Uutiset

KORREK -ratapäivä Ahvenistolla nyt lauantaina 22.5.2010

17.5.2010

Tule, näe ja koe kauden 2010 ensimmäinen RADALLE.com – tapahtuma Hämeenlinnassa Ahveniston moottoriradalla, ja tällä kertaa kyseessä KORREKin nimikkopäivä! Täällä on kaikki, niin harrastajat, näyttävin kalusto, kuumat RADALLE.com BABEt ja KORREK vaahtotytöt kuvaajat kintereillään, takuuvarma kuminkäry, näyttäviä sivuluisuja, hyvää musiikkia ja ennen kaikkea loistava moottoriurheiluhenki!

Ratapäiviä on järjestetty jo toistakymmentä vuotta siksi että asiasta kiinnostuneet moottoriharrastajat oppisivat käsittelemään ajokkejaan ääritilanteissa kun on ensin harjoiteltu oikein olan takaa turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa. Eli: Radalle pääset ajamaan millä hyvänsä ”kauppakassilla” kunhan peli vain on tieliikennehyväksytty, katsastettu, kuskilla ajokortti matkassa ja kypärä visusti päässä. Ajamaan haluavat marssivat varikolla sijaitsevaan info-pisteeseen jossa kaavakkeen täyttö, siitä ohjaajakokoukseen jossa kerrotaan rata-ajon peruspointit, lippumerkit jne. Siitä suorilta katsastukseen ja eiku radalle!

Tiedossa radan täydeltä vuoroja niin driftaukselle kuin kireille ratakierroksillekin, autolla tai moottoripyörällä. Vinkki vinkki: Jos radalle lähtö jännittää, ei muuta kuin aikataulun mukaan klo 13 vapaaseen rataan tutustumiseen mukaan jossa nopeus ei nouse yli 60km/h ja safetycar näyttää vinkkiä ajolinjoista. Vapaa rataan tutustuminen sisältyy sisäänpääsymaksuun, mikäli ajokkisi on ratavarikolla.

Mikäli ajokkisi on tuunattu ja puunattu viimeiseen namiskaan asti etkä henno sitä radalle päästää, voit osallistua omalla ajokillasi myös RADALLE.com Tuning & Styling autonäyttelyyn pelkästään ajamalla ajokkisi varikolle. Tapahtumassa tullaan näyttelyn puolesta palkitsemaan muun muassa upeimmat tuning-, tekniikka- ja hifi-autot, moottoripyörät, sekä tietenkin ratavarikolla eniten irvistyksiä aiheuttava menopeli eli sitruuna-ajoneuvo. Tänäkin kesänä etsimme Suomen hienoimmat autot ja palkitsemme ne. Kaikki kauden aikana palkitut saavat myös kutsun RADALLE.com kauden päätöstapahtuman loppukilpailuun jossa niin RADALLE.com kuin yleisökin valitsevat suosikkinsa koko kauden kirjosta. RADALLE.com - vuodesta 1997 lähtien Suomen eniten palkittuja tuning-autoja kautta aikojen!

Näyttelyautojen joukosta etsitään myös sponsoroitavia autoja. 22.5.-22.6. RADALLE.com ja KORREK yhdessä etsivät viittä eri autoa sponssattavaksi kaudelle 2010. Näkyvyyttä vastaan RADALLE.com kuittaa kuskille kausikortin RADALLE.com tapahtumiin ja KORREK puolestaan reilusti autonhoitotuotteita koko vuodeksi. Tuo itsesi ja näyttelypelisi Ahvenistolle, ehkäpä poistut sieltä sponssisopparin kera. Ja tiedoksi, tämä tuotesponssi ei ole se perinteinen ”kahvit koko vuodeksi” kun joku insinööri laskenut suomalaisten kahvipakettien kulutuksen ja voittajalle annetaan 7 pakettia kahvia. Ei näin. Nyt kyseessä todella runsaasti juuri niitä tuotteita mitä vuoden aikana autosi hoitoon ja puhdistukseen tarvitset – tai tulet tarvitsemaan sponssisopparin myötä.

Tapahtumassa huomionkipeitä varten myös suosittu burnisalue. “Burnajaiset” nimen saanut kuminpolton leikkimielinen kilpailu nostaa päätään taas Ahvenistolla, pakatkaahan poijaat renkaita riittävästi.. Samassa leikkikehässä sallittua myös muu kikkailu, ja edelleen – niin autolla kuin mp:lläkin.

Tapahtumassa ohjelmassa myös KORREK vaahtoshow.

Ruokaa ja virvokkeita RADALLE.com CAFÉ:sta.

 

Juontajina Jorma Pulkkinen ja Arto ”Leiska” Leinonen

 

 

Hinnat:

Sisäänpääsy 12€ ennakkoon (portilta 15€) Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi

Ratamaksu + Sisäänpääsy 42€ ennakkoon (ratamaksu paikanpäältä 35€)

 

Liput ennakkoon: Lipputoimisto.fi tai Menolippu.fi

 

Osoite: Poltinahontie 47, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot www.ahvenistonmoottorirata.fi

 

Huomioi vielä nämä:

1. Lasipullot kielletty koko alueella

2. Poltinahontien varteen pihojen eteen pysäköiminen kielletty

3. Jos haluat saada autosi varikon puolelle, kannattaa paikalle ilmestyä ajoissa – nopeat syö hitaat…

4. RADALLE.com BABEja mukana ennätysmäärä! :D

 

 

Aikataulu:

Varikko:

9.00 Portit auki

9.15 Ohjaajakokoukset alkavat @infopiste

16.00 Palkintojenjako


Rata:

10.00 Autot rata-ajo

10.20 Moottoripyörät rata-ajo

10.40 Autot rata-ajo

11.00 Moottoripyörät rata-ajo

11.20 Autot rata-ajo / drifting

11.40 Autot rata-ajo

12.00 Moottoripyörät rata-ajo

12.20 Autot rata-ajo / drifting

12.40 Autot rata-ajo

13.00 Vapaa rataan tutustuminen

13.20 Moottoripyörät rata-ajo

13.40 Autot rata-ajo

14.00 Moottoripyörät rata-ajo

14.20 Auto rata-ajo / drifting

14.40 Autot rata-ajo

15.00 Moottoripyörät rata-ajo

15.20 Autot rata-ajo / drifting

15.40 Autot rata-ajo

16.00 Moottoripyörät rata-ajo

17.00 Autot Rata-ajo

17.20 Moottoripyörät rata-ajo

17.40 Autot rata-ajo

18.00 Rata sulkeutuu