattackin lähtö tapahtuu lentävänä lähtönä. Timeattackia voi verrata yksittäislähtönä ajettaviin F1 kisoihin. Ensiksi on vapaat harjoitukset, sitten aika-ajot ja lopuksi Superlap. Luokkia tässä lajissa on kolme, Club tavallisille tai parannelluille katuautoille, Competition selkeästi kilpa-ajoon tarkoitetuille autoille ja Unlimited täysverisille kilpa-autoille. Timeattackiin ennakkoilmoittautumiset : info (at) radalle.com, laita viestiin omat tietosi, yhteystietosi, auton tiedot ja kerro vielä mihin luokkaan osallistut. Lisätiedot ja säännöt » Tästä

Kiihdytys
Kiihdytys on käynnissä jatkuvalla syötöllä koko päivän ajan. Vaikka RADALLE.com tunnetaan parhaiten euro-/tuning-harrastajistaan, myös amerikanautoharrastajat ovat löytäneet mukaan kasvavassa määrin. Motoparkin tapahtumassa on virallinen ajanottolaitteisto ja –miehistö mahdollistamassa omalla autolla tai mp:llä kiihdyttämisen. Kiihdytyksen ajanoton hoitaa Suomen paras kiihdytystiimi: RiversideTimers Ry. Sunnuntaina kiihdytykselle on varattu stripe lähes koko päiväksi.

Drifting
Nopi -mestari Bill Shermaninkin mukaan Suomalainen Drifting on Euroopan huippua! On selvää, että vakuuttavimmat sarjat RADALLE.comin oma FDO Street ja yhteistyössä toteutettava FPDA Pro sarjat hallitsevat suomalaista drifting-näyttämöä. Sunnuntaina ajetaan kahden Suomen suosituimman ja kovatasoisimman sarjan osakilpailut. RADALLE.com FPDA Pro -luokassa mennään toiseksi viimeistä osakilpailua kaudella 2008, joten taistelun taso tulee olemaan ennennäkemättömän kovaa! Driftaajille on luvassa ennätysmäärä luisuaikaa radalla. Driftingiä voit harrastaa joko drifting harjoitteluvuoroilla lauantaina tai sunnuntaina ottaa osaa kilpailuihin. Sunnuntaina on myös driftingleiri, joten luisuaikaa on entistä enemmän tänä viikonloppuna. Ohjelmassa on luvassa drifting harjoittelun lisäksi kauden viides RADALLE.com FPDA Drift Series 2008 valtakunnallisen mestaruussarjan osakilpailu. Sarja on tarkoitettu Pro-luokan drifting-kuljettajille, ja sarjan pääpalkintona kustannamme sarjan voittajan NOPI Driftin finaaliin Atlantaan, jossa voittaja saa käyttöönsä Ter-Techin rakentaman kilpailukykyisen kaluston ja huoltoryhmän. Toinen tämän kauden drifting-sarjoista on Finnish Drift Open Street, josta on puolestaan mahdollisuus nousta loistavalla kilpailumenestyksellä edellämainittuun Pro-sarjaan. Myös Finnish Drift Open Street -sarjan viides osakilpailu ajetaan Motoparkissa. Drifting-kisojen ajan mikrofonia heiluttelee useista eri moottoriurheilutapahtumista tuttu Arto "Leiska" Leinonen.

Voit tulla harjoittelemaan vaikka koko viikonlopuksi vaikka et uskaltautuisikaan ihan vielä kilpailuihin.

Lauantain drifting ajovuoroille voit osallistua suorittamalla ratakatsastuksen ja ohjaajakokouksen sekä ratamaksun. Ratamaksu suoritetaan INFO-pisteeseen, josta sinut ohjataan eteenpäin.

Street luokkaan kilpailemaan voi ilmoittautua osoitteeseen pekka (at) radalle.com ja puolestaan FPDA-luokkaan ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen fpda (at) vastaheitto.com. Kilpailukutsun löydät vastaheiton foorumilta. www.vastaheitto.com

KILPAILUTOIMISTO
Kilpailutoimisto on avoinna kilpailupäivänä sunnuntaina 6.7.2008 klo 8.30 alkaen. Kilpailutoimisto sulkeutuu 1 tunti viimeisen ajosession päättymisestä.

