Uutiset

RADALLE.com LASOL-Jääratapäivä Hyvinkäällä 29.1.2011 + JATKOBILEET Millissä!!!!!

22.1.2011

Mitä tekee todellinen rata-autoilun harrastaja siis radalla viihtyvä harrastaja jolla oma katuauto on ehkä hieman paranneltu tai valmiiksi hyvänä hankittu talvisin? Moni viettää aikaa tallila parannellessaan autoaan kesä kuntoon, mutta se todellinen harrastaja käy tuulettumassa viikonloppuisin hauskanpidon merkeissä missäpä muuallla kuin RADALLE.com LASOL -Jääratapäivillä. 

 

Tapahtuma avoinna kello 10 - 17

Suomen suosituin jääratakiertue tarjoaa elämyksiä runsaalle joukolle jääratakuljettajia ja harrastuksen parissa viihtyville kannustajillekin. Tämän kertainen jääratapäivä vietetään Hyvinkään Vauhtikeskuksessa. Tapahtumassa voit nauttia samanhenkisen porukan seurasta, seurata perheen kanssa ajoja, viihdyttää itseäsi jääradan tarjoamissa puitteissa.

Iltabileet Helsingin ytimessä

Jäätävimmät jatkot käydään tietysti RADALLE.com porukan kanssa Helsingin Milliklubilla.

Tapahtumarannekkeella ilamiseksi sisään enen klo 23 ja juomatarjouksia koko illan. Toki mukaan kannattaa tulla vaikka ei päivällä radalle ehtisikään.

 

RADALLE.com Juomatarjouksena seuraavat:

olut

siideri 

lonkero

valkovenäläinen

villevallaton 

kelkka

kaikki koko illan 4,50€ kappale.


 

 

Ajot vietetään Osallistu omalla -teemalla. 

Rata-ajo harjoitteluun osallistua voit siis autolla, ralli-autolla, moottoripyörällä, tai mönkkärillä. Jääratapäivä vietetään Hyvinkään Vauhtikeskuksessa 1780 metriä pitkällä Rallicross-radalla.  Ohjelmassa on lauantaina mm. Liukkaan kelin ajoharjoitteliua, autonäyttely, Jää-drifting ja jää-katuautospint. Päivän ohjelma tarjonta ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Muista kypärä päässä radalla!

Koska päivään mahtuu runsaasti ohjelmaa, tarjoaa se erittäin viihdyttävän ulkoilmapäivän myös niille, jotka tulevat paikan päälle ilman ajoaikomuksia. Päivä on jaettu omiin ajovuoroihin autoille, ralliautoille sekä MP/ Mönkijöille. RADALLE.com suosittelee tapahtumaa lämpimästi lauantaipäivän ohjelmaksi koko perheelle.

 

Liukkaan kelin ajoharjoittelu.

Suomessa kelit ovat talvisin useasti liukkaat ja varsinkin etelä-Suomessa liukkaus tulee yleensä yllättäin. Näihin yllättäviin tilanteisiin voi varautua esimerkiksi seuraamalla säätiedoituksia, mutta yllättävään tilanteeseen voi varautua vain harjoittelemalla. Liukkaalla kelillä ajaminen on yleensä hauskaa, mutta yleisen liikenteen seassa se ei ole turvallista eikä sallittua ja vieläpä kaiken lisäksi typerää. RADALLE.com jääratapäivillä voit liukastella turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa ilman vastaantulijoita. Staffimme huolehtii turvallisuudestasi kun harjoittelet. Oman turvallisuutesi takia koulutettu Staffimme turvakatsastaa autosi ja valvoo radalla tapahtumien kulkua varoittaen muita radan käyttäjiä esimerkiksi mahdollisista pyörähdyksistä. Olemme varanneet paikalle myös ammattitaitoista pelastushenkilökuntaa pahimman varalle. Muistathan, että radalla on kypäräpakko.

 

Jääkatuatosprint Katuautosprintin talvimuoto. 

Jääkatuatosprint on kerännyt runsaasti mielenkiintoa, luokkajakona 2- ja 4- vetoiset. Jääkatuautosprinttiin voit osallistua ilmoittamalla katukilvissä olevan katulaillisilla renkailla vartustetun autosi ja itsesi infoon. RADALLE.com palkitsee voittajat. Muista kypärä!

Jäädrifting Jäädrifting on näytösluonteinen kilpailu joka ajetaan yleisön edessä. Kilpailuun voit osallistua ilmoittamalla itsesi infopisteeseen. Parhaat palkitaan. RADALLE.com järjestää tulevalla kesäkaudella 2010 pohjoismaiden kovatasoisimmat drifting- kilpasarjat. Jääratapäivät ovat loistavia harjoittelumahdollisuuksia tulevan kauden luisuille.


RADALLE.com palkitsee tunnustuspalkinnoilla näyttävimmät kulkupelit.

Jokainen paikalle tuleva auto osallistuu RADALLE.com Tuning & Styling- kilpanäyttelyyn. Arvovaltainen kilparaatimme kiertää koko päivän parkkialueita etsien helmiä parkkipaikoilta. Raati merkitsee löytämänsä helmet laittamalla tuulilasiin “Sinut on palkittu”-lapun. Jos helmeesi ilmestyy moinen lappu, tuo se täytettynä infoon ja rupea harjoittelemaan kameran edessä poseeraamista. Palkinnot jaetaan kello 16.15. 

