Uutiset

14.2. 4th RADALLE.con LASOL -Jääratapäivä Pukkilassa

10.2.2009


14.2. 4th RADALLE.com LASOL -jääratapäivä Pukkilassa

Nyt on aika laittaa kamppeet kasaan ja suunnata Pukkilaan viikonloppuna, ihmettelmään rata-ajoa, Jää-driftingiä ja hauskanpitoa. Nyt meinaan on sitten rakennettu ennätysmäärä ratoja: 2,5 km pitkä rata autoille, 1,5km pitkä rata moottorikelkoille, kunnon rata moottoripyörille ja ATV:ille sekä uutuutena mopoautorata!
Tapahtumassa on nuotio sekä grilli kokoajan kuumana ja ratamakkarat lämpöisine mehuineen löytyvät RADALLE.comin omasta kahviosta.

Monipuolisessa ohjelmassa on tarjolla Osallistu Omalla Autolla -ratavuoroja, jäädriftingiä, katuautosprint, UUTUUTENA mopoautosprint, autonäyttelyä ja hyvää yhdessä oloa samanhenkisen porukan kanssa. Ilta jatkuu tietysti iltabileissä Pukkilan Ravintola Onnentuvassa klo. 21:00 alkaen. Välissä klo. 18:00-21:00 ruokailu Pukkilan Maitobaarissa mestarikokki Arto Mäkelän eväillä. Illaliskortti 35.- ja ilmoittautuminen Marko Haveriselle (0400-868595) torstaihin 12.2 klo. 18:00 mennessä.

Lisätietoa tapahtumasta lisätään tähän uutiseen päivittäin, joten kannattaa käydä katsomassa!
Lauantaina 14.2. on itse tapahtuma ja Sunnuntai on klubipäivä!

Ajoihin voi osallistua
- autolla (huom, alle 3,5 t painavat)
- moottoripyörällä
- mönkkärillä
- mopoautolla
tai vain tulla viettämään hauskaa pärinäpäivää hyvässä seurassa.
Kunnon moottorikelkkarataa emme valitettavasti voi tänä vuona tarjota, kun hyppyrit kerkisivät sulaa alta. Mikäli kumminkin tulet kelkalla paikalle niin meillä on tarjota tasainen 8 hehtaarin sänkipelto jossa yli 1,5km tasainen mutkarata. Tällä hetkellä lunta 10-15cm.


Ajamaan voit tulla autolla, kilpa-autolla, mönkijällä, moottoripyörällä ja moottorikelkalla. Jokaiselle ajoneuvoljille rakennetut samanaikaisesti käytössä olevat radat tarjoavat varmasti tarpeeksi ajoaikaa.

Jäädrifting on näytösluonteinen kilpailu joka ajetaan yleisön edessä lyhyemmällä radalla. Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla itsesi infopisteeseen.

Jääkatuautosprint ajetaan radalla ja siinä on kaksi eri luokkaa: 2-vetoiset ja 4-vetoiset. Ilmottaudu infopisteeseen viimeistään puolituntia ennen kilpailua. Katuautosprintin ohjaaja kokous pidetään 20 minuuttia ennen starttia, joten pidä huoli, että olet paikalla.

Uutuutena ajettava Jäämopoautosprint ajetaan mopoautoille suunnitellulla radalla Ilmottaudu infopisteeseen viimeistään puolituntia ennen kilpailua. Mopoautosprintin ohjaaja kokous pidetään 20 minuuttia ennen starttia, joten pidä huoli, että olet paikalla.


Molempien sprinttien lähetykset, lähdönjärjestelyt sekä ajanotot toteutetaan RADALLE.comin (toteutus Rauli Kärki) omaa tuotantoa olevalla sprinttijärjestelmällä. Järjestelmää käytettiin ensimmäisen kerran viime viikonloppuna Joutsassa ja saimme sieltä hyvää kokemusta ja palautetta.

Tuning& Styling- kilpailuun osallistut tuomalla autosi paikalle, sillä RADALLE.com joka tapahtumassaan valitsee, nimeää ja palkitsee näyttävimmät ajopelit.

