Uutiset

RADALLE.com LASOL-jääratapäivät 2012

1.11.2011

Legendaarinen RADALLE.com LASOL-jääratapäiväkiertue käynnistyy Hyvinkäällä 21.1.2012 ja jatkuu koko talven neljän tapahtuman voimin. Luvassa tuttuun tapaan vauhdikasta jäärata ajoa autolla, mönkijällä, mopoautolla, moottoripyörällä tai ylipäänsä millä laitteella vain kunhan liikennevakuutus löytyy. Oletko aina halunnut kokeilla kuinka vehkeesi taipuu liukkaissa olosuhteissa? Älä anna talven yllättää vaan tule treenaamaan ajotaitojasi valvotuissa olosuhteissa. Tapahtumissa runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Pääteemana on osallistu Omalla Autolla tai Moottoripyörällä. Tapahtumissamme on runsaasti ajoaikaa ja se on jaettu sopiviin slotteihin. Ideana on siis ajoharjoittelu, liukkaankelin harjoittelu, jäärataharjoittelu ja ennenkaikkea hauskanpito! Radalla kypäräpakko.

Tapahtumissa ajetaan jo perinteeksi muodostunut jääkatuautosprint. Tämähän on normaalin katuautosprintin jäärataversio. Katuautosprinttiin voit osallistua millä tahansa kilvissä olevalla autolla. Kilpailussa ajoneuvot jaetaan kolmeen ryhmään: etuvetoiset, takavetoiset sekä nelivetoiset. Kaikissa tapahtumissa jokaisen luokan nopein palkitaan! Kettuileeko naapurin Sierra kuski Civicillesi? Tule testaamaan kumpi on oikeasti nopeampi. Katuautosprint on leikkimielistä vakavaa AKK:n alaisuudessa ajettavaa autourheilua. Katuautosprintti ajetaan yksilösuorituksina ja osallistuaksesi tarvitset auton, ajokortin ja urheilumieltä.

Tapahtumissa palkitaan myös näyttävimmät menopelit Tuning&Styling-kilpailussa. Vastapainoksi jokaisessa tapahtumassa etsitään myös persoonallisin (?) kulkine joka saa tavoitellun sitruuna-palkinnon. Tulitpa sitten ajamaan tai vain katsomaan muiden ajamista niin kokemista riittää varmasti. Siitä pitävät huolen RADALLE.com BABEt ja loistava keli jonka olemme tilanneet. Jokainen paikalle tuleva auto katsastetaan arvovaltaisen raadin toimesta ja helmet palkitaan.

Piikkirengas vuorojakin on tarjolla mahdollisuuksien mukaan mikäli keliolosuhteet sen sallivat. Piikkirengas mahdollisuudesta ilmoitetaan aina ennen varsinaista tapahtumaa.

Muista nämä mikäli mielesi tekee jääradalle:
Voimassaoleva liikennevakuutus (ei edellytä rekisterissä olevaa ajoneuvoa)
Viranomaisen myöntämä ajo-oikeus omalle kulkineelle
Kypärä
Nestettä läpäisemätön suoja konehuoneen alle
Rajattomasti ajohaluja
On suositeltavaa tarkistaa ajoneuvosi nesteet ennen rata-ajoa

Jääratapäivät päättyvät jäätäviin iltabileisiin. Vaikka tapahtumassamme viihtyvyydestä vastaa aina DJ, niin mikään ei ole sen coolimpaa kuin iltabileet tapahtumapäivän päätteeksi. Viralliset jatkot julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tule viihtymään kanssamme Suomen parhaille Jääratapäiville, olit sitten vanhakamu tai uusi tuttavuus!

RADALLE.com LASOL-jääratatourneen päivämäärät:
21.1.2012 Hyvinkää / Vauhtipuisto (Varapäivä 25.2.)
4.2.2012 Tampere / Kaanaa
11.2.2012 Tyrvää / Sastamala
18.2.2012 Turku / Nousiainen
3.3.2012 Pukkila / Kantele

Tarkemmat tiedot sivuiltamme lähempänä tapahtumia