Uutiset

RADALLE.com KORREK-Ratapäivät Ahvenistolla 17.5.

26.4.2012

RADALLE.com mestarikiertue saapuu kesän toiseen tapahtumaan Hämeenlinnan ytimeen Ahveniston moottoriradalle helatorstaina 17.5. Vapaapäivän luonteeseen kuuluen nyt on vuorossa rennompaa meininkiä ja taattua laatuaikaa. Alastaron railakkaasta kisapäivästä toipuneena otamme Ahvenistolla rennomman otteen ja luvassa on paljon, paljon omalla autolla ajoa, drifting-ajovuoroja, extreme-ajovuoroja sekä muuta viihdykettä niin radalla kuin varikollakin.

Ahveniston moottorirata on ihanteellinen paikka tutustua omaan autoon ja sen ominaisuuksiin Suomen haastavimmissa olosuhteissa. Tiukka, korkