Uutiset

3.5.2003 RADALLE.com Karting- illan tulokset

7.5.2003

Tämä taustalla näkyvä Radalle.com viitoitus on tullut tutuksi monelle Eurocar Showssa sekä American Car Showssa kävijälle. Kesän Ratapäivät sytyttää sen aivaan uuteen merkitykseen, kylmän ja ajolinjoja viilatun talven jälkeen.

Ajettiinko kilpaa ja vieläpä tosissaan? No, kyllä! Tässä ovat palkinto korokkeella RADALLE.com karting- illan nopean PRO-ryhmän kaksi parasta kuljettajaa, Aloittelijoiden ryhmän kolme parasta kuljettajaa, Paras auto yksi ja kaksi, tyttöjen valinta sekä tietenkin paras moottoripyörä voittaja. Kart-in Club ja sen henkilökunta mahdollisti jälleen hienot puitteet vauhdin ystäville. Kiitokset tähän astisesta ja kaudesta 2003!

Paras auto ykkösen voitti Suomessa erittäin harvinainen 500:nen Opel Omega. Vaivaa oli nähty hakemalla siirtokilvet harvinaiseen herkkuun, päästäkseen illan tapahtumaan. Auton omistaja oli turvautunut "kuljettajaan" säästääkseen voimia itse karting kisaan.. Syyt taisivat kuitenkin olla muualla, illanvietto suunnitelmia silmälläpitäen.


Paras auto kakkosen voitti viimesen päälle laitettu ja urheilullinen Rellu. Autossa oli sisustaankin nähty vaivaa ja vauhdikkaan ilmeen takasivat myös siellä orginaali takapenkkin tilalle tulleet kuppi- istuimet. Sisusta oli tietysti verhoiltu auton muuhun väritykseen soveltuvaksi. Autossa on selkeää voittaja ainesta. Tuomaristo teki oman vaikean valintansa. Kuinka monta, aivan samalla tarkkuudella ja huolellisuudella rakennettua Rellua tulee vastaan?


Tyttöjen valinta. Kyseessä oli VTS Sitikka jossa teippaukset hurjapäiden tyyliin. Auto tullaan kuuleman mukaan näkemään myös RADALLE.com ratatapahtumissa ja siellähän niitä tyttöjä piisaa. Vinkkinä auton omistajalle kauden aloitus 10.5, :o)


Paras moottoripyörä ykkönen Kawasaki ZX12R. Pyörä kertoo jo olemuksellaan ettei tällä ajeta tuppinurin rovaniemeltä palatun Honda monkey kerhon kevät kokouksen jälkeen. Pyörän omistaja ajoi myös hyvin kisassa nelipyöräisellä. Vauhti on siis veressä. Kuinkahan kotimatka taittui kahden hyvän sijoituksen kera?