Uutiset

Uskomattomia messutarjouksia!

15.4.2011

Kesä on virallisesti alkanut ja päätimme juhlistaa sitä kunnolla. Kesän ensimmäiset messut ovat tänä viikonloppuna 16. - 17.4 Tampereella Pirkkahallissa pidettävä Hot Rod & Rock Show. Paikalla varmasti iso osa koko kesän näyttävintä kalustoa sekä tietenkin RADALLE.com autoineen unohtamatta kauniita ja rohkeita RADALLE.com babeja.

Pääsiäisen hellekeleihin taas tuo helpotusta American Car Show Helsingissä 22. - 25.4. Olitpa sitten lasikuidun, jenkkiraudan, moottoripyörien tai täysin puhtaiden kisapelien ystävä täältä löytyy näkemistä ja koettavaa. Paikalla perinteisiin kuuluen mm. Miss Hotrod kilpailu sekä lukuisia muita esiintyjiä. Tuttuun taattuun tapaan myös RADALLE.com tuo oman mausteensa Suomen kovimmille automessuille.

Päätimme myös pistää kesän alkuun hieman vauhtia joten tarjoamme näillä messuilla käsittämättömiä tarjouksia mm. kausikorteista, jäsenyydestä sekä ennakkolipuista. Tässä muutama poiminta kattavasta valikoimastamme:

Kausikortit kesä 2011:

Bronze (arvo 175€)
- Ilmainen sisäänpääsy kaikkiin kesän RADALLE.com tapahtumiin.
Nyt vain 80 euroa!

Silver (arvo yli 500€)
- Ilmainen sisäänpääsy JA ratamaksu kaikkiin kesän tapahttumiin.
Nyt hinta shokeeraavan halpa 99 euroa!

Gold (arvo reilusti yli 1000€)
- Ilmainen sisäänpääsy viidelle ja kaupan päälle vielä ilmainen ratamaksu jokaisessa kesän RADALLE.com tapahtumassa.
Hinta vain 500 euroa! Erinomainen mm. yrityksille tai urheiluseuroille!

RADALLE.com jäsenyys kesä 2011 ja talvi 2012:

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Suomen parasta ratapäiväperinnettä. 40€ hintaan pääset RADALLE.com kannatusjäseneksi ja käsiksi jatkuviin etuihin ja tarjouksiin. Jäsenenä saat 5€ alennuksen sekä sisäänpääsystä että ratamaksusta kaikissa kesän 2011 sekä talvikauden 2012 tapahtumissa. Etusi jopa yli 100 euroa! Liity nyt ja tule RADALLE!

Eikä tässä vielä kaikki!

Messuilta saatavilla myös ennakkolippuja 7.5. järjestettävään kaudenavaustapahtumaan Alastarolle. Hinta portilta 20 euroa mutta messuilta vain 10€!

Tule mukaan messuille, ratapäiville, minne vain missä olemme. Nauti kesästä ainoalla oikealla tavalla, RADALLE.com!