Uutiset

FDO All Star 2010 jo 44 ilmoittautunutta!!

18.9.2010

"Oli synkkä ja myrskyinen yö... vettä satoi ja taivas oli musta. Ulkona vihmoi ja kukaan täysi järkinen ei olisi poistunut kotisohvalta. Tämä oli täydellinen yö saalistajalle liikkua" ...ooho! eipäs ollutkaan tarkoitus mainostaa Murhaa Heurekassa :)

...Vaan tämä tarina kertoo kahden vaikuttajan taistosta drifting -skenen yhdistämiseksi.

"Kun Raumalainen drifting -autojen maahantuoja ESV:ltä sekä Finnish Drift Openia luotsaava tapaavat Kortelassa leppoisissa tunnelmissa niin juttu kääntyy jossain vaiheessa lajin tulevaisuuteen ja meneväisyyteen. Monta kertaa tulee vaihdettua ajatuksia porukan saamisesta samaan kisaan ikään, autoon, kerhoon, takkiin tai kansalaisuuteen katsomatta. Kolmantena iltana pamahtaa mieleen idea: lyödään kovaa pöytään ja järkätään kilpailu, missä palkinnot ovat todella mahtavat ja merkittävät. Alkaa puhelinralli asioiden järjestämiseksi ja alle vuorokaudessa on kasassa läjä palkintoja, joista pääpalkinto on maailmanlaajuisestikin merkittävä: Nissan Skyline R-32 GTR V-Spec. Tämä kulttiauto on arvoltaan huomattava ja sellaisenaan valmis kilpailuihin ajettavaksi vaikkapa RADALLE.com:in TimeAttackia Club-luokassa tai yhden sulakkeen poistamalla Finnish Drift Open Street -luokkaa. Auto on pienellä panostuksella valmis kovempiin luokkiin.

Paljon kerkiää tapahtua parissa päivässä ennen kauden 2010 Drifting finaaleja Botnialla, jossa tilanne kerrotaan kuljettajille. Radaksi varmistuu Motopark radan teknisyyden ja vauhdikkuuden sekä kuljettajien että toimihenkilöiden mielipiteiden ansiosta. Akinaattori soittelee radan omistajalle joka laittaa välittömästi asioita järjestymään..."

 

 

 

 

 


Nyt kuukauden jälkeen tuosta saunaillasta ilmoittautuneita kilpailuun on jo 30 ja sponsoreita lahjoittamassa palkintoja yli kymmenelle parhaalle!

Mitä?
Vuoden kovin Drifting kilpailu. Finish Drift Open All Star 2010! Palkintoja ainakin kymmenelle pahaalle! Pääpalkintona ESV ja RADALLE.com sponsoroi voittajalle Nissan Skyline R-32 GTR V-Spec-kulttiauton! Ja kyllä auton kuittaa ihan ikiomaksi voittamalla kilpailun! Muita palkintoja mm. mittatilaus kallistuksen vakaajat,  Team Dynamics Diablo 7,5x18 vanteet, Magnaflow stainless steel 3" end muffler, GTI-Magazinelta ja On The Road:ilta tuotepaketteja, yms. Huimat palkinnot pistävät kuljettajat yliyrittämään joten katsoja eivät jää kylmäksi :)

 

Kilpailukutsu: http://www.radalle.com/materiaalit/kilpailukutsut_2010/kilpailukutsu_2010_fdo_all.pdf

 

Missä?

Motoparkissa 2.10.2010. Kilpailu ajetaan kello 10.00 -19.00. Kilpailun jälkeen jatkobileet motomajoilla. Koko kauden jälkilöylyt nautitaan Motomajojen saunassa. Motomajoilla nyt erikoistajous tähän kilpailuun vain 60€ / viikonloppu / mökki! Mökkiin mahtuu 4-6 henkeä, varaukset anne.backman@motopark.fi mainitse varausta tehdessäsi RADALLE.com erikoiskisahinta.

 

Kuinka pääsen ajamaan?

Lue kilpailukutsu ja ilmoittaudu: 

http://www.drift.fi/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=allstars2010

 

Ketkä ovat jo ilmoittautuneet?

