Uutiset

BABE -KUVAUKSET 18.6.2011

9.6.2011

 

 

Etsimme joukkoomme reippaita ja edustavia tyttöjä promoamaan toimintaamme.
Kauniit tytöt ovat aina kuuluneet upeiden autojen seuraan, niin myös RADALLE.com BABEt ovat tärkeä osa RADALLE.com 2011 tapahtumia. BABEt sulostuttavat varikkoamme, palkintojenjakoa sekä tietenkin myös valokuvakokoelmiamme tapahtumien jälkeen. Ja mikä parasta, tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa esiintymiskokemusta. Tapahtumissa järjestetään BABEkisa, joista voittaja pääsee RADALLE.com sivuille kuukauden BABEksi.

Mistä on kyse?
RADALLE.com BABE:na toimiminen on kesäisin monen tytön unelmapuuhaa. Missä muualla voi nauttia yhtä täydellisistä päivistä? Laittaa itsensä nätiksi heti aamusta, kerätä ihailevia katseita sekä salaman räpsyjä ja pitää hauskaa hyvässä seurassa iltaan asti vilkkailla kisavarikoilla. Monissa tapahtumissa myös bileet joten päivän ei tarvitse loppua vielä siihenkään kun itse ratatapahtuma loppuu. Lisäksi RADALLE.com BABE:na toimiminen avaa monia ovia. Olemme toteuttaneet tapahtumissamme esimerkiksi Gti tyttö -osakilpailuja. Tyttömme ovat saaneet lukuisia työtarjouksia edustamisten ja promoamisten lisäksi myös mallimaailmasta. Olemme auttaneet ahkerimpia RADALLE.com BABE:ja myös missikisoihin sekä erilaisiin lehtikuvauksiin, mm. Tuning.fi sekä Gti-magazine. Hyvänä esimerkkinä vuoden 2007 Gti-tyttö äänestyksen kolmen kärkeen sijoittuneista kaksi tyttöä oli jo meidän tapahtumistamme autokansalle tuttuja. 

 

RADALLE.com BABEt palkitsee DT-FASHION

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus hakea mukaan RADALLE.com toimintaan
RADALLE.com BABE:ja nähdään tällä kaudella messuilla (American Car & Tuning car Show, Hot Rod & Rock Show, 100+ jne.), erilaisissa promootiotapahtumissa, omilla ratapäivillämme ja festareillamme, sekä erilaisissa yhteistyötapahtumissamme. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Voit osallistua vain niihin tapahtumiin jotka tuomme lähelle sinua tai vaihtoehtoisesti kaikkiin ja varmistat näin itsellesi Ahkerin BABE 2011 palkinnon kauden lopussa. Jos olet 16-vuotta täyttänyt, iloinen, sosiaalinen ja vieläpä näyttävistä autoista kiinnostunut, olet mahdollisesti löytänyt oman paikkasi. Nyt on sinun vuorosi vakuuttaa meidät. Kuvausten perusteella valitaan osa Kauden 2011 RADALLE.com BABE:ista sekä muista edustajista.

Ole nopea ja varmista paikkasi joukossamme
Järjestämme RADALLE.com BABE koekuvaukset 18.6. lauantaina Vantaan Kaivokselassa (osoitteessa Kaivosvoudintie 1B), joihin kaikki halukkaat uudet BABE-hakijat ovat tervetulleita. Otamme jokaisesta uudesta hakijasta 1-5 kuvaa.  Olethan mukana reippaalla asenteella ja iloisella mielellä!

Koekuvaukset lauantaina 18.6. klo 14 alkaen
Mukaan mahtuu kaikki hakemuksen jättäneet BABE-ehdokkaat. Tytöt kuvataan tulojärjestyksessä. Kuvauspaikan sijainti on Kaivosvoudintie 1B, Kaivoksela/Vantaa. Kuvauksista siirrytään RADALLE.com bileihin yläkertaan (Huom! Ravintola k-18).

*Ota mukaan 1 asukokonaisuus ja tule mieluiten se päällä jo paikalle (kuvauspaikalla ei ole vaatteidenvaihtoon soveltuvaa tilaa). 

*Tee hyvä meikki - tärkeää tasainen pohja (mielellään astetta vaaleampi kuin liian tumma) ja suhteellisen vahva silmämeikki.
*Hiukset vapaana (saa olla esim. kiharrettuina)
*Varmista, että olet muutenkin siisti (esim. kynnet huolitellut)

Kuvauksiin ilmoittautumiset hakemuksella tai sähköpostilla babes (a) radalle.com.
Parhaat kuvat tullaan laittamaan RADALLE.com galleriaan ja kuvia voidaan käyttää myös RADALLE.com markkinointimateriaaleissa. Kuvatut tytöt voivat vapaasti pyytää kuvia omaan käyttöönsä.

 

Kuvaajana toimii Jouni Niemi http://jouni.pictures.fi/kuvat/RADALLE.COM+kausi+2010/ 

Lisäkysymykset sari@radalle.com