Uutiset

RADALLE.com 2.8.2003 Ahvenistolla

6.8.2003
Ahveniston moottorirata oli jälleen näyttämönä, kun 2.8. poltettiin kumia ja ihoa. Yleisöä oli paikalla runsaasti, mutta niin oli nähtävääkin. Teemana oli HiFi, joten tarjolla oli äänentoistosta kiinnostuneelle hienoja asennuksia, äänenlaatua ja painetta.
Mm. upeaan rättisitikkaan rakennettu äänentoisto vakuutti asenteellisuudellaan ja ammattitaidollaan! Fasca jakoi tilaisuudessa myös palkintoja omista sarjoistaan.
Tutustumisajo oli jälleen huippusuosittu tapahtuma. Tällöin radalle pääsee omalla autollaan pelkällä sisäänpääsymaksulla. Autossa saa olla myös useampi matkustaja, eikä kypäräpakkoa ole. Rataa kierretään johtoauton perässä tutustumisluonteisesti, tällöin ei ohitella eikä vauhti nouse korkeaksi. Ahveniston rata on korkeuseroineen niin hieno, että kierrokselle kannattaa varmasti lähteä, vaikka sitten toisten kyydissä!Hämeenlinnan lähellä riehunut maastopalo uhkasi viedä tapahtumaan varatun pelastuskaluston, mutta onneksi ei uusia paloja syttynyt ja paloauto sai jäädä Ahvenistolle. Akinaattorille kuumuus oli liikaa ja hän päätti tutustua paloauton vesivarastoihin sisäisesti.Pulkkisen Jorma toi poikansa kanssa rakennetun Mersu-Volkkarinsa nähtäväksi. Täytyy sanoa, että vehkeeseen on todella panostettu, niin viimeisen päälle se on tehty. Toivottavasti saamme ihailla ajokkia tuonnempanakin!Seuraava tapahtuma Kemoralla onkin taas kaksipäiväinen. 23-24.8.2003 pärähtää, kun tavallisten liikennekelpoisten autojen lisäksi kilpa-auto specialissa nähdään kilvettömiä menopelejä. Tervetuloa sankoin joukoin, tuskin kannattaa jäädä kotiin!