Uutiset

Drifting SM sarja 2012

26.3.2012

Drifting SM 2012 Sarjan ilme ja logo julkaistu!

 

 

Drifting SM Ilmoittautuminen auki! 
Uusi logo ja ilme julkaistu

Suomen viihdyttävin moottoriurheilulaji on saanut arvoisensa uuden logon ja ulkoasun. RADALLE.com suunnitteli yhteistyössä Winbase Oy:n Susanna Ylä-Pynnösen kanssa logon ja yleisilmeen alkavalle huippusarjalle. Samalla myös Finnish Drift Open on saanut uuden ilmeen ja ulkoasun.

FDO on tällä hetkellä ainoa noususarja SM-sarjaan. Meiltä löytyy luokkia aloitteljasta (street), jo kehittyneempään driftaajaan (ProStreet). Lisäksi on mahdollista päästä ajamaan yksi Pro-luokan kilpailu SM:n ulkopuolella, näin on hyvä mitata taitojaan, mikäli mielii nousta Pron puolelle.

Historiallista lajin kannalta on, että kaikki merkittävät tahot on saatu yhden pöydän ääreen ja yhteinen sarja muodostui AKK:n johdolla. Tämä yhteinen tahto sarjan tekemisestä oli myös edellytyksenä SM-arvon myöntämiselle. On siis odotettavissa huikea kausi, kun kaikki alan huiput kilpailevat nyt samassa sarjassa.

SM-sarjan pohja on luotu useamman vuoden määrätietoisella työllä. Ensimmäinen todellinen Suomen huippujen kohtaaminen oli ESV.fi:n ja RADALLE.com:n järjestämä ALL STAR-kilpailu Motoparkissa 2010, joka on edelleen Suomen suurin drifting kilpailu 44 osallistujallaan. 2011 ajettiin ensimmäinen SM-kilpailu samalla Motoparkin takalenkillä FPDA:n järjestämänä. Näinä vuosina ajettiin useampaa eri kansallista sarjaa ja tilanne oli vielä hajanainen, niin kuljettajien kuin, yleisönkin kannalta. Nyt siis nähdään ensimmäistä kertaa todellinen sarjamuodolla haettu Suomenmestari, kun sarja huipentuu 1.9.2012 botniaringille.

Ensimmäisen Suomenmestaruus-sarjan ilmoittautuminen on käynissä Kitssä NYT!
Ilmoittaudu!

Linkki: https://kiti.akk-motorsport.fi/

Tervetuloa nauttimaan huippu driftingistä oikein SuomenMestaruus tasolla, sillä nyt taistelu on kovaa!

ps.

Sarjan mainos/ nettisivu löytyy ositteesta

www.driftingsm.fi