Uutiset

RADALLE Urheiluautoilijat Ry

24.4.2009

RADALLE.com tapahtumia on järjestetty jo pitkälle yli kymmenen vuotta. RADALLE.com tuli viralliseksi nimeksi ja tavaramerkiksi vuonna 2001, sitä ennen niminä olivat mm. tiistain ja torstain rata-illat ja Euro Car Challenge.

Loppuvuodesta 2008 perustettiin RADALLE Urheiluautoilijat Ry selkeyttämään toimintaa tapahtumien sisällä ja ympärillä. RADALLE Urheiluatoilijoiden selkein tehtävä on toimia autourheilusta ja osallistu omalla autolla -autoharrastajien sekä tapahtumia järjestävien RADALLE.com Staffin äänenkannattajana. Ua:n kautta voit hankkia itsellesi AKK:n kilpailulisenssin.

RADALLE Urheiluautoilijat on Autourheilun Kansallisen Keskusliiton eli AKK:n jäsen ja toimii koko Suomen alueella.Ua:n hallituksessa istuu pitkän linjan "comilaisia" kuten Teppo Laukkanen ja Heikki Ruotsalainen. RADALLE Ua hakeutui AKK:n jäsenseuraksi keväällä 2009 ja AKK:n hallitus hyväksyi hakemuksen 18.4.2009 Lue lisää »

RADALLE Ua:n jäsenenä saat rahan arvoisia etuja RADALLE.com tapahtumissa, olit sitten kuljettaja, harjoittelija, kilpailija tai kannattaja, joten nyt kannattaa liittyä jäseneksi. Jäseneksi haet lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info (ät) radalle.com. Laita hakemukseen tiedot itsestäsi:
Koko nimesi:
Osoitteesi:
Sosiaaliturvatunnuksesi:
Minkälaiseksi jäseneksi haet?

Ua:n hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi pian!

Jäsenmaksut 2009:
Jäsen 30 €
Kannatusjäsen 10 €