Uutiset

RADALLE.com Artukaisten promotapahtuma

22.5.2011

Enää viikko RADALLE.comin Artukaisen Megatapahtumaan joten päätimmekin tuoda moottorikulttuuria aivan kesäisen Turun ytimeen. Iskuryhmämme oli laittanut esille asiaankuuluvaa promomateriaalia ja paikalle oli haalittu harvinaisen hienoa kalustoa parin moottoripyörän ja muutaman auton muodossa. Tottakai myös legendaarinen juontajaguru Jorma Pulkkinen oli paikalla luomassa torifiilistä ja kertomassa käynnissä olevasta kaudesta.

Todennäköisesti edellisen illan MM-kultajuhlinta oli verottanut hieman ihmisten kisakuntoa ja aamu lähti verkkaisesti käyntiin. Sään lämmitessä alkoivat Turkulaisetkin jo heräillä ja pian torilla riitti porukkaa. Ihmisillä riitti kyseltävää tapahtumasta ja ohjelmistosta sekä eri autourheilulajeista mitä tapahtumissamme ajetaan. Ihmisiä selvästi kiinnostaa myös moottoriurheilukulttuuri.

Erityisen onnistunutta lauantaipäivää juhlistettiin vielä illalla jokilaivalla ja sen jälkeen Turun vilkkaassa yöelämässä. Tästä on hyvä lähteä kohti vajaan viikon kuluttua järjestettävää Katurata Artukaisen Megatapahtumaa. Viimeistään silloin Turkuun tuodaan todellista moottoriurheilukulttuuria vahvistamaan jo valmiiksi tapahtuman täyteistä kesää.

Artukaisissa nähdään 28.5!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti: Kalle-Pekka Keränen
Kuvat: Jouni Niemi