Uutiset

RADALLE.com FINALS 2010

18.9.2010

 

RADALLE.com Finals 2010 Ahvenistolla


NäyttelyFINAALI

 

RADALLE.com on kutsunut Ahveniston FINAALIIN kaikki tällä kaudella RADALLE.com tapahtumissa palkitut ajoneuvot ja muutaman muunkin mielenkiintoisen tuttavuuden. Luvassa siis vielä kerran Suomen upeiten rakennetut ajoneuvot - tekniikaltaan, ulkokuoreltaan tai hifi-hilppeiltään erikoisia laitteita unohtamatta. Tapahtumassa ratkeaa Kauden 2010 upein kulkupeli! 

 

Paikalla näin ollen kohtuuton määrä lehdistä ja messuilta tuttua kalustoa. Näin komeaa settiä ei nähdä ulkoilmatapahtumassa  kuin kerran vuodessa – RADALLE.com FINAALISSA!

 

Lisäksi luvassa sarjan ulkopuolinen EXTRA Timeattack-kilpailu.

 

Etsintäkuulutettu - Kauden 2010 viimeinen Timeattack-voittaja. Kuka mahtaa viedä kauden viimeisen TA-pystin? Löytyykö puheille myös tekoja? Kenen kantti kestää? Entä jos rata on märkä? Pelin henki on kuitenkin tehty selväksi kaikille lajin alkumetreiltä lähtien: Yksi kierros, yksi aika, yksi voittaja. Tule itse paikanpäälle korjaamaan potti tai vaihtoehtoisesti kannustamaan suosikkiasi – molempi parempi.

 

OSALLISTU OMALLA ja mölypäivä 110dB

 

Ohjelmassa myös ratapäivän perusluonteeseen kuuluen runsaasti ajoaikaa OSALLISTU-OMALLA-AJONEUVOLLA-vuoroilla. Vuorot jaettu todella tasaisesti päivän mittaan Timeattack-kilpailujen väliin.

Aikataulu. Tapahtuma on melupäivä joten äänten huiput saavat nousta 110dB:iin.

 

Tuning & Styling -näyttely

 

Finaalista huolimatta Ahvenistolla jaetaan myös tapahtuman peruspalkinnot. Eli kaikki tapahtuma-alueelle ajetut ajoneuvot osallistuvat kyseisen tapahtuman näyttelyyn ja tuomaristo valitsee päivän aikana ajoneuvojen joukosta näyttävimmät pelit. Tämä valinta koskee vain ajoneuvoja joita ei ole jo palkittu kaudella 2010. Jos et siis ole tällä kaudella kuitannut vielä riittävästi mainetta ja mammonaa kalustollasi ja The RADALLE.com pysti puuttuu vielä kirjahyllystä, nyt on viimeinen mahdollisuus. Ei jäädä pojat ja tytöt kotiin nysväämään.

 

Vapaa rataan tutustuminen sisältyy sisäänpääsyyn

 

Jokaisella halukkaalla on mahdollista päästä tutustumaan rataan klo 12:50 jokapojan / -tytön suositulla "turistikierroksella". Tällöin ajetaan jonossa johtoauton perässä rataa ympäri pari kierrosta normaalinopeuksilla (max. 80km/h). Autossa voi olla myös normimäärä matkustajia, eikä kypäriä tarvita. Tämä on oiva tapa saada käsitys Ahveniston radan huimista korkeuseroista ja komeista maisemista!

 

Burnajaiset 


Nyt turhat kumit Ahveniston asfalttiin ja tyylillä. Burnaajien omat turnajaiset eli burnajaiset kisataan Ahveniston hornankattilassa. Tule kannustamaan suosikkiasi tai burnaa itsellesi himoittu viimeinen Kauden 2010 Burnis -pokaali!

 

Suorituksen kulku: vaihda savurenkaat alle, savusta itsellesi tuomariston huomio, pinnoita asfaltti kumilla, muista että paikallaanburnaus on sekä tylsää, tyhmää, että kiellettyä.


