Uutiset

BOMBER WEEKEND 12.-14.6.2009

26.5.2009

Kesän kuumimmaksi prätkäfestariksi muodostunut Bomber Weekend varmistui tänä vuonna ennätyksellisen myöhään.Tapahtumasta tiedotettiin välittömästi kun asioihin saatiin varmuus. Myöhäinen tiedotus aiheutti paljon perättömiä huhuja, epäselvyyttä ja jopa kiukkua. Tästä viivästyksestä pahoittelut kaikille ja etenkin niille jotka eivät pääse tästä syystä paikalle.

Bomber Weekend 2009 varmistumista pitkitti pääsääntöisesti byrokratia ja lupa-asiat. Ei ole helpoin tehtävä järjestää tuhatpäisille prätkäharrastajille paikkaa jossa rajoittajat vovati laulaa kolme vuorokautta putkeen. Motoparkin moottoriurheilukeskus leirintäalueineen kuitenkin sai nämä asiat täytettyä, mutta pienin rajoittein.

Kuten edellisenäkin vuonna, rata-alueelle kohdistettu päivä ohjelma pitää pysyä Etelä-Savon ympäristökeskuksen asettamissa desibelimääräyksissä. Siksi ohjelma radalla muodostuu seuraavasti:

Perjantaina klo: 11.00-18.00 kovaäänisemmät lajit. Saa ajaa moottoripyörillä, jotka mittauksien mukaan alittavat 103,0 dBA

Lauantaina klo: 11.00-18.00 hiljaisemmat lajit. Saa ajaa moottoripyörillä, joissa on alkuperäiset äänenvaimentimet tai tarvikevaimentimet, jotka mittauksien mukaan alittavat 97,0 dBA

Sunnuntaina klo: 11.00-18.00 Saa ajaa moottoripyörillä, joissa on alkuperäiset äänenvaimentimet tai tarvikevaimentimet, jotka mittauksien mukaan alittavat 97,0 dBA

Ohjelma festarin rata-alueella rakentuu siis pitkälle näiden puitteiden mukaan. Ohjelmaosiota päivitetään heti kun niihin saadaan varmuus. Sen voimme kuitenkin luvata että kaikki pääsee ajamaan sydämensä kyllyydestä tai seuraamaan muuta ohjelmaa vaikka virvokkeiden merkeissä.

Ohjelma festarin leirintä-alueella on normaaliin tapaan rentoa ja ajoittuu iltoihin. Vaikka aina on ollut parhaat bileet jo perjantaina, niin silti ohjattu ohjelma painottuu lauantaille. Silloin vasta päästään nauttimaan lauantain voittajien palkintojenjaosta ja bändeistä. Muutakin on suunnitteella mutta niistä ilmoitetaan ohjelma osiossa heti kun asiat tarkentuu.

Loppusanoiksi vielä että: Tervetuloa taas ja kiitos kun olette kanssamme luoneet aidon ja parhaan prätkäfestarin mitä ikinä! Nyt ja edellisinä vuosina! Kiitos. Motoparkissa nähdään.

Terveisin Bomber Weekend grew.

Bomber Weekend Road Show 2009

Jos haluat rakennetulle pyörällesi mainetta ja glooriaa, ilmoita se Bomber Weekend 2009 Road Showhun. Kolme parasta palkitaan lauantai-iltana palkintojenjako seremonioissa pokaalein. Näyttely on lauantai-päivänä. Ilmoittautumiset kuvan kera: info(at)bombermagazine.com.

Kimppaburniksen maailmanennätys

Bomber Weekend 2009 lauantaina 13.6. yritetään rikkoa samanaikaisen kuminpolttamisen maailman ennätys! Ilmoittaudu ennakkoon kuminäryiseen tempaukseen ja tehdään kimpassa uusi ennätys! Ilmoittautumiset s-postillla info(a)bombermagazine.com

www.BOMBERWEEKEND.com