Uutiset

Staff Bileet tapahtuman jälkeen!!

17.7.2003Radalle.com järjestää 19.07 aktiivisena olleille Staffeille Bileet tapahtuman jälkeen!!

Tarkoitus olisi lähteä tapahtuman jälkeen järjestäjäjoukolla Turun suuntaan, kohti paraisia ja siellä sitten Rowlitin kaupunkifestareille.

Sisäänpääsy on 30€ ja sen kustantaa RADALLE.com lauantaiselle aktiiviporukalle. Tämän lisäksi saattaa löytyä myös vähän kyytipoikaa saman "yhtyeen" piikkiin. Ei kai kukaan selvinpäin paraisille mene? No, menee tietenkin, kiva paikka.

Lisätiedot:

http://www.rowlit.fi


Allaoleva aikataulu starttaa klo 20.00 lauantai- iltanaEsiintyjinä paikalla on:

TrrTrrTrr:


= viisi 80-luvun hullua täydessä meikissä joiden mielestä Samantha Fox, Lionel Richie ja Bananarama ovat tuhat kertaa rajumpia kun Britney Spears, Eminem ja Linkin Park yhteensä. Polttavan kuumia hittejä 80-luvulta taataan.

Robert Wells & yhtye:


Robert Wells tulee Rowlit'tiin kera kuuden rockmuusikon. Roberthan on suuri tv-julkkis sietämättömän suositusta - ja sitäpaitsi hyvästä - ruotsalaisohjelmasta "Så ska det låta", jossa hän toimii toisena vakipianistina Anders Berglundin rinnalla. Niinikään suositussa suomalaisvastineessa eli BumtsiBumissa Robert Wells on myös vieraillut. Tunnettu Robert on myös jättiproduktiostaan Rhapsody in Rock, joka Suomessa vieraili ensimmäisen kerran vuonna 1999 ja on sen jälkeen nähty täällä vuosittain.

Nordman:


Nordman oli yksi Skandinaavian suurimmista artisteista 90-luvulla.
Kombinaatio kansanmusiinkki ja pop/rock sai alkunsa juuri tämän yhtyeen kautta. Vaikka Nordmanin sanoitukset olivat ruotsiksi, tekstit ja melodiat saivat myös Suomalaiset fanit ostamaan levyjä. Debuuttilevy "NORDMAN" sekä "INGEMANSLAND" myivät kultaa Suomessa ja jopa Tripla-Platinaa Ruotsissa.Nyt keulahahmo Håkan Hemlin on palannut lavoille! Vanhojen hittien ja tuoreen solo,levyn avulla hän antaa uutta elämää Nordmanille ja heille jotka rakastavat kansanmusiikkia.

Hunks:


Hunks on komeista miesvartaloista koostuva tanssiryhmä, jonka tarjoama esityskokonaisuus on kokoelma naisten intohimoisimpia fantasioita. Esitys tarjoaa tanssin ja musiikin ohella erittäin laadukkaan asustuksen ja huikeat koreografiat. Show ja sen ammattitaitoiset esiintyjät ovat ainutlaatuisia lajissaan Suomessa


Suurlähettiläät:


Suurlähettiläät löivät itsensä läpi jo esikoisalbumillaan ”Omituisten otusten kerho” vuonna 1991. Siitä lähtien yhtyeen taival onkin ollut nousujohteinen, ja he ovat onnistuneet luomaan helposti tunnistettavan Suurlähettiläät-soundin, joka koostuu heidän omaperäisestä soulpopistaan, kauniista ja tarttuvista melodioista sekä ison bändin isosta soundista. Suurlähettiläät eivät koskaan ole poseeranneet liiemmälti lehtien palstoilla tai television viihdeohjelmissa, sen sijaan yhtye on nähty sitäkin useammin keikkapaikoilla, levymyyntilistojen ja erilaisten hittilistojen kärjessä. Suurlähettiläiden kaikki albumit ovat myyneet kultaa (20 000 kappaletta), itse asiassa jokaista on myyty vähintäänkin 30 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan yhtyeen levyjä myytiin 1990-luvulla yhteensä huikeat 160 000 kappaletta. Suurlähettiläiden suurimpia hittejä ovat olleet mm. ”Elokuun 11.”, ”Maailman laidalla”, Pitääxsunaina?” ja ”Kun tänään lähden”. Suurlähettiläiden vanhatkin hittibiisit soivat radioaalloillamme yhä edelleen tiiviiseen tahtiin. Bändin nykyisestä suosiosta kertoo sekin, että yhtyeen vuonna 1996 julkaistua kokoelmalevyä myytiin vielä viime vuonnakin yli 10 000 kappaletta, ja näin ollen se on ylittänyt platinalevyrajan.


Tervetuloa