Uutiset

Hyvinkään Jatkot illalla Milliklubilla

23.1.2010

Jääratapäivää on vietetty nätissä raikkaassa talvikelissä. RADALLE.com -poppoo kokoontuu illalla Helsinkiläiseen Milli-klubiin jälkipeleihin, tule mukaan! 

Nyt kun on päivää nautiskeltu aidossa RADALLE.com hengessä Hyvinkään Vauhtikeskuksessa on aika miettiä illaksi suunnitelmia. Milliklubilla Helsingin keskustassa, Foorumia vastapäätä starttaa bileet n. kello 22.00. Ravintola avaa ovensa jo kello 21 ja porukka siirtyy sinne tapahtuman jälkeen bilekuteet niskaan vedettynä. Täällä siis pelataan kaikki jälkipelit. Tule mukaan viihtymään samanhenkisessä porukassa!!

 

Milli-Klubi kertoo itsestään seuraavaa:

 

TERVETULOA MILLIKLUBILLE!

Kun haluat elämääsi jotain loistavaa, kiiltävää, kahisevaa, liukuvaa, säihkyvää, kimmeltävää, kaipaavaa, janoista, uutta, suurta, kaunista, hienoa, velatonta, armotonta, pelotonta ja uskomatonta, tule tänne.

Jos taas etsit jotain lämmintä, pehmeää, sulokasta, kaarevaa, tuoretta, tiukkaa, mustavalkoista, lihaksikasta, muodokasta, värikästä, kiemuraista, viettelevää, houkuttelevaa ja kiihottavaa, suunnista taas tänne.

Mutta jos toisaalta kaipaat myös onnea, iloa, hauskuutta, herkkyyttä, viitseliäisyyttä, kärsivällisyyttä, malttamattomuutta, kitkeryyttä, katkeruutta, voitokkuutta ja notkeutta, niin minne muuallekaan sinä menisit.

KAIKKI TAI EI MITÄÄN! Joka ikinen ilta. Siitä lähdetään.

 

MILLIKLUBI BAR & DISCO
Kaivokatu 12, 00100 Helsinki
Puhelin +358 9 278 5620
info@milliklubi.fi
Avoinna joka ilta 21–04
Vapaa pääsy.

http://www.milliklubi.fi/