Uutiset

Ahvenisto Extrapäivä 16.10 PERUTTU!!!!

28.9.2010

HUOM!!! MUUTOS!!!!! HUOM!!!!! MUUTOS!!!!!!

 

Joudumme valitettavasti VIIMEHETKESSÄ ilmoittaan, että huominen RADALLE.com eXtra ratapäivä on PERUUTETTU lumisateen ja radan liukkauden takia!!!

JUURI saamamme RADALLE.com STAFF ajoraportin mukaan radalla jäistä lumisohjoa, runsaasti lätäköitä ja reilusti lehtiä sekä jatkuva lumisade olivat syitä peruutamis päätökseen. Sääenusteet näyttivät vielä kohtuulista keliä mutta todelisuus radalla on toinen.

Kävimme vielä radan isännän Peran kanssa puhelin neuvotelut ja päädyimme valitettavaan, mutta turvallisuuden kanalta ainoan oikeaan ratkaisuun, tapahtuman peruuttamiseen. 

Tänä vuonna ensimäistä kertaa RADALLE.com kesän extrapäivä historiassa jouduimme peruuttamaan tämän kesän viimeisen päivän, eli TALVI ON SIIS ALKANUT. 

Pahoittelumme! Lasol-Jääratapäivillä tavataan sitten tammikuussa uudestaan!

 

HUOM!!! MUUTOS!!!!! HUOM!!!!! MUUTOS!!!!!!

 

 

 

 

EI VOIMASSA!!!!!!!!!

RADALLE.com järjestää vielä yhdet ratapäivät legendaarisella Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnan sydämessä. Mukana nopeita ja näyttäviä autoja, kauniita naisia sekä taattua RADALLE.com fiilistä! Ajoaikaa varmasti riittävästi joka makuun radan ollessa auki 10 – 16. Tuttuun tapaan Extrapäivät ovat myös extrahalpaa, sisäänpääsy vain 10 euroa ja radalle pääsee naurettavalla 20 eurolla. Nyt viimeinen mahdollisuus putsata karstat koneesta ja ajaa renkaat sileäksi ennen pitkää syksyä ja talvea. Tule paikalle tai ole neliö!

Vielä on kesää jäljellä Hymyilee

Aikataulut:

11.00 Autot rata-ajoharjoittelu, renkaat vapaat, drifting sallittu.
16.00 Rata sulkeutuu.

Ratamaksu 20 egee! sisälle kympin.

Tänään lävähti vielä slicksejä autojen alle RADALLE.com porukalla tulevaa lauantaita varten...


Säätiedot lupaa kohtis ajokeliä, kattilan helle on häädetty kiusaamasta lämpöjä Hymyilee

Teksti : KP Keränen

Kuvat : Jouni Niemi