Huimat palkinnot!!


RADALLE.com ja On The Road Europe LTD palkitsevat parhaat driftaajat!
Pro sarjan voittajan RADALLE.com kustantaa NOPI-finaaleihin kilpailemaan Atlantaan. Osakilpailukohtaiset tuotepalkinnot tarjoaa RADALLE.com ja On The Road.

FPDA:n Sarjatilanne ennen Motoparkin osakilpailua:
Sarjatilanne


1. Mikko Viitala..........363p
2. Janne Leinonen......361p
3. Marko Kivi.............337p
4. Harri Hokkanen.......331p
5. Juha Rintanen........306p
6. Ami Aalto..............268p
7. Petteri Törmänen....187p
8. Marko Haverinen.....176p
9. Tapio Murtoo.........168p
10. Juha Vehviläinen...131p
11. Timo Anttila.........118p
12. Henri Haanpää........70p
13. Janne Veikkanen.....65p
14. Jan Mikael Höglund..46p
15. Teemu Ahonen.......42p

OSANOTTOMAKSUT
FPDA Drifting Series
Sarjailmoittautumismaksu 75 €
Osakilpailumaksu 50 €

FDO Finnish Drift Open Series
Sarjailmoittautumismaksu 30 €
Osakilpailumaksu 50 €

Ajoharjoittelumaksu 30 € lauantain ajovuoroille.

Paikalla rengaskone, jos sattuu renkaat kulumaan driftatessa :)

Sarjapisteet kolmannen osakilpailun jälkeen

FPDA PRO sarjaan ilmoittautuneet:
Aalto
Ahonen
Haanpää
Hokkanen
Kivi
Leinonen
Murtoo
Rintanen
Vehviläinen
Veikkanen
Viitala

RADALLE.com FDO Street-sarjaan tähän mennessä ilmoittautuneet:

Jukka Hatakka
Ville Häkänen
Tuomas Iljin
Krister Kalska
Keijo Ketola
Mika Kivi
Antti Lehtinen
Arne Puttaa

Burnajaiset

Enemmän tai vähemmän perinteiset burnajaiset kilvoitellaan taas Motoparkin asfalttikentällä aivan drifting-varikon vieressä. Huom, tapahtumaan tulossa myös rengaskone Virtasalmen autokorjaamon ja moottoriradan lähimmän huoltoaseman st1:sen puolesta.

Vaahtoshow
Näyttävät autot ja kauniit naiset ovat jo aikojen alusta kuuluneet tiukasti yhteen. RADALLE.com ja KORREK haluavat tarjota tapahtumavieraille naiskauneutta KORREK-vaahtoshown merkeissä, jossa esiintyvät tällä kertaa illankin tähdet Susan Silver ja Yasmin. Tapahtuman ensimmäinen vaahtoshow esitetään varikolla, toinen puolestaan leirintäalueen puolella. Tytöt nähdään kolmannen kerran vielä leirintäalueella lähempänä puoltayötä K-18 showssa.

EMMA (European Mobile Media Association) Finland Ry
Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja edistää autoäänentoiston harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä teknistä kehitystä erilaisten toimintamuotojen välityksellä. Yhdistys järjestää autoäänentoiston kilpailuja, joissa laadittujen kilpailusääntöjen perustella arvostellaan asennusten ja äänentoiston laatua.
Nyt lauantaina järjestettävä Motoparkin EMMA-kisa on vuorossaan neljäs tänä kesänä, RADALLE.com tapahtumassa kilpailutoimintaa on esitelty useana vuonna peräkkäin, viimeksi 14.6. Ahvenistolla. EMMA:n päiväaikataulu lisätään myös uutiseen lähipäivinä. » Tästä EMMAN sivuille tutustumaan toimintaan.

