Uutiset

Drifting Shakedown 18.4. Joutsassa

13.4.2009

Mitä??
Niinpä. Nyt se siis alkaa. RADALLE.com Drifting kausi 2009. Shakedown on kaluston testausta, fiilisten hakemista, drifting harjoittelua, paineiden purkua, kilpatovereihin tutustumista sekä heidän taitojensa punnitsemista. Tapahtumassa on mahdollisuus Qualifoitua FPDA Pro kuljettajaksi ja mahdollisuus suorittaa FDO -osallistumislisenssi. Paikan päällä ammattikuskeja opastamassa harrastajia, mm. Hannu Tervola tulee autoosi istumaan ja neuvoo, kuinka parhaat kulmat irtoo. Tapahtumassa myös grip vuoroja vauhdin hurmasta nauttijoille. Tämä tapahtuma on juuri sinua varten, jotta pääset kesän autotapahtumien fiilikseen jo vähän ennen ensimmäistä ratapäivää tai drifting kilpailua. Yleisölle riittää nähtävää ja koettavaa, kun talviunilta heräävät huippukuskit herättelevät ajotaitojaan.

Missä?? Joutsassa, Josemorassa, Röksäntie 169, Joutsa

Milloin?? 18.4. kello 10 - 17. Tämä on hyvä päivä aloittaa driftaaminen, merkkaapa se kalenteriisi

Miten Driftaaja: Sinä B-kortillinen, autosi joko street- tai pro- sääntöjemme mukainen. Ilmoittaudu osoitteeseen drifting@radalle.com. kuljettajille osallistujakatto radalla. Jotta aikaa ja tilaa riittää... Autot turvakatsastetaan paikan päällä. Ja kypärä päähän. Tapahtuma on ilmainen FDO-sarjaan ilmoittautuneille, ilmoittaudu nyt, jos et vielä ole: www.drift.fi. Sarjamaksun voi suorittaa tapahtumassa, mutta ennakkoilmoittautumalla pääset portista helpommalla... Ota ajopukusi mukaan.
Rata-autoilusta innostunut: B-kortillinen, autosi tieliikennelain mukainen, katsastettu ja vakuutukset voimassa, tule tapahtumaan kypärä mukanasi, ilmoittaudu infopisteeseen, sieltä se lähtee. Luvassa riittävästi osallistu omalla autolla ratavuoroja.

Kenelle?? Sinulle. FDO:n Street kuski - joka olet ilmoittautumisen sarjaan hoitanut. FPDA Pro kuski - joka olet sarjaan ilmoittautunut. Ilmoittautumisen voit hoitaa paikan päällä. Osallistu Omalla Autolla -ajoharjoittelusta innostunut.

Drifting osallistumislisenssit tarkoittavat Street sarjassa, että annat näytön taidoistasi, jotta pääset osallistumaan suoraan kilpailuun tapahtumissamme (näytön voi antaa myös jokaisessa kilpailutapahtumassa - mutta kun annat näyttösi nyt, voit keskittyä radan harjoitteluun kilpailussa) ja Pro sarjan 65-pisteen raja, Pro kuljettajan täytyy suoriutuksen tulee ylittää 65 pisteen rajan, jotta saa Pro statuksen. Kaikki Mukaan!
lisätiedot: info@radalle.com