Uutiset

Haluatko mukaan RADALLE.com toimintaan?

10.3.2010

Haluatko mukaan RADALLE.com toimintaan?

Haluatko olla osa Suomen suositumpien ratapäivien henkilökuntaa?
RADALLE.com kouluttaa tekijänsä alansa huippu osaajiksi. Haluatko liittyä joukkoihin?

Kevään 2010 aikana järjestämme mm. seuraavat koulutukset: Ensiapu 1 ja Järjestyksenvalvoja peruskurssi. Nämä kurssit ovat julkisesti ilmoitettuja ja ovat hyvä tapa päästä toimintaan kiinni. Jo kyseisten koululutusten omaavat ovat toki tervetulleota ottamaan yhteyttä.  Toimintaan toki voi hakeutua ilman koulutuksiakin ja hankkia niitä pikkuhiljaa innostuksen herätessä.

Tulevista kursseista ja jatkokoulutuksista ilmoitamme sisäisessä viestinnässämme.

Kurssimaksun saa pääsääntöiseti aina takaisin kun on toiminut sovitun määrän tapahtumia kyseisissä tehtävissä.

Muutama paikka on  EA1 ja JV kursseille vielä vapaana. Toimi heti mikäli asia kiinostaa!

 

 

RADALLE.com on Suomen suurin OSALLISTU-OMALLA-AUTOLLA-TAPAHTUMA (myös mp:llä). RADALLE.com tarjoaa mahdollisuuden kokeilla omaa ajoneuvoa vauhdikkaassa ja turvallisessa, valvotussa rataympäristössä. Tapahtuma on suunnattu innokkaiden auto- ja moottoripyöräihmisten lisäksi koko perheelle. RADALLE.com -raati ja yleisö valitsevat tapahtuman näyttävimmät ajoneuvot.
    Liikenneturvallisuusnäkökulmasta RADALLE.com tapahtumat tarjoavat vaihtoehdon teillä hurjastelulle. Julkisuuteen noussut nuorison hurjastelu tieliikenteessä on herättänyt paljon keskustelua. Tapahtumien opastetuissa puitteissa jokainen pääsee ottamaan mittaa itsestään. Samalla oma ajotaito karttuu ja kokemus ajoneuvon hallinnasta ääritilanteissa paranee. Toisaalta ylimääräiset ja kielletytkin temput yleisellä tiellä vähenevät, kun on paikka missä harrastaa ja purkaa paineita.
    RADALLE.com tapahtumien tarkoitus on myös pienentää kuilua moottoriurheilun ja tavallisen autoilijan välillä ja näin innostaa uusia ihmisiä moottoriurheilun pariin. RADALLE.com tapahtumat – ja beibet – ovat jo käsite autoja harrastavissa piireissä

Tapahtumien toteutus RADALLE.com UA: harrastajilta harrastajille
Niin kuin muutkin autourheilutapahtumat, toteutettaan myös Ratapäivät talkoovoimin. Asiastaan kiinnostuneet tekevät tämän mahdolliseksi omalla panoksellaan. Joukkoihin kuuluu mm. organisaattoreita, lippumiehiä, kuvaajia, babeja sekä suuri joukko yhteistyökerhoja.

Haluatko olla oman paikkakuntasi/ kerhosi RADALLE.com-yhteyshenkilö? Etsimme joukkoomme ikään ja sukupuoleen katsomatta innokkaita ja ahkeria moottoriurheilun kannattajia lajista riippumatta. Koulutamme sinut ratatuomariksi, katsastamaan autoja radalle jne., roudarit ja järjestysmiehet ovat myös tervetulleita! Mikäli toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä ja liity joukkoihin.

 

Ensiaskeleet liittymiseksi järjestävään organisaatioon

1. Rekisteröidy RADALLE.com foorumille, mielellään käyttäjä tunnuksella Etunimi_S  (oma etunimi, alaviiva ja sukunimen ensimmäinen kirjain) 

2. ole aktiivinen foorumilla

3.lähetä itsestäsi tiedot, eli nimi , yhteystiedot, ikä,  kuvaus itsestäsi osoitteeseen staff<<a>>radalle.com

Tai

Ilmoittaudu tapahtumassa INFO-pisteeseen tai sähköpostilla staff<<a>>radalle.com

TERVETULOA MUKAAN SUOMEN VAUHDIKKAIMPIIN JOUKKOIHIN!