Uutiset

2.5. Se alkaa!!! Kaudenavaus Ahvenistolla

28.4.2009

RADALLE.com kaudenavaus 2.5. Ahvenistolla

Suomen suosituimmat ratapäivät ovat tarjonneet tänä vuonna riittävästi rata-ajoaikaa jo yli viidelle sadalle kuljettajalle, kun loistava talvi tarjosi puitteet viidelle mahtavalle RADALLE.com jääratatapahtumalle.
Nyt on kesäkauden vuoro: RADALLE.com kausi 2009 starttaa Ahvenistolta lauantaina 2.5.2009. Ohjelmassa riittävästi Osallistu Omalla Autolla tai moottoripyörällä: rata-ajoaikaa autoille ja moottoripyörille, Drifting-kutsukilpailu: Finnish ALL STARS Drifting battle, Burnajaiset -kuminpolttokauden viralliset avajaiset, Tuning & Styling näyttely yms.

RADALLE.com Kauden 2009 avaus Hämeenlinnassa Ahvenistolla tämän viikon lauantaina 2.5.

Samalla kun RADALLE.com kausi avataan, on kyseessä myös vuoden 2009 Ahveniston moottoriradan avaus. Kesärenkaat on vaihdettu käyttöautoihin alle ja tallien kätköistä ilmestyy taas toinen toistaan komeampia kulkupelejä kun RADALLE.com järjestää Suomen ensimmäisen tämän vuoden moottoriurheilutapahtuman ulkoilmassa. Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa ja myös luontoäiti näyttää säiden puolesta vihreää valoa.

Tapahtumassa Suomen suosituimmat moottoriurheilulajit, sekä vauhdikkaita ajonäytöksiä. Perusajatuksena tapahtumissa OSALLISTU-OMALLA-AUTOLLA tai (MP:llä) -teema jotta moottoriurheiluharrastajat oppivat käsittelemään ajokkejaan ääritilanteissa harjoittaen taitojaan turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa. Eli kuka tahansa asiasta kiinnostunut ajokortin omaava henkilö voi omalla autolla harjoitella rata-ajoa (myös MP:t), driftingiä, osallistua Katuautosprinttiin taikka kilpailla burniksen eli kuminpolton turnajaisissa, underground-henkistä 1/8-mailin kiihdytystä unohtamatta. Poikkeuksellisesti tapahtuman kasvaneen suosion vuoksi myönnetty kilpapäivän meluraja 110dB (norm 95dB) Ahveniston tänä kesänä tiukentuvista melurajoista huolimatta. Nyt ei siis ole mitään syytä jättää kovempaakaan kehrääviä menopelejä talleihin lepäämään joten ajonäytöksistä vastaavat tällä kertaa mm. Super Saloonit sekä Drifting-kutsukilpailun mielenkiintoinen kalusto, kaikki nämä tietysti ihmeteltävänä näytösten väliajoilla varikon puolella.

Muuta mielenkiintoista kalustoa, maailmanluokan erikoisuus Lotus Exige S260 jonka huima suorituskyky sekä upea muotoilu nyt Suomen rataensi-illassa. Toinen tämän kauden uutuuksista on Volkkarin pakettiautosta täysveriseksi rata-autoksi rakennettu Ratataksi, jossa kuusi kuppipenkkiä, turvavarusteet ja tietysti myös tekniset muutokset takaavat melkoisen tuntuman Ahveniston vaihtelevaan rataan.

Tuning & Styling näyttelyyn osallistuvat kaikki varikolle ajatetut ajoneuvot joista asiantunteva tuomaristomme valitsee taas näyttävimmät ja palkitsee päivän päätteeksi. Nyt uutuutena RADALLE.com The Best of Finland -teemalla kootaan kaikki kauden aikana palkitut kaikilta tapahtumien osa-alueilta loppukilpailuun, tule siis mukaan ja osallistu ajoihin tai näyttelyyn, voit lunastaa itsellesi näin paikan syksyn Finaaliin. Mukana autonäyttelyssä myös upeiden RADALLE.com BABE:jen uusi sukupolvi, tule tervehtimään tyttöjä ja kuvauttamaan itsesi ja autosi näyttävässä seurassa. BABEt löydät varikolla myös uudelta RADALLE.com shopilta, myymästä RADALLE.com tuotteita, KORREKin autonhoitotuotteita sekä On The Road Europe LTD:n lisävarusteita.

RADALLE.com esittäytyy BABE:jen, turvakaluston sekä JANNENISKAN 70m henkilönostimen kanssa jo perjantaina Hämeenlinnan vapputorilla, jolloin muutama onnellinen pääsee ihailemaan Hämeenlinnaa kohtuullisen korkealta kyseisen nosturin kyydissä. Myös lauantain tapahtumassa arvotaan nosturikyytejä radan yläpuolelle.

Luvassa paljon erilaista toimintaa - moottoreilla tai ilman - koko päiväksi. Tervetuloa RADALLE!

Tapahtuma avoinna: lauantai 9-18 Liput: 15€, alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi. Ajomaksu: 35€. Liput ennakkoon:www.menolippu.fi Lisätiedot www.RADALLE.com, www.ahvenistonmoottorirata.fi Tapahtuman järjestää Radalle UA



Aikataulut: 09:00 D1Underground - WarmUp
10:00 Autot / Drift, kilpa-autot sallittu
10:20 Autot
10:40 MP-vuoro
11:00 D1Underground - Lajittelu
11:40 MP-vuoro
12:00 Autot / Drift sallittu
12:20 Autot
12:40 MP-vuoro
13:00 Vapaa rataan tutustuminen
13:20 Autot / Drift sallittu (mahdollinen näytös)
13:40 Autot
14:00 D1Underground - Finaali
15:00 MP-vuoro
15:00 Burnajaiset
15:20 Autot / Drift sallittu
15:40 Autot
16:00 Palkintojen jako
16:00 MP-vuoro
16:20 Autot / Drift sallittu
16:40 Autot
17:00 MP-vuoro
17:20 Autot / Drift sallittu
17:40 Autot
18:00 Rata kiinni