Arvostelukriteerit: Palavan kumin kierrokset (molempi pää kerää pisteitä), yleinen meininki, näyttävyys, savun määrä, tyyli, omaperäisyys, yleisön villitseminen, ja renkaasta tuleva pamaus. Muista että tosi brännare gumittaa luu ulkona! Extrapojoja saat meiningillä: mull on bemmis uudet gummit!

 

Huom, burniskilpailuun osallistuva – tule vinkkaamaan info-pisteelle vähän ennen suoritustasi niin tuomaristokin ehtii mukaan ringin laidoille.

Myös MP-kikkailijat ovat tervetulleita burnisalueelle esittelemään taitojaan edellisen savun hälvettyä.

 

BABEt

 

Tuntuuko että tapahtumasta vielä puuttuisi jotain? Kyllä. Niin meistäkin, joten paikalle on kutsuttu myös kaikki tämän kauden RADALLE.com BABEt, joiden joukosta valitsee Kauden 2010 RADALLE.com BABE. Viime kauden yleisösuosikki BABE Irina on myös suunnitellut jotain uutta kivaa KORREK-vaahtoshowhun, tämä kannattaa tsekata!

 

OSALLISTU OMALLA ÄÄNELLÄ

 

RADALLE.com tapahtumien ”OSALLISTU-OMALLA” -teemaan sopien luvassa myös FINAALIN perinteiset äänestykset. Yleisö saa äänestää suosikkiajoneuvonsa ja suosikkiBABEn. Anna äänesi niin ei tarvitse vikistä jälkikäteen. Autot ja tytöt on numeroitu, suosikin valittuaan piirtää kyseisen numeron kuponkiin ja palauttaa lapun info-pisteelle.

 

Huom, äänestyskupongit palautettava klo 15 mennessä. Kaikki ajoissa kuponkinsa palauttaneet osallistuvat myös tuotepalkintojen arvontaan. (edellytyksenä tietty että oma nimi on täytetty sille varatulle viivalle äänestyskuponkiin)

 

Jotakin muuta?

 

Tapahtumassa lisäksi mm. ennennäkemättömän South Stunt Crew MP-stunttitiimin STUNT-näytöksiä, JANNENISKAN nosturikalustoa, juontajana Arto ”Leiska” Leinonen jne jne

 

Ja kaikki kovimmat tapahtumaharrastajat RADALLE.com porukan kanssa tapahtuman jälkeen Hämeenlinnan yöhön juhlistamaan Kauden 2010 FINAALIA!

 

 

TERVETULOA RADALLE!

 

 

Yleistä
 

Tapahtuma avoinna: klo 9-18.
 

Pääsylippu ennakkoon 12€, portilta 15€
Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi.

Ajoneuvon pysäköinti sisältyy sisäänpääsyyn.

Ajomaksu info-pisteestä: 35€ 

Pääsylippu & ajomaksu yhteensä ennakkoon 42€

Ennakkolipunmyynti: www.lipputoimisto.fi

Lisätiedot: www.RADALLE.com, www.ahvenistonmoottorirata.fi

 

 

 

LUE TÄMÄ:

 

Kaikille tällä kaudella palkittujen näyttelyautojen omistajille on lähetetty postissa kutsu tapahtumaan. Kaikki kutsutut autot ovat tervetulleita alavarikolle, joten jos et kuulu em. sakkiin ja haluat autosi alavarikolle näytille, suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle saadaksesi hyvän paikan. Kutsuttu kalusto tulee valloittamaan noin puolet alavarikosta. Parkkitilaa on runsaasti myös varikon ylärinteillä, johon erillinen lipunmyynti ja liikenteenohjaus.

Jos kuulut em. kutsuttavien joukkioon, mutta kutsua ei tipahda postiluukusta, se tarkoittaa että yhteystietosi eivät ole olleet asiallisesti täytettynä. Tässä tapauksessa ota 23.9. mennessä yhteys osoitteeseen
info@radalle.com, niin järjestämme asian.

Tapahtuman kuvaajille ilmainen sisäänpääsy ennakkoilmoittautumalla 23.9. mennessä osoitteeseen
info@radalle.com.

 

Kynäilyt: Mia Sartesuo, Kuvat RADALLE.com