Uutiset

RADALLE.com Ahvenisto Finals lauantaina 27.9

16.9.2008

RADALLE.com-kauden parhaat palkitaan Ahvenistolla lauantaina



RADALLE.com FINALS 2008 -tapahtuma tuo Ahvenistolle Suomen komeimmat autot, nopeimmat kuskit ja kuumimmat Babet!

Korrek ja RADALLE.com ja ovat kutsuneet Ahvenistolle kaikki tällä kaudella tapahtumissa palkitut ajoneuvot ja kuljettajat. Luvassa siis vielä kerran Suomen upeimmin rakennetut ajoneuvot, luonnollisesti teknikaaltaan tai ulkokuoreltaan erikoisia laitteita unohtamatta. Tapahtumassa ratkaistaan, mikä auto on kauden 2008 upein.

Osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä
Luvassa runsaasti ajoaikaa vauhtipäille, olit sitten pito- tai luisumies. Voit tuoda autosi vaikkapa vain näytille, sillä jokainen tapahtumaamme saapunut kulkuneuvo osallistuu automaattisesti RADALLE.com Tuning & Styling kilpailuun!

Drifting
Luvassa on hurja drifting-lajiesittely, jossa Suomen huippukuljettajat näyttävät kaikille, mistä lajissa on kyse. Tuomaristo kertoo tarkasti yleisölle, mikä meni suorituksessa pieleen ja mistä tuli lisäpisteitä. Tämä kannattaa tsekata!

Tapahtumassa myös jaetaan RADALLE.com FPDA ja FDO -driftingsarjojen palkinnot.
Lisäksi on luvassa Drifting -vuoroja radalla.

BABET
Ja tuntuuko, että tapahtumasta vielä puuttuisi jotain? Kyllä, niin meistäkin, joten paikalle on kutsuttu myös kaikki tämän kauden RADALLE.com Babet, joiden joukosta valitaan vuoden 2008 RADALLE.com Babe. Ehdokkaat kiertelevät upeiden autojen joukossa, ja yleisö pääsee jälleen äänestämään suosikkiaan.

Timeattack
Myös kovinta ratakierrosta lähdetään taas hakemaan. Nyt viimeistä kertaa tällä kaudella etsitään Timeattack-voittajaa. Kuka mahtaa viedä kauden viimeisen kuninkuuden? Löytyykö puheille myös tekoja? Kenen kantti kestää? Entä jos sataa vettä? Pelin henki on selvä: yksi kierros, yksi aika, yksi voittaja.

Burnajaiset
Jo legendaariseen maineeseen nousseet Burnajaiset järjestetään tällä kaudella vielä kerran. Ovatko autosi kesärenkaat melkein loppuussa? Polta poloiset Apparan asfalttiin.

Las Vegas Tour Pokerirekka
Kiinnostaisiko lähteä autotapahtumaan, mutta et saa itseäsi irti nettipokerista? Ahvenistolla voit pelata pokeria ihan oikassa pokeriturnauksessa. RADALLE.com Las Vegas Tour Pokerirekka on paikalla koko päivän. Turnauksessa on voitettavana huimia palkintoja, mm. RADALLE.com kausikortteja vuodelle 2009 ja tuotepalkintoja by Simota Swoosh ja Steelmate.

RADALLE.com-tyyliin rata on avoinna koko päivän OSALLISTU OMALLA AUTOLLA -teemaa vaalien. Päivä on jaettu tasan autojen, driftaajien sekä moottoripyörien kesken. Ainoina taukoina Timeattack-kilpailu, driftingin näytösajo sekä vapaa rataan tutustuminen, joista viimeksi mainitun osallistuminen sisältyy sisäänpääsyn hintaan. Tule paikan päälle pokkaamaan kauden viimeiset palkinnot ja kuvauttamaan autosi RADALLE.com Babejen kanssa. Luvassa paljon erilaista toimintaa - moottoreilla tai ilman. Tervetuloa RADALLE!

Yleistä
Tapahtuma avoinna: klo 9-18.
Liput: lauantai 12€.
Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi. Ajoneuvon pysäköinti sisältyy sisäänpääsyyn.
Ajomaksu: 30 €
Lisätiedot www.RADALLE.com, www.ahvenistonmoottorirata.fi



Tapahtuman Rata-aikataulu


RADALLE.com Ahvenisto Finals TimeTable

9.00 Grip Timeattack rata
9.20 Drifting vuoro
9.40 Grip Timeattack rata
10.00 Drifting vuoro
10.20 Grip
10.40 Moottoripyörät
11.00 Drifting vuoro
11.20 Grip
11.40 Moottoripyörät
12.00 Drifting vuoro
12.20 Grip
12.40 Moottoripyörät
13.00 Drifting vuoro
13.20 Vapaarataan tutustuminen
13.40 Drifting vuoro
14.00 Grip Timeattack rata
14.20 Moottoripyörät
14.40 Drifting lajiesittely
15.00 Drifting vuoro
15.20 Grip
15.40 Moottoripyörät
16.00 Drifting vuoro
16.20 Timeattack
16.40 Timeattack
17.00 Timeattack
17.20 Grip
17.40 Moottoripyörät
18.00 Rata sulkeutuu


HUOM!! 18.10. extrapäivä Ahvenistolla!!!


Juuri kuin luulit kaiken kivan olevan jo ohi, RADALLE.com sanoo: hauskanpito ja rata-ajelu ei lopu!