Kisaan jo ilmoittautuneet:
EMMA
Harri Laaksonen Toyota Corolla (EMMA Advanced-5)
Jarno Lötjönen Opel Astra H Wagon (EMMA Advanced-5)
Mika Lirkki Peugeot 307 (EMMA Advanced-5)
Tero Tanninen Volkswagen Golf variant (EMMA Advanced-5)
Jani Tamminen BMW 316i (EMMA Advanced-7)
Mikko Isopahkala Audi A4 (EMMA Advanced-7)
Jarkko Hautakoski Audi A4 (EMMA Advanced-Unlimited)
Joni Nilsson Nissan Almera (EMMA Advanced-Unlimited)
Mikko Arkivuo Volvo S60 (EMMA Experienced-3)
Tero Komulainen Toyota Corolla (EMMA Experienced-3)
Juha Lahtinen Seat Toledo (EMMA Experienced-5)
Lasse Eronen Bmw E36 (EMMA Experienced-5)
Juha-Matti Kurittu Peugeot 207 RC (EMMA Experienced-Unlimited)
Markku Skantz Toyota Corolla verso (EMMA Experienced-Unlimited)
Toni Ritonen Skoda Octavia RS (EMMA Experienced-Unlimited)
Jarkko Saukonoja MB E (EMMA Expert-Unlimited)
Sami Soikko Smart - (EMMA Master-5)
Jari Ruotsalainen Volkswagen Golf III VR6 (EMMA Master-Unlimited)
Vesa Koskinen Mitsubishi Carisma (EMMA Master-Unlimited)
ESPL
Tero Tanninen Volkswagen Golf variant (ESPL Experienced-2)
Markku Skantz Toyota Corolla (ESPL Experienced-4)

dB DRAG Race

dB DRAG Race on peruutettu!



Pokerirekka
Nordic Poker Road Show:n ensiesiintyminen oli aikataulun mukaisesti Kalajoen Juhannuskarkeloissa. Kyseessä on siis puoliperävaunulliseen rekkaan rakennetusta pokerisalongista jossa sisällä kolme pöytää, 5 screeniä ja yksi ulkopuolella tuloksia varten, telttakatos jne. Pelejä pelataan non-stop periaatteella ja pelaajille on luvassa mahtavia palkintoja. Pelaaminen on kaikille maksutonta ja koko kesän voittaja palkitaan huikealla Las Vegasin matkalla. Pokerirekka tullaan näkemään tänä kesänä monissa muissakin tapahtumissa, mm. elokuun alun Neste Rallissa sekä RADALLE.com kauden päätöksessä Ahvenistolla 27.9. Tästä Nordic Poker Road Show:n sivuille. Pokeripelit teille tarjoaa RADALLE.com sekä On The Road Europe LTD.




SUMOTOUR 2008
Tapahtumissamme on tällä kaudella saanut painia! SUMOTOUR 2008 jatkuu Motoparkissa. Tervetuloa Leikkimielisesti Painimaan!
Lisätiedot » Tästä!

Monipuolinen bändikattaus Motoparkissa!





Blinded Rain vyöryttää ilmoille hämärän rajamailta kumpuavaa HardRockMetallia, joka iskee takaraivoon rouheiden riffien ja koukuttavien melodioiden siivittämänä. Bändin toinen pitkäsoitto Destination Unknown ponkaisi päivänvaloon 23.4. esitellen Blinded Rainin uutta tuotantoa aiempaa laajemmalla soundimaailmalla varustettuna. Albumi on vastaanottanut positiivista huomiota sekä koti- että ulkomaisessa mediassa.
www.myspace.com/blindedrain



Agonizer on Pyhäjärveläinen vuonna 1998 perustettu heavy-metal bändi. Tyylinä melodinen metalli rouhealla grungevokalistilla höystettynä. Huhtikuussa 2007 bändi sai levytyssopimuksen Spinefarm Recordsin kanssa ja julma debyyttilevy "Birth / The End" ilmestyi 1.8.2007
www.agonizer.org





Chorale on eurodance-/europopbändi Toijalasta. Musiikin tuotannosta vastaavat Tero Laihanen ja Markus Ahola ja kauniista ihmisäänestä Tampereella asuva Lydia - laulaapa Markuskin välillä. Choralelta on ilmestynyt v. 2005 albumi Unimaailma. Tuorein julkaisu on Fantasia-Single helmikuulta 2007.
www.choralemusic.net