Paikalla mm:
*Huima takavetoinen Nissan Micra, jossa moottoripyörän kone!!
RADALLE.com cafe, jossa kuumaa makkaraa, juomia, kahvia, pullaa, ym.
Varikolla paineilmaa renkaisiin ja muutakin huoltoapua.

Samoin siisteys on erittäin tärkeää. Roskat roskikseen ja pahoin vuotavien ajoneuvojen tuonti alueelle kielletty. Jokaisen varattava tippapahvi autoihinsa joilla ajetaan jäällä.
Alue Natura aluetta, jota ei saa liata.
Järjestäjät Haverinen (Sutii Oy) sekä RADALLE.com pyytävät osallistujilta siisteyttä ja asiallista meininkiä jotta tapahtuma saa luvat viranomaisilta seuraavaksikin talveksi.

Kaikki joukolla mukaan!



RADAT:
30 hehtaarin kumpuilevalla sänkipellolla noin 2,5 km Aito ja monipuolinen jäärata. Tällä kertaa radasta löytyy kallistuksia, ylä- ja alamäkiä, muutama vaativa tiukka että vauhdikkaita drift mutkia. Samoin pari vauhdikasta pätkää jos kulkineessa on sitä todellista voimaa ja kuskilla päätä vetää.
Moottoripyörille ja mönkkäreille on jäälle varattu oma rata. Joten ei vaihto vuorottelua!
Radat on jäädytetty pellolle, joten hukkumisriski on aika olematon...

JA MIKÄ PARASTA! KAIKKI KOLME PÄÄRATAA KOKONAISUUDESSAAN NÄKYY VARIKOLTA! AINUT LAATUISTA!

Yleisölle tarjolla kyyditystä MB -55 museo kuorma-autolla ympäri Kanteletta.
Renkaat:
Katurenkaat niin nastat kuin kitkat sekä kisapiikkirenkaat hyväksyttyjä, eli renkaat VAPAAT, mutta pakolliset. Sprinttiin osallistujilta vaaditaan Suomessa katulailliset renkaat

Aikataulu:
klo 10-17
Päivä tullaan jakamaan auto radalla hitaisiin liukkaankelin harjoitus- ja nopeampiin vapaan nopeuden vuoroihin. Piikkirenkaille omat ajovuoronsa!
Tosin kolmen radan ansiosta ajoaikaa riittää runsaasti kaikille.
JÄÄ-drifting näytöskilpailu noin klo 15. Ratamestari tehnyt juuri yleisön / varikon eteen pitkän nopean Drift mutkan.

Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin , ajovuorot ja paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Hinnat:
Sisäänpääsy 10e/henkilö Ratamaksu 15e/auto

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä:
Paikallisten yritysten, kuten Sutii Oy:n, Yli-Hyrylä Oy:n sekä koneurakointi Eero Perttilän kanssa.
Järjestelyistä iso hatunnosto Haverisen Markolle perheineen, sekä rata-alueen omistajille Almialan perheille.

Sijainti:
Pukkila, Muurahaisten tie

ajo-ohje:
Helsingistä noin 60km, Helsinki-Lahti moottoritieltä, Mäntsälän rampista ulos, oikealle, risteyksen yli suoraan, kohti Pukkilaa, 10km ja vasemalle kohti Pukkilaa, 10 km ja pukkilan läpi kohti Myrskylää.

GPS osoite Tapahtuma aluelle:
muurahaisentie 4, 07565 KANTELE. tai 07560 Pukkila. Riippuu GPS ohjelmasta.
Eli tapahtumapaikka sijaitsee aivan 162 asfalttitien vieressä n. Pukkilan ja Myrskylän puolessa välissä. Jos ajat idästä tai lännestä 162 tietä niin et voi olla huomaamatta tapahtumapaikkaa.
Helsingistä n. 85km
Hyvinkäältä n. 60km
Lahdesta n. 40km
Porvoosta n. 35km
Kouvolasta n. 75km
Hämeenlinnasta n.95km
Joten todella monesta kaupungista vain alle tunnin ajomatka. Tervetuloa yhteen etelä-suomen parhaimpaan talviajotapahtumaan.
Opastus Pukkilasta ja Myrskylästä.
Liukkaankelin taitoja ja liikenne turvallisuutta tukemassa myös naapurikunta ASKOLA ja Autoliitto Myrskylä.