 

1. Mikko Viitala

2. Niko Määttälä

3. Teemu Peltola

4. Juha  Rintanen

5. Janne Laakso

6. Marko Kivi

7. Jussi  Norberg

8. Jyri  Sarin

9. Miikkael  Sallila

10. Tapio Syrjälä

11. Henri Haanpää

12. Janne Nordlund

13. Keni Virtanen

14. Mika Kivi

15. Kimmo Säike

16. Jarmo Savolainen

17. Tapio Murtoo

18. Harri Hokkanen

19. Janne Veikkanen

20. Simon  Vikman

21. Marko Kivimäki

22. Riku Ranne

23. Juha  Pöytälaakso

24. Han Solo

25. Ismo Teinilä

26. Eero Yri-Sipilä

27. Petri  Uusi-Pohjola

28. Kalle Halonen

29. Harri Kosunen

30. Tuomas Yli-Knuutila

31. Petteri Törmänen

32. Marko Hyvönen

33. Janne Puurula
34. Niko Pesonen 

35. Ami Aalto

36. Keijo Ketola

37. Eduard Vahemets

38. Kristjan Salmre

39. Mörri Möykky

40. Mikko Aalto

41. Taavi Toomara

42. Dennis Häggblom

43. Janne Leinonen

44. Niklas Lundqvist

 

ESV, FDO?

ESV = Exotic Street Vehicles, Euralla sijaitseva maahantuontiyritys, keskittynyt tuomaan autoja ja viritysosia Japanista. Jos haluat valmiin, puolivalmiin tai hyvän aihion drifteriksi, timeattack -kilpuriksi tai vähän exoottisemman tuning auton kauppakassiksi suosittelemme kirjoittamaan selaimeesi www.esv.fi ja valitsemaan listalta sopiva kulkine. ESV:n asiantunteva sekä ystävällinen palvelu auttaa myös auton löytämisessä vaikka et olisi ihan varma mitä tarkalleen olet etsimässä. Itsekin vannoutuneen Golf -kuskina päädyin tilaamaan hetken juteltuani edustajan kanssa itselleni EVO IV:n. ESV:llä on myös oma kilpatiiminsä missä on kuljettajia sekä driftingissä että timeattackissa. Lisätiedot www.esv.fi sekä tiimistä www.esv.fi/drift/ 


FDO = Finnish Drift Open, RADALLE.com drifting on vuodesta 2006 kulkenut tällä nimellä. Sarjan nimen mukaan kilpailut ovat kaikille avoimia, emmekä velvoita ketään ilmoittautumaan sarjaan. Tosin sarjaan ilmoittautuminen tuo runsaasti etuja. Kaudella 2010 ajettiin 2 luokkaa: Pro ja Street. Streetissä ajettiin 2 eri alaluokkaa: ProStreet turvavarustein ja Street kaarettomilla autoilla. Luokkajako pysyy samana kaudella 2011. Eli driftingiä aloittaessasi sinun ei tarvitse satsata heti autoosi paljoa, vaan voit tulla perus katuautollasi ajamaan Streettiä. Kaaret yms turvavarusteet tulevat pakollisiksi vasta ProStreet luokassa.

 

ESV+FDO = huimat palkinnot!  Yhteistyö tuotti hurjat palkinnot All Satr kisaan ja samaa meininkiä on luvassa kaudelle 2011: FDO Pro-sarjan pääpalkinnoksi takavetoinen ahdettu JDM drifteri! Sarjailmoittautuminen pian käynnissä, seuraa www.radalle.com ja www.drift.fi

 

Mukana?
Drifting ja Timeattack pelit kadulle ja kisaan edullisesti 

Suomen suosituimmat ratapäivät

Kaikille avoin Drifting kilpasarja

ISLA Ltd
Vanteet 
VM-Autotarvike
Autotarvikkeita autoosi

kaikkea kadulle ja radalle 


Akkutarvike O & I  Määttälä  


SUOMEN YKKöSTUNINGLEHTI 

 JOUSET JA ALUSTAN KORJAUKSET KAIKKIIN AJONEUVOIHIN JA PERÄVAUNUIHIN 

 
Lisävarusteet autoosi 
autohifiä

Haluatko mukaan sponsoroimaan Suomen mahtavinta Drifting kilpailua? Ota yhteyttä teppo@radalle.com
 
Yleistä 
 
Tapahtuma avoinna: klo 10-19. Viralliset jatkot tien toisella puolella Motomajoilla 
 
Pääsylippu ennakkoon 10€, portilta 15€
Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi.
Ajoneuvon pysäköinti sisältyy sisäänpääsyyn. 
Ennakkolipunmyynti: www.lipputoimisto.fi
Lisätiedot: www.RADALLE.comwww.esv.fi

Kynäili: FDO:n oma Teppo Laukkanen