Uutiset

RADALLE.com onnittelee Juha Rintasta!

11.9.2011

Syyskuu on ollut täynnä tapahtumaa varsinkin driftingin saralla ja ehkä rityisesti Juha Rintaselle. Tuore FDO Pro-sarjan mestari vei mukanaan sarjapalkintona olleen Exotic Street Vehiclesin ja RADALLE.comin tarjoaman Toyota Chaserin 3.9.2011 ajetussa sarjan viimeisessä Botniaringin kilpailussa. Kilpailu oli tiukka loppuun asti Ismo Teinilän viedessä osakilpailun voiton Rintasen sijoittuessa toiseksi. Mika Kiven sijoittuessa kolmanneksi vei Rintanen lopulta sarjan voiton.

Tästä ei kerennyt kulua kuin viikko ja suomalaiset kävivät dominoimassa ensimmäistä koskaan ajettua FIA:n alaista pohjoiseuroopan drifting kilpailua. Latvian pääkaupungissa Riikassa ajetussa FIA NEZ Drifting kilpailussa oli osanottajia kuudesta eri maasta. Kuskien joukossa nähtiin muiden muassa FDO sarjassakin vierailleet Taavi Toomara, Kristjan Salmre sekä monia muita kovia kuljettajia. Päivän lopulla tuomio oli kuitenkin kova: Juha Rintanen vei mestaruuden Janne Leinosen ollessa toinen ja Mika Kivikin nousi vielä podiumille ollen kolmas. Voimasavun saattelemana TOP viiteen nousi vielä Teemu Peltola.

Kaiken kaikkiaan kesä 2011 on ollut uskomatonta tykitystä driftingin osalta. Sarjoihin on saatu uusia kovia kuljettajia ja suomalaiset ovat käyneet ulkomailla asti näyttämässä kuinka sitä sivuluisua oikein ajetaan. Tänä kesänä kruunattiin myös ensimmäinen Driftingin Suomen mestari joka oli tottakai Tapio Murtoo. Tästä on hyvä vetäytyä kohti tallin perukoita suunnittelemaan uusia kujeita vuodelle 2012.

RADALLE.com haluaa onnitella Juha Rintasen lisäksi muitakin mestareita. Ajetaan myös tulevaisuudessa lujaa uskomattomassa kulmassa!