 

Melurajat ja yleiset järjestyssäännöt.

Melurajat löydät aikatauluista. Järjestäjällä oikeus estää erittäin kovaa meluavan laitteen käyttö alueella. Radalla ajettavien autojen alla tulee olla öljyn imeytysmatto tai vaikkapa riittävän iso aaltopahvi. Imeytysmattoa myydään myös infopisteestä. Samoin siisteys on erittäin tärkeää. Roskat roskikseen ja pahoin vuotavien ajoneuvojen tuonti alueelle kielletty. Järjestäjät pyytää osallistujilta siisteyttä ja asiallista meininkiä jotta tapahtuma saa luvat viranomaisilta seuraavaksikin talveksi.

Palkittavat luokat
Autot I, II, III
Tunnustus I
Sitruuna
MP
Katuautosprint I, II, III 2-veto Katuautosprint I, II, III 4-veto

Aikataulut:
RUNSAS ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA klo 10.00-17.00
(kello 10 - 12 meluraja 95db, eli miedot katuäänet, 12 jälkeen meluraja 110db)
10.30–10.50 Katuautovuoro / nopea ryhmä / alle 95 db
10.50–11.30 Katuautovuoro / alle 95 db
11.30–11.50 Autot piikkirenkailla / nopea ryhmä / alle 95 db
11.50–12.30 Katuautovuoro / alle 95 db
12.30–13.00 Motocrosspyörät, moottoripyörät, mönkijät, mikroautot / alle 110 db
13.00–13.20 Autot piikkirenkailla / nopea ryhmä
13.20–14.00 Katuautovuoro
14.00–14.30 Motocrosspyörät, moottoripyörät, mönkijät, mikroautot / alle 110 db
14.30–14.50 Autot piikkirenkailla / nopea ryhmä
14.50–15.10 Katuautovuoro
15.20–16.00 Katuautosprint
16.00–16.30 Motocrosspyörät, moottoripyörät, mönkijät, mikroautot / alle 110 db
16.15 Palkintojenjako
16.30–16.45 Autot piikkirenkailla
16.45–17.00 Katuautovuoro
17.00 Rata sulkeutuu

HUOM. Viralliset RADALLE.com jatkobileet Helsingissä Ravintola MILLISSÄ kaivokadulla, foorumin nurkkalla. rannekkella ilmaiseksi sisään ennen klo 23 ja juomatarjouksia kokoillan.

 


Yleistä:

NÄIN TOIMIT, JOS HALUAT AJAA TAPAHTUMASSA:
Huom! Ajoharjoitteluautojen alla tulee varikolla olla öljynimeytysmatot tai öljyä läpäisemätön pressu! Mattoja myydään myös info -pisteessä. Halvemmalla pääset kun hankit sen ennakkoon esim motonetistä.

RATA-AJO harjoittelu 25e
ILMOITTAUDU Info-pisteellä
Kypäräpakko! Oma Kypärä mukaan. Hyväksytty kypärä, esim. mopokypärä käy. Autot katsastettu, vakuutettu, teknisesti kunnossa. Max 2 henkilöä per auto.
Mp / mönkkärit / moottorikelkat: yllämainitun lisäksi vaatimuksena ajopuku, kengät ja hanskat.
Yhdellä ajokerralla suositeltava maksimi kierrosmäärä on noin 5–10 kierrosta, jonka jälkeen varikolle jäähdyttelemään / lämmittelemään.

OHJAAJAKOKOUS
Pakollinen kaikille radalla ajajille. (Käytävä ennen ajoa.) Lisätiedot tapahtumassa infopisteellä. Ohjaajakokouksessa käydään läpi radalla ajamisen perusteet ja säännot. Näin kaikki ajajat tietävät yhteiset pelisäännöt.

LIPPUMERKIT

Sini-valkoinen lähtömerkki
Ruutulippu: maalilippu, kierros loppuun ja varikolle
Punainen: vaara, keskeytä ajo, palaa varoen varikolle
Keltainen: vaaratilanne, onnettomuus, aja varovasti
Musta: aja varikolle, puhutteluun päälipulle

KATSASTUS
Pakollinen kaikille radalla ajajille (käytävä ennen ajoa).
Lisätiedot tapahtumassa infopisteellä.

Hinnat: -10€ sisäänpääsy, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa
-25€ Ratamaksu Katuautosprint 10€, ilman ratamaksua 20€.

HUOM! sisäänpääsy rannekkella ilmainen sisäänpääsy jatkobileisiin, MIILLI clubille Helsinkiin, ja juomatarjouksia koko illan.

 

Sijainti:
Hyvinkään Vauhtikeskus
Moottoriurheilukeskus sijaitsee Hausjärventien varressa n. 5 km Hyvinkään keskustasta.

Viralliset radan nettisivut (löytyy myös kuvitetut ajo-ohjeet):

http://www.hyua.fi/pages/vauhtipuisto.php

Ajo-ohje: VT 130 -> Hyvinkää P / Sahanmäki-liittymästä (tie 1430) 5km -> käänny vasempaaan Hausjärvelle päin, Hikiäntie (MT 290) aja n. 200m, rata sijaitsee oikealla puolella.

 

Tulevat talvipäivät:

Imatra 12.2

Nousiainen 19.2.

Keminmaa 26.2

Kuortane 6.3.

 

 

 

RADALLE.com toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään!