Uutiset

RADALLE.com 14-15.6.2003 Ahvenistolla

18.6.2003

Kauden ensimmäinen kaksipäiväinen ratatapahtuma Ahvenistolla oli SSA-näytöksineen jälleen hieno. Keli oli puolipilvinen, mutta pysyi onneksi kuivana ja mahdollisti täysipainoisen ajoharjoittelun sekä autoille että prätkille.
Lauantaina Super Saloon autot ajoivat näytöslähdön, mutta teknisten ongelmien vuoksi kierroksia ei kovin montaa alle saatu. Ääni ja näyttävyys näissä autoissa ovat kuitenkin aivan omaa luokkaansa, mistä saatiin Ahvenistollakin oiva näyte. Autoissa on tehoja 400-1200hv, eikä se potku sieltä koneesta ihan kuiskaamalla tule!
Paikalla oli myös hiukan lämpöä ottanut BMW:n raato, ikäänkuin opiksi muille. Entisen menopelin konehuonetta oli täydennetty ahtimella, joka päätti moottoritiellä vetää hien pintaan ja järjestää ennenaikaisen juhannuskokon. Lainaisitko sinä autoasi Korven Janille?
Burnaus oli taas suosittua nähtävää ja sitähän saatiin. Kuskit eivät paljon sääliä tunteneet, vaan jättivät varikkoalueen pintaan kohtuullisen määrän kumia. Mitäpä niillä ylimääräisillä milleillä muuten tekisikään?Pääsuoralla järjestettiin kiihdytyskisa pudotusperiaatteella. Näyttävistä suorituksista on tulossa video galleriaan pikapuoliin. Odotellessa voit katsoa myös muut uudet videot!


Seuraavaan ratatapahtumaan on aikaa kolmisen viikkoa. 5.7 tavataan jälleen Ahvenistolla ja paikalla on pienen tauon jälkeen varmasti taas huima määrä autoja, kuskeja, pyöriä ja paaaaljon kauniita RADALLE.com kissoja! Tervetuloa!