K-System tuli tanssikansan keskuudessa tunnetuksi viimeistään 2001, kun miehen hittibiisit "Set U Free" ja "Subadubasound" soivat klubeissa ja radioissa ympäri Suomen. Syyskuussa 2001 julkaistiin miehen debyyttialbumi "Supadupasounds". Uusin levytys on viimesyksyinen single Samba 69.
www.k-system.nu
www.myspace.com/ksystem




Ruoskan koneilla höystetty rankaisudebyytti Kuori tehtiin pikavauhtia ja julkaistiin 2002. Sillä oli jo aistittavissa bändin ennakkoluuloton ja rajoja rikkova industrimeininki. Suomen Luonto, mystiset tarinat, melankolinen luonteemme ja eksoottinen kielemme kuuluvat kaikki Ruoskan repertuaariin. Bändi tekeekin omien sanojensa mukaan maailmanmusiikki - metallia, jota pystyy kuuntelemaan, vaikka sanoja ei ymmärtäisikään. Ruoska julkaisi 9. huhtikuuta 2008 uuden studioalbumin nimeltään Rabies.
www.ruoska.net

Erotic Show


K-18 alueella takuulla riittävästi pintaa paljastavassa showssa esiintyjinä Susan Silver, Yasmin sekä Mr Lothar uskomattomien tulennielentätemppujensa kanssa.

KORREK Vaahtobileet
Vaahtobileet tykitetään käyntiin klo 20:00 leirintäalueen ravintolan terassilla K-Systemin tahdittaessa menoa. Tällä kaudella esimakua vaahtobileistä saatiin jo Kemoralla kesäkuun alussa ja vaahdon seassa telmiminen tuntui uppoavan kävijöihin kuin häkä. Nyt pistetään vieläkin paremmaksi ja järjestetään bileet ulkoilmassa aivan festarilavan vieressä. Leirintäalueella tietty myös peseytymismahdollisuus vaahtohippaloinnin jälkeen.


AIKATAULUT KOKO VIIKONLOPULLE
(järjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin)

LAUANTAI 5.7.

Mikäli haluat ajamaan, ilmoittaudu INFO-pisteelle. Meluraja ehdoton 97 dB, kaikki ajoneuvot on mitattava ennen radalle menoa!

RADALLA:
10.00 lipunmyyntiportit avataan
10.30 katsastukset sekä ohjaajakokoukset alkavat
11.00 autot rata-ajo
11.20 mp:t rata-ajo
11.40 autot rata-ajo
12.00 autot drifting
12.20 autot rata-ajo
12.40 mp:t rata-ajo
13.00 kilpa-autot, rata-ajo
13.20 vapaa rataan tutustuminen
13.40 mp:t rata-ajo
14.00 autot drifting
14.20 autot rata-ajo
14.40 mp:t rata-ajo
15.00 autot drifting
15.20 autot rata-ajo
15.40 mp:t rata-ajo
16.00 DRIFTING NÄYTÖS
16.20 autot rata-ajo
16.40 mp:t rata-ajo
17.00 autot drifting
17.20 autot rata-ajo
17.40 mp:t rata-ajo
18.00 rata sulkeutuu
18.30 ratavarikon tyhjennys

VARIKOLLA:
10.00 Varikko avataan yleisölle
12.00 Casinorekka aukeaa
13-15 tuomaristo kiertää näyttelyaluetta
15.00 Burnajaiset
15.30 Korrek Vaahtoshow (varikolla)
16.00 Autonhajotus (näytös)
17.00 PALKINTOJEN JAKO MOTOMAJOILLA PÄÄLAVALLA

LEIRINTÄALUEELLA:
17.00 Palkintojen jako päälavalla
18.00 Leiriytyminen, grillausta, saunominen
18.15 Pioneer PRO DJ
18.45 Illan ensimmäinen bändi aloittaa : Blinded Rain
19.30 KORREK VAAHTOSHOW
20.00 K-System
Vaahtodisco alkaa

LEIRINTÄALUEEN LAVALLA:
21.00 Chorale
22.00 Ruoska
23.00 Mr Lothar´s Erotic show
00.00 Agonizer
00.45 Pioneer PRO DJ
02.00 Vehkeet sammuu, leirintää
04.00 Kuoleman hiljaista, unta kuulaan

Leirintäalueen portit auki kello 16.00 - 02.00
Leirintä-/ telttapaikasta peritään siivouspanttimaksu, joka palautetaan lähdettäessä kun oma paikka on siivottu. (leiripaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä)


SUNNUNTAI:

Driftingin kilpailutoimisto avaa ovensa klo 9.00
Katsastus ja Info auki kello 10.00 eteenpäin.

