Uutiset

STAFF BILEET TÄNÄÄN!!

8.8.2003

Miss Bikini 2003 tänään perjantaina 8.8.2003 ravintola Tiikerissä.
radalle.com staffille ilmainen sisäänpääsy + jotain pientä!

Tiikerin tanssilattian väijyntä paikka:

Kolmannessa tasossa oleva tiski,eli siis tilaa on!:


Kuvia 2002 Finalisteista
http://www.missbikini.net/delegates.htm

Suomen virallinen missi- ja mallisivusto www.missi.net järjestää Tiikerissä perjantaina 8.8.2003 historian toisen Miss Bikini -kauneuskilpailun, jonka voittaja pääsee Filippiinien aurinkoon kilpailemaan maailman suurimman luonnonsuojelukauneuskilpailun voitosta, eli Miss Earth-tittelistä ja tavoittelemaan kymmenien tuhansien dollarien palkintoa.


Miss Bikini on UUSI, Suomen oloihin sovitettu Kalifornialaistyylinen kauneuskilpailu. Suomenhan on aina sanottu olevan Euroopan amerikkalaisin maa. Meiltä kuitenkin puuttuvat Kalifornialaisen rantaelämän ja auringonpaisteen symbolit; seksikkäät bikinitytöt.

Suomalainen media janoaa upeaa, aurinkoista ja seksikästä bikineissä poseeraavaa kaunotarta, joka ei pelkää julkisuuden pyöritystä ja rakastaa Suomen lyhyttä, mutta niin mahtavaa kesää. Tähän kaipuuseen on luotu MISS BIKINI, SUOMEN SEKSIKKÄÄN KESÄN SYMBOLI.

Miss Bikini toimii monelle kilpailijattarelle ponnahduslautana salamanvalojen loisteeseen. Kilpailu tulee varmasti saamaan paljon palstatilaa lehdissä ja useita minuutteja eri TV-kanavien ohjelmissa. Kun mukana ovat Suomen ehdottomaan kauneuseliittiin kuuluvat neidot ja kilpailun pääpaino on bikineissä, on menestys taattu. Tapahtuma suorastaan kuhisee tuottajia, ohjaajia, mallitoimistojen edustajia, sekä Suomen valokuvaajien eliittiä.
Miss Bikini -kilpailun voittaja tulee edustamaan Suomea kansainvälisessä Miss Earth ?kilpailussa Manillassa Filippiineillä lokakuussa. Kansainvälinen ABS CBN Channel 2 televisioi kilpailun ja se tulee näkymään kansainvälisesti Star TV.n kautta. Pääpalkinnoksi Miss Earth voittaja kuittaa 20 000 US dollaria, sekä erilaisia edustus- ja hyväntekeväisyystyötehtäviä ympäri maailmaa vuoden ajan. Kahdelle perintöprinsessalle myös rahapalkinnot.


Miss Bikini Finland 2003 ?finalistit

1. Rita Salonen
2. Sini Maunu
3. Päivi Kari
4. Annika Ekmark
5. Reija Virtanen
6. Miia Lakkisto
7. Jenni Suominen
8. Jaana Kari