Uutiset

Kemora jatkot lauantaina, huippuesiintyjä!

7.6.2011

Kemoran jatkobileet lauantaina 11.6. kello 23:59 Kaustisilla Viihderavintola Konstassa esiintyjänä Mikael Gabriel!

 

Juuri kuin RADALLE.com Kemoran RACE WEEKENDin Festari -osuus hiipuu moottoriradan puolelta, on kaksikymmentäviisi minuuttia aikaa siirtyä Kaustisille Viihderavintola Konstan hellään huomaan.  

 

Ravintolan ovella portsarille kun vilautat tapahtumaranneketta niin pääset ILMAISEKSI sisään!

 

Konstassa hyvän seuran lisäksi viihdyttäjänä toimii kukapa muukuin Pohjoisenpoika Mikael Gabriel!

 Meno jatkuu Kaustisilla aina kello 04:00 asti!

 

MIKAEL GABRIEL

POHJOISEN POIKA !

 

Mikael Gabriel, 21 v., on 2010-luvun poptähti - nuori suomalainen räppäri, jonka musiikki on melodista ja häpeilemättömän tarttuvaa. Ensimmäinen single, viime kesänä radioille toimitettu "Pohjosen poika" esitteli nousevan popstaran joka on valmis ison yleisön eteen. Mikael on iästään huolimatta ehtinyt kulkea kivisen tien - "Pohjoisen poika" muistuttaa myös vuosista jotka Mikael vietti Kainuun Hyrynsalmella, kun elämä stadissa kävi varhaisteininä liian rankaksi. Pohjoisessa Mikael löysi rapin ja kirjoitti ensimmäiset riiminsä. Kirjoittamisesta tuli purkautumiskeino, ja 18-vuotiaana Mikael palasi Helsinkiin. Mikaelin parin vuoden takainen debyyttialbumi "5 miljoonaa muuta" herätti laajaa huomiota ja käynnisti sittemmin valtavaksi kasvaneen keikka- ja nettisuosion. Monilla Mikaelin Youtube-demoilla oli jo yli vuosi sitten satojatuhansia klikkauksia ja keikoilla lavan edustalla ekstaattisten fanien armeija. Mikael työsti toista, nyt julkaistavaa Pohjosen poika- albumiaan itähelsinkiläisellä studiolla. Levyltä löytyy toisaalta Pohjosen pojan tyyppisiä huippuenergisiä bilebiisejä ja toisaalta repivän avoimia ja surullisia balladeita kuten levyn kakkossinkku Sä olit oikees. Radalle. com rannekkeella ei pääsymaksua! Lippu 12e.

 

Karttalinkki googlemäpsistä Kemoran radalta Konstaan


Viihderavintola Konsta

Kaustintie 1

69600 Kaustinen

puh 0400 -258 245

 

RADALLE.com RACEWEEKEND Kemora 11-12.6. lisätiedot ja uutiset tapahtumasta klickaamalla tästä

 

Tapahtumassa ajetaan lauantaina TimeAttack R2 lisätiedot ja ilmoittautuminen jos haluat mukaan kilpailuun www.timeattack.fi

 

Sunnuntaina mennään kylkiedellä kisaten lisätiedot: www.drift.fi