Uutiset

RADALLE.com LASOL-jäärätakausi 2011 käynnistyy!

11.1.2011

Talvi on tullut ja RADALLE.com LASOL-jääratakausi starttaa tammikuussa. Nähtävää ja koettavaa riittää vaikka et ajamaan tulisikaan. Jäärata-ajoa katurenkailla, piikkirenkailla sekä katuautosprint-kilpailua, kaikille kaikkea tulitpa sitten autolla, mönkijällä tai pyörällä. Upeita autoja, menoja ja meininkiä sekä tietenkin RADALLE.com babeja sekä karskeja RADALLE.com hunkseja. Tule treenaamaan talviajotaitojasi valvoituissa olosuhteissa ja nauttimaan Suomen talvesta äläkä anna sen yllättää!

Tapahtumissa tottakai huomioidaan myös kolme näyttävintä autoa upein palkinnoin. Mukana tottakai myös Sitruunapalkinto mielenkiintoisimmalle (?) kulkineelle. Tunnustuspalkinto jaetaan jo totuttuun tapaan erityisestä ansioitumisesta. Kilpailijoitakaan ei ole unohdettu vaan joka tapahtumassa palkitaan Jääkatuautosprintin kolme parasta ja jääratakauden lopulla kruunataan jääratojen kuningas tai kuningatar.

Jääkatuautosprinthän on katuautosprintin talvimuoto joka on kerännyt jo vakiintuneet kilpailijat ja kerää lisää kiinnostusta jatkuvasti niin kuskeissa kuin katsojissakin. Jääkatuautosprintissä on kaksi luokkaa : 2- ja 4-vetoiset. Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla katukilvissä olevan katulaillisilla renkailla varustetun autosi ja itsesi tapahtuman info-pisteeseen. Auton tulee olla tiptop-kunnossa ja kuskilla tulee olla kypärä.

Tapahtumat :

22.1. Joutsa
29.1. Hyvinkää
12.2. Imatra
19.2. Nousiainen
26.2. Keminmaa
5.3. Pukkila

Mukana meiningissä :

Exotic Street Vehicles
Tuning.fi