Uutiset

RADALLE.com Hot Rod & Rock Showssa viikonloppuna

25.4.2012

Hot Rod & Rock Show –messut järjestetään 28. – 29.4.2012 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Pirkkahallissa. RADALLE.com on edustamassa jälleen riittävällä kalustolla joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Osastolla nähtävissä mm. Marko Miettisen American Car Showssa yleisön valintana palkittu 350Z Nissan sekä lukuisia tulevan kauden kilpapelejä driftereistä TimeAttack-kilpureihin.

Eihän messut olisi mitään ilman messutarjouksia joten nyt kuulolla. Messutarjouksena Tampereen messuilla myynnissä RADALLE.com Silver-kausikortti vain 150 euroa. Tämä korttihan oikeuttaa yhdelle henkilölle sisäänpääsyn JA ratamaksun jokaiseen kauden 2012 tapahtumaan, arvo noin 500 euroa. Tämä on loistava tilaisuus hankkia kausikortti joko itsellesi tai lahjaksi rata-ajosta pitävälle ystävällesi. Myynnissä messuilla myös ennakkolippuja Alastaron kauden avaukseen 5.5. vain 10 euroa/lippu. Tulemalla näille messuille säästät siis selvää rahaa! Myynnissä myös kattava valikoima RADALLE.com tekstiilejä, tule tutustumaan.

Paikalla RADALLE.com poppoon lisäksi upeaa kalustoa niin vanhoista jenkeistä kuin moottoripyöristäkin kisakireisiin kilpa-autoihin. Näillä messuilla riittää nähtävää niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tampereella nähdään!

Lisää tietoa messuista täältä.