Uutiset

RADALLE.com Kemora Festival esiintyjät

29.5.2009

RADALLE.com Kemora Festival esiintyjät:

Aurium

Laittaa nyt 30 vuotta metallimusiikin alttarille itseään uhrannut mies kirjoittamaan esittelyä Suomi-dance kokoonpanosta. Mutta, hei älkää kertoko hevarikavereilleni, sillä tämähän toimii. Häpeilemätöntä ja mukaansatempaavaa menoa suomeksi ja välillä englanniksikin on luvassa. Ammattitaito ja energia on huomattu laajemminkin, sillä kokoonpano tuli toiseksi Pepsin, Radion NRJ:n, sekä K-Systemin järjestämässä Remix-kilpailussa.

www.aurium-music.net
www.mikseri.net/artists/?id=54307

BARBE-Q-BARBIES on bensankatkuinen nuorten rokkimimmien kokoonpano, joka ammentaa musiikkinsa vaikutteita sellaisilta mestareilta, kuten: KISS, AC/DC, Motörhead ja Runaways, eli kunnon bileet on taattu. B-Q-B:n CV on mukavaa luettavaa, yhtye on lämmitellyt mm. W.A.S.P:ia kesällä 2008. Viime kevään singlelohkaisu 'Escort' valittiin mm.Ylex:n viikon biisiksi. Voikohan olla mitään näin mukavaa, kuin kauniit naiset vetämässä reipasta rokettirollia festarikansan iloksi?

www.myspace.com/barbeqbarbies

Beats and Styles

Erittäin mielenkiintoinen kokoonpano tämä rajoja rikkova ja hienosti kansainvälisestikin menestynyt Beats and Styles on. Bändin hitit ja monien huippuartistien vierailut muistetaan. Renegades, Dynamite, Dance Dance Dance, Everything Is Everything, Take It Back, lista on pitkä. Sitä on myös vierailijoiden lista. Vuosien varrella yhteistyötä on tehty mm. Hanoi Rocksin, Toni Wirtasen, Raymond Ebanksin, Elastisen, Max?C:n, Papa Deen, sekä useiden muiden ulkomaisten vokalistien kanssa.

www.beatsandstyles.com
www.myspace.com/beatsandstyles
Dacia

Dacia on kolmen kopla, jonka muodostavat Rion, NyyJork ja Susan. Kokoonpanon debyyttisingle Seikkailija nousi suoraan singlelistan kolmoseksi. Samoin kolmoseksi nousi seuraava sinkku Muistot. Dacian energinen Suomi-dance on nähtävä ja koettava livenä!

www.daciamusic.com
www.myspace.com/daciamusic

Divine Dancers

Naiskauneutta Suomen suveen ja festareille! Jyväskyläläinen tanssiryhmä lämmittää esityksellään viilenevässä alkukesän illassa. Upeat puvut ja hurjalla määrällä keikkoja hankittu ammattitaito kun yhdistetään haluun esiintyä ja viihdyttää, niin lopputuloksena ei voi olla muuta kuin upea show!

Firenote feat. Ari Koivunen

Nyt ei konstailla yhtään, vaan annetaan palaa tuhdisti perinteisen hard-rockin viitoittamalla tiellä. Firenote tulee olemaan seuraava raskaamman rockin sensaatio Suomessa, ja miksei maailmallakin. Brother Firetribe ja 80-luvun klassikkobändit kohtaavat bändin stadionmitat täyttävässä soundissa. Yhtye, jonka levynkannessa poseeraa seksikäs nainen moottoripyörän päällä, ei voi olla väärässä. Idols-voittaja ja nykyään Amoralin laulajana vaikuttava Ari Koivunen tulee Kemoran Radalle.com festivaaleille Firenoten vierailevaksi artistiksi.

www.firenote.com

Matti Nykänen
Kun Matti tulee kylään, mitä tahansa voi tapahtua...

Professori Heikkerö

Höpinää pönttöön ja pöpinää hönttöön. Alun perin Sleepy Sleepers cover-bändinä aloittanut hulvaton mölinälauma on sittemmin laajentanut korkeakulttuurillista antiaan omaankin materiaalin. Jumaliste Professori Heikkerölle pitäisi antaa Nobelin palkinnot ja Grammyt, sen verran huikeita biisejä bändi kirjoittaa. Kuuntele itse Karvanoppakuningas, Rapulatango tai Pukki Tulee. Livenä tämä joukkue on täysin arvaamaton, kaikkea voi tapahtua ja tulee tapahtumaan. Nyt ei tarvita aivoja ollenkaan, antaa palaa vaan!

www.myspace.com/professoriheikkero
www.professoriheikkero.com