Drifting-radalla
11.00 Vapaa harjoitus
11.40 Vapaa harjoitus
12.20 Vapaa harjoitus
13.00 Lajittelut STREET
13.40 Lajittelut PRO
14.20 Vapaa harjoitus
14.50 TAUKO Driftingissä - radan tyhjennys
15.00 TIME ATTACK -kilpailu
15.40 drifting-kilpailu STREET
16.20 drifting-kilpailu PRO
17.00 Vapaa harjoitus
17.40 Vapaa harjoitus
18.00 Rata sulkeutuu

Kiihdytysradalla
10.30 katsastus alkaa
11.00 Kiihdytys alkaa
15.00 TAUKO KIIHDYTYSSUORALLA (TIMEATTACK)
15.40 Kiihdytys jatkuu
17.00 Palkintojenjako
18.00 Kiihdytys päättyy

RADALLE.com palkitsee
EMMA- palkintojen lisäksi RADALLE.com jakaa viikonloppuna seuraavat palkinnot:

Auto I
Auto II
Auto III

Tunnustus I
Tunnustus II
Tunnustus III

Timeattack Club
Timeattack Competition
Timeattack Unlimited

Drifting FPDA Pro I
Drifting FPDA Pro II
Drifting FPDA Pro III

Drifting FDO Street I
Drifting FDO Street II
Drifting FDO Street III

BABE I

Tyttöjenvalinta

Burnis

Hifi/Ice

Kilpa-auto

Sitruuna

MP

Tekniikka


Yleistä
Ympäristöviranomaiset suorittavat melumittauksia viikonloppuna ja tästä syystä asiaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Meluraja 97dB.

Hinnat
Liput la koko päivä 20€ / la iltalippu klo 18-> 10€ / vkl 30€, sis telttapaikan leirintäalueella / su 10€
Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi. Ikäraja K-18 vain anniskelualueella. Ajoneuvon pysäköinti varikolle sisältyy sisäänpääsyyn. Ajomaksu lauantai 30€ / sunnuntai 20€
Liput ennakkoon: www.lippupalvelu.fi p. 0600 10 800 (1,83€/min+pvm) tai 0600 10 020 (5,99€/puhelu+pvm)

LASIPULLOT EHDOTTOMASTI KIELLETTY VARIKKO- JA LEIRINTÄALUEELLA!

Leirintäalueen porttien sisäpuolella ajokielto klo 22-07 (ei koske huoltoajoneuvoja)

Motopark
Motopark Racewayn
rataprofiili on erittäin monipuolinen ja soveltuu niin autoille kuin moottoripyörillekin. Motoparkin rata tarjoaa erittäin vaihtelevat korkeuserot, mikä lisää radan mielenkiintoisuutta. Keskellä rataa on kiihdytysajoneuvoille kaksi omaa kaistaa, jolloin Motoparkissa voidaan järjestää varttimailin kiihdytyskisoja.

Pituus: 3516 m
Radan leveys: 11 m
Lähtösuoran leveys: 12 m
dB raja: 97

Majoitus


RADALLE.com suosittelee:
Hotelli Savonsolmu, Pieksämäki www

Juvahotelli, Juva www

Motomajoilla on myös telttailumahdollisuus!

Motoparkin leirintäalueen Motomajojen (lue festarialueen) mökkitilanteesta sekä kaikesta muustakin mahdolisesta Motoparkkiin liittyvästä kannattaa kysellä seuraavalta John Tuulilta, john.tuuli@motopark.fi tai 040 - 500 3436