Uutiset

Alastaron RADALLE.com tapahtuma 8.6.2003

9.6.2003

Vaikka tapahtumapaikka oli tällä kertaa hiukan syrjäisempi Alastaron moottorirata, silti paikalle saapui jälleen runsaasti sekä yleisöä että ajajia. Aurinkoinen päivä mahdollisti lähes keskeytyksettömän ajoharjoittelun vuoroin moottoripyörille, vuoroin autoille. Välillä saatiin näytös todella nopeiden kilvettömien autojen menosta, kun radalla pistäytyivät sekä Super Saloon -sarjaa kiertävä BMW M1 Arrowsin F1 -moottorilla varustettuna, kuin myös Formula -autoja. Myös muut kilvettömät näyttivät vauhdin mallia.Alastarolla oli myös mahdollista mitellä kaveria vastaan kiihdytysradalla! Osallistujia oli runsaasti sekä moottoripyörillä että autoilla. Harjoituksissa ja alkuerissä oli kalustoa laidasta laitaan, mutta finaali käytiin todella kovatasoisena Opeleiden välillä. Lopuksi kokeiltiin myös, kuinka voittoauto pärjäsi moottoripyöräsarjan voittajaa, ahdettua Yamahan R1 (245 hv!) -pyörää vastaan. Ei liene yllätys, kuka odotteli maalilinjan takana kahvia juoden?

Alastarolla RADALLE.com tapahtumassa oli yleisölle järjestetty Suomessa ennen näkemätön Drifting Show. Siinä kuminpolton lisäksi kuljettajalta vaaditaan autonsa täydellistä hallitsemista, ajettaessa kumit savuten luistoista toiseen. Näyttävät luistot ja piruetit ovat siinä hallitseva elementti. Drifting rata oli tehty Alastaron rata-varikolle. Isot kiitokset renkaansa Drifting rataan polttaneille ja yleiölle silmäniloa tuottaneille hurjapäille. Palkintona oli mainetta ja kunniaaPaikalla oli jälleen autotarvikkeiden edustajia esittelemässä lisävarustemallistoaan aina siivistä separaattoriin!

Kilpailusarjoissa jaettiin palkintoja hienoista autoista, moottoripyöristä, sekä sitruunapalkinto surkuhupaisasta esityksestä. Onnelliset voittajat saivat pokaalinsa RADALLE.com-tyttöjen halausten kera!Seuraava tapahtuma on tutulla paikalla Hämeenlinnan Ahvenistossa 14 - 15.6.2003. Tällöin paikalla esittäytyy muiden kilpa-autojen ohella myös Super Saloon -autoja. SS-autot ajavat myös SSA RY:n sisäisestä mestaruudesta, joten nähtävää on tiedossa ja paljon! Tervetuloa!