Uutiset

RADALLE.com TimeAttack 2011

10.4.2011

RADALLE.com TimeAttack kausi 2011 starttaa Alastaron moottoriradalla 7.5.2011. Ilmoittautuminen auki nyt TimeAttack-sivustolla! TimeAttack on kilpa-autoilua puhtaimmillaan, nopeimman kierroasajan ajanut voittaa. Kaudella 2011 ajetaan viisi kilpailua kaikissa luokissa. Tule mukaan ja koe Suomen moottoriradat ainutlaatuisissa puitteissa.

TimeAttack koostuu kolmesta luokasta: Club, Competition ja Unlimited. Club-luokka on tarkoitettu vakioautoille eikä edellytä turvakaaria tai muitakaan kalliita turvavarusteita. E-hyväksytty kypärä riittää. Competition on tarkoitettu lievästi parannelluille kaarellisille katuautoille ja kasvaneiden nopeuksien takia vaatii turvakaaret sekä paremmat turvavarusteet. Unlimited-luokka on tarkoitettu viimeisen päälle rakennetuille kilpa-autoille ja on teknisiltä säännöiltään käytännössä täysin vapaa.

Kaudelle 2011 sääntöihin tuli muutoksia lähinnä Club-luokan rengastukseen. 2010 katuslicksien käytön myötä nopeudet kasvoivat hieman liikaa ottaen huomioon kevyet turvamääräykset ja kaudelle 2011 näitä sääntöjä uudistettiin. 2011 kauden kaksi ensimmäistä kisaa Club-luokassa voidaan ajaa vielä treadwear 60 renkailla mutta kolmannessa kilpailussa treadwearin tulee olla vähintään 100.

Tarkempia tietoja, osallistumishinnat sekä aikataulut säännöissä jotka löytyvät http://www.timeattack.fi

Tule mukaan tekemään Suomen autourheilun historiaa ja nauttimaan ainutlaatuisista tapahtumista RADALLE.com poppoon mukana!