Uutiset

RADALLE.com @ ACS / TCS 2009

2.4.2009

Kevään kovin messuspektaakkeli on jälleen täällä. RADALLE.com on tottakai taas mukana.

Mikä on ACS?
American Car Show on vuosittain pääsiäisen alla järjestettävä rakennettujen autojen supernäyttely Helsingin messukeskuksessa. Tänäkin vuonna amerikan autoja harrastavan koulukunnan ylläpitämä järjestö FHRA ry on saanut paikalle huikeita customoinnin helmiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Ulkomaan helmistä yksi maininnan arvoinen on ainakin tämä Merv Barretin Willys Pro Street vuodelta 1937.

Kenellä on tänä vuonna näyttävin rodi? Onko sittenkin joku uudempi jenkkimalli vienyt harrastajien sydämen? Tuleeko TOP-listalle uusia nimiä? Kaikkiin näihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyy vastaus Helsingin messukeskuksesta nyt pääsiäisenä perjantaista maanantaihin.

Mitä muuta siellä on?
Jos omistat moottoripyörän ei sinua suinkaan syrjitä, sillä tämä supertapahtuma pitää sisällään myös oman rakenneltujen mopedien hallinsa. Paikan päällä on joka ainoana pääsiäisenä esillä kaikki hienommat streetfighterit unohtamatta customoituja choppereita. MC heaven osastolta löydät myös molemmat alan lehdet, sillä Kopteri ja Bomber-magazine ovat jälleen mukana menossa. Ei siis kannata lähteä pääsiäiajelulle Pornaisiin vaan suunnata prätkän alakatteet kohti messuhallia.

Kuka on TCS?
Tuning car show on toiminut jo monta vuotta American car show:n tuning-puolen yleisömagneettina. Vuodesta toiseen tänne jokakeväiseen tuning-tapahtumien mekkaan kerääntyy tuhansittain tuningauto-puolen harrastajia. Yleisölle tuodaan näytille ne omien unelmien täyttymykset, joiden parissa on koko talvi autotalleissa puuhasteltu. Tottakai täällä on näytillä myös kaikki Suomen kovimmat Hifi-autot. Multimedia osastot ovat olleet vuodesta toiseen näyttäviä ja maahantuojien osastot jo useiden vuosien ajan yksi suuri ja tärkeä osa koko ACS:n toiminnassa. Mikä auto on tänä vuonna messukansan suurin puheenaihe? Mikä on odotetusta rakennelmista onnistunut parhaiten? Kuka kerää yleisön sympatiaäänet? Kenelle heruu?Tämä on SE juttu tuningpiireissä. Tämä on juuri SE tapahtuma mihin kaikki rakentavat yötäpäivää autojaan valmiiksi.

RADALLE.com ja ON THE ROAD ovat mukana näyttävällä yhteistyöosastollaan motorsport-hallissa. Osastolla myynnissä simota-/swoos-tuotteita, sekä ennakkoon lippuja tapahtumiin, myös koko kauden kausikortit haettavissa osastoltamme. Tervetuloa moikkaamaan osastolle 1a11 koko pääsiäisen ajan.

Tule Tsekkaamaan kovat Simota, Swoosh, OTR, Steelmate -messutarjoukset osastollemme motorsporthallissa osasto 1 A 11

Avoinna pe klo 12-18, la ja su klo 10-18, ma klo 10-16
Liput pe, la, su 20€ ma 18€. FHRA:n ja FTCA:n jäsenet 0€, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.
Järjestäjä: FHRA