Uutiset

RADALLE.com Staff haku 2011

2.4.2011

RADALLE.com järjestää erilaisia ratatapahtumia niin talvi- kuin kesäkaudellakin. Pääasiallinen teema on "osallistu omalla autolla" eli tarjoamme mahdollisuuden tulla kokeilemaan Suomen moottoriratoja lähes millä kulkineella tahansa. Ratapäivät ovat kokoperheen tapahtumia joihin tullaan nauttimaan säästä, autourheilusta sekä erilaisista aktiviteeteista vaikka itse radalle ei viihtyisikään. Varsinkin kesällä järjestämme tapahtumiemme yhteydessä myös erilaisia festivaaleja esiintyjineen ja kisoineen. Esimerkiksi vuonna 2010 järjestimme Suomen historian suurimman drifting-kilpailun Motoparkissa Pieksämäen kunnassa Virtasalmella.

Liikenneturvallisuusnäkökulmasta RADALLE.com tarjoaa vauhdikasta ajoa valvotuissa ja turvallisissa puitteissa niin nuorisolle kuin varttuneemmalekin väelle. Autot katsastetaan ja kuljettajille pidetään pieni koulutus ratakäyttäytymisestä sekä eri moottoriratojen mahdollisista vaarapaikoista. Pyrimme tällä tarjoamaan puitteet kokeilla oman ajoneuvon rajoja sekä opetella sen käyttäytymistä ääritilanteissa suljetuissa olosuhteissa.

Pyrimme myös pienentämään kuilua moottoriurheilun ja tavallisen autoilijan välillä järjestämällä tapahtumissamme erilaisia kilpailuja niin aloitteleville kuin pidemmänkin uran omaaville kilpakuljettajille. Näistä varmasti kaikille tutuin laji on drifting jossa autoilla pyritään ajamaan mahdollisimman näyttävästi hallitussa sivuluisussa. Kilpailijoita palkitaan nopeuden, kulman, ajolinjonen sekä näyttävyyden mukaan. Toinen suurta suosiota saavuttanut laji on TimeAttack jossa tarkoituksena on ajaa yksi kierros niin nopeasti kuin mahdollista. Tämä laji onkin saavuttanut suurta suosiota niin entisten Super Saloon kuljettajien kuin uuden polven vauhtipäidenkin keskuudessa.

RADALLE.comista onkin muodostunut viimeisen kymmenen vuoden aikana jo käsite autoharrastajien parissa. Harva aktiivinen autourheilun tai -tapahtumien seuraaja ei olisi tapahtumissamme käynyt. Varsinainen toiminta sai alkunsa jo yhdeksänkymmentäluvun puolivälissä jolloin Aki "Akinaattori" Salmela ja Teppo Laukkanen alkoivat järjestämään vielä silloin harvinaisia ratailtamia halukkaille. Näistä pienen porukan iltamista onkin kehittynyt yksi Suomen merkittävimmistä tapahtuma- ja autourheilujärjestäjistä.

Kuinka siis juuri SINÄ voit olla mukana tekemässä ja vaikuttamassa Suomen parhaimpien ratatapahtumien järjestämisessä?

Vastaus on helppo: RADALLE.com tapahtumat, niinkuin suurin osa muistakin autourheilutapahtumista, järjestetään pääasiallisesti talkoovoimin ja haemme jatkuvasti oma-aloitteisia, aktiivisia sekä motivoituneita tekijöitä organisaatioomme sukupuoleen tai ikään katsomatta. Tapahtumat koostuvat monista osa-aluieista ja löydämme varmasti juuri SINULLE sopivan tehtävän oli se sitten lipunmyyntiä, radalla lippumiehenä olemista, uutisten kirjoittamista tai mitä tahansa muuta. RADALLE.com staffilaisia on jo nyt ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle joten sijainnillakaan ei ole suurta merkitystä.

RADALLE.com tarjoaa luonnollisesti koulutuksen tehtäviin sekä mahdollisuuden jatkokoulutukseen esimerkiksi järjestyksenvalvojaksi tai tapahtumaorganisaattoriksi. Järjestämme myös muita koulutuksia joka vuosi jolla pyrimme jatkuvasti parantamaan henkilökuntamme osaamista ja ammattitaitoa. 

Mikäli kiinnostuit niin älä aikaile vaan ota meihin yhteyttä. Ensiaskeleet liittymisessä Suomen parhaimpaan rataporukkaan tulevat tässä:

1. Rekisteröidy RADALLE.com foorumille. Mielellään käyttäjätunnuksella Etunimi_S (oma etunimi, alaviiva ja sukunimen ensimmäinen kirjain)

2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiosoitteeseen staff(miukumauku)radalle.com. Muista kertoa sähköpostissa oma nimesi, yhteystietosi, ikäsi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi sekä osaamisestasi ja mahdollisista tehtävistä joita haluisit organisaatiossamme tehdä.

3. Aktivoidu foorumilla. Lue tapahtumista ja kilpailuista tutustuaksesi toimintaamme. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Voit myös ilmoittautua missä tahansa tapahtumassamme joukkoihin INFO-pisteessämme.

TERVETULOA MUKAAN SUOMEN VAUHDIKKAIMPAAN PORUKKAAN!