Uutiset

RADALLE.com Palkintoautoperinne saa jatkoa!

10.3.2012

RADALLE.com on jakanut yhteistyökumppaniensa kanssa palkintoautoja kilpasarjojen voittajille jo vuodesta 2008 lähtien. Ensimmäinen luovutettu palkintoauto oli vuoden 1968 Jaguar joka meni Sprinttisarjan voittajalle. Tämä kuvankaunias Jagge komeili myös vuoden 2008 American Car Showssa.

Vuonna 2009 vietettiin leppoisaa välivuotta mutta palkintoautoperinne palasi pysyvästi vuonna 2010. Tälläkertaa palkinautona palveli harvinainen R32 Nissan Skyline GTR V-Spec jonka tarjosi Exotic Street Vehicles. Tämä helmi luovutettiin Drifting All Star-kilpailun, sekä myöhemmin myös Drifting SM-tittelin, voittajalle Tapio Murtoolle.

 

 

Vuoden 2011 koittaessa oli taas vuorossa yksi etappi palkintoautojen kaaressa. Nyt oli vuorossa eksoottisempi Japanilainen autokaunotar Toyota Chaser jonka tarjosi, jälleen kerran, Exotic Street Vehicles. Tämä neliovinen sedani oli varustettu 2.5 litraisella suoralla kutosella joka on pikkuveli jo legendaksi muodostuneelle 2JZ-GTE myllylle jota tavataan mm. MKIV Suprassa. Auto oli mainio aihio drifteriksi ja lopulta sen kaappasi itselleen tiukalla taistolla Juha Rintanen palkintona RADALLE.com Finnish Drift Openin Pro-luokan voitosta.

Olemme siis palkinneet jo kolme kertaa erinäisten kilpasarjojemme voittajia ajoneuvoilla, vuonna 2012 vuorossa on oma henkilökuntamme. Aloitamme Staff-palkintoauton rakentamisprojektin keväällä 2012 ja kauden päätteeksi teipattu, tuunattu ja stereoitu uniikki Ford KA arvotaan kauden ansioituneimpien Staffilaisten kesken.

Jos juuri sinua kiinnostaa tulla mukaan tekemään Suomen perinteikkäimpiä ratapäiviä ja autofestareita niin seuraa ohjeita täältä.