Uutiset

RADALLE.com LASOL-jääratapäivät Hyvinkäällä 21.1.2012

1.11.2011

 Kaipaatko piristysruisketta synkkään talveen? Kalvaako kylmä sää luita ja neljä seinää alkaa pikkuhiljaa ahdistaa? Pelko pois, meillä on lääke juuri sinulle. RADALLE.com saapuu Hyvinkäälle rytinällä 21.1.2012 Vauhtipuistoon järjestämään talven ensimmäiset jääratapäivät.

Taattuun RADALLE.com tyyliin ratapäivät järjestetään Osallistu omalla autolla-teemalla. Tosin tälläkertaa voit osallistua omalla autolla, mönkkärillä, mikroautolla, moottoripyörällä, ralliautolla tai lähes millä tahansa muulla kulkupelillä. Tule treenaamaan jäällä ajoa mahtavalla 1780 metriä pitkällä jääradalla valvotuissa olosuhteissa ammattilaisten seurassa. Älä ole yksi niistä jotka päästävät talven yllättämään!

 Tapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa myös niille jotka eivät radalle halua. Tuning&Styling-kilpailussa palkitaan näyttävimmät laitteet, jääkatuautosprintissä nopeimmat ottavat mittaa toisistaan jääradalla sekä tottakai RADALLE.com BABEt ovat mukana luomassa lämmintä tunnelmaa. Halusitpa sitten ajaa koko päivän radalla, tai tulla vain hengailemaan saman henkisten ihmisten seuraan niin tämä päivä on syytä laittaa kalenteriin.
 

Paikka: Hyvinkään vauhtipuisto
Osoite: Hikiäntie 1508, 05820 Hyvinkää

Meluraja 110db

Tapahtuma avoinna 12 – 18

Hinnat ennakkoon:
Sisäänpääsy 8€
Sisäänpääsy + ratamaksu (tavallinen rengas) 33€
Sisäänpääsy + ratamaksu (piikkirengas) 43€
Perhelippu 20€ (2 aikuista + max. 3 lasta 12 - 17v)
 

Hinnat Portilta: (huom: vain käteinen)
Sisäänpääsy 10€
Ratamaksu (tavallinen rengas) 30€
Ratamaksu (piikkirengas) 40€

Aikataulut ja muut infot tapahtuman sivuilta tapahtumat -osiosta