Uutiset

RADALLE.com tuo ikärajattomat festivaalit Pieksämäelle 23.-24.7.

12.7.2011

Tässä heinäkuussa Pieksämäellä rytisee kun RADALLE.com saapuu paikkakunnalle pistämään Motoparkin sekaisin. Juvan ja Pieksämäen välissä sijaitsevalla legendaarisen moottorirata Motoparkin leirintäalue Motomajoilla nähdään MIKAEL GABRIEL, KYMPPILINJA, RUOSKA, DOOM UNIT sekä BLOCK BUSTERS. Tätä autokesän huipentumaa et halua ohittaa.

Eikä tässä vielä kaikki, räjäytämme pankin ja tarjoammekin nyt näille festivaaleille varsinaista Party Pakettia vain ennakkomyyntiin. 6 henkilöä sisään lauantai-illan festareille viiden hinnalla, 5+1 eli vaikka kuski ilmaiseksi sisään ja vain 100 euroa. 20 euroa per naama, missä muualla pääset näkemään tälläista kattausta esiintyjiä lähes puoli-ilmaiseksi? Et varmasti missään muualla kuin RADALLE.com festivaaleilla.

Kaiken lisäksi tapahtuma on ikärajavapaa, ainoastaan anniskelualue on K18, joten kaikki paikalle! Näitä festivaaleja et halua missata. Minä, Pohjoisen poika, Mies yli laidan, ja tässä vain muutamia niistä biiseistä, jotka saatat kuulla näillä festareilla. Mikäli et vielä tunnistanut näistä jotain, niin näiden kemujen jälkeen muistat ne varmasti aina!

Tapahtuma avoinna: Rata-alue la ja su 10-18 ja Ilta-alue la 17-02

Hinnat ennakkoon:
Sisäänpääsy la 20€ ostettuna ennen 19.6, tämän jälkeen 24€
Sisäänpääsy su 8€
Sisäänpääsy la ja su 25€ ostettuna ennen 19.6, tämän jälkeen 30€
Sisäänpääsy Koko viikonloppu paketti (sisältää sisäänpääsy + ratamaksu la ja su) 55€ ostettuna ennen 19.6, tämän jälkeen 65€
Perhelippu la ja su 55€ (2 aikuista + max. 3 lasta 12 - 17v)

Hinnat portilta: (huom: vain käteinen)
Sisäänpääsy la 28€
Sisäänpääsy su 10€

Sisäänpääsy la ja su 35€ (sisältää leiriytymisen Motomajoille la-su väliseksi yöksi)
Lisäksi 20€ panttimaksu (sisältää yhden teltan + yhden auton), panttimaksu palautetaan sunnuntaina mikäli leiripaikka on siivottu
Leirintäalueella käytössä saunat (5€), lisäksi mahdollisuus sähköön tolppapaikalla (30€)

Tapahtuma on avoinna lauantain ja sunnuntain. Mikäli haluat leiriytyä jo perjantaina, se edellyttää viikonloppulipun (35€) ja perjantain leiriytymismaksun (25€). Lisäksi 20€ siivouspanttimaksu joka palautetaan sunnuntaina.

Ajomaksut info-pisteestä: (huom: vain käteinen)
Ratamaksu la 35€
Ratamaksu ja kiihdytys su 30€

Ennakkoliput saatavilla : http://www.lipputoimisto.fi