Uutiset

RADALLE.com Shakedown Joutsassa 17.4.

7.4.2010

Niinpä. Nyt se siis alkaa. RADALLE.com Drifting ja Timeattack kausi 2010. Shakedown on kaluston testausta, auton säätöä. fiilisten hakemista, drifting harjoittelua, paineiden purkua, rannejumppaa, kilpatovereihin tutustumista sekä heidän taitojensa punnitsemista sarjaan, kansalaisuuteen, sukupuoleen, tiimiin, autonmerkkiin, taitoihin etc. katsomatta. Tapahtumassa FDO kuskit voivat suorittaa osallistumislisennsin. Tapahtumassa myös grip vuoroja vauhdin hurmasta nauttijoille. Tämä tapahtuma on juuri sinua varten, jotta pääset kesän autotapahtumien fiilikseen jo vähän ennen ensimmäistä ratapäivää tai kilpailua. Yleisölle riittää nähtävää ja koettavaa, kun talviunilta heräävät huippukuskit herättelevät ajotaitojaan. Rakennamme paikanpäälle luisu ja pito radan, jossa ajovuoroja vuorotellaan.

Missä?? Joutsassa, Josemorassa, Röksäntie 169, Joutsa

Milloin?? 17.4. kello 11 - 17. Tämä on hyvä päivä aloittaa vaikkapa driftaaminen, merkkaapa se kalenteriisi

Miten Driftaaja: Sinä B-kortillinen, autosi joko street- tai pro- sääntöjemme mukainen. Ilmoittaudu osoitteeseen drifting@radalle.com. kuljettajille osallistujakatto radalla. Jotta aikaa ja tilaa riittää... Autot turvakatsastetaan paikan päällä. Ja kypärä päähän. Tapahtuma on ilmainen FDO-sarjaan ilmoittautuneille, ilmoittaudu nyt, jos et vielä ole: www.drift.fi. Sarjamaksun voi suorittaa tapahtumassa, mutta ennakkoilmoittautumalla pääset portista helpommalla... Ota ajopukusi mukaan.
Rata-autoilusta tai Timeattackista innostunut: B-kortillinen, autosi tieliikennelain mukainen, katsastettu ja vakuutukset voimassa, tule tapahtumaan kypärä mukanasi, ilmoittaudu infopisteeseen, sieltä se lähtee. Luvassa riittävästi osallistu omalla autolla ratavuoroja.

Kenelle?? Sinulle, joka haluat jo päästä ajamaan!!!!!

Ja mitä tämä maksaa??? Tämähän on siis ilmaista kaikille FDO:hon tai Timeattackiin ilmoittautuneille, sekä ilmoittautumismaksun maksaneille kuskeille, muilta tämä lysti maksaa 25€ tällä kertaa. Mene siis osoitteeseen www.drift.fi tai www.timeattack.fi, ilmoittaudu sarjaan ja toimi ohjeiden mukaisesti. Maksut voit hoitaa paikan päälläkin.

 

Ilmoittautuneet kuskit saavat paikan päältä kuljettajapassit, joten varaa valokuva tai ajopuku valokuvaa varten mukaan!

 


Drifting osallistumislisenssit tarkoittavat Street sarjassa, että annat näytön taidoistasi, jotta pääset osallistumaan suoraan kilpailuun tapahtumissamme (näytön voi antaa myös jokaisessa kilpailutapahtumassa - mutta kun annat näyttösi nyt, voit keskittyä radan harjoitteluun kilpailussa) ja Pro sarjan 65-pisteen raja, Pro kuljettajan täytyy suoriutuksen tulee ylittää 65 pisteen rajan, jotta saa Pro statuksen. Kaikki Mukaan! 
lisätiedot: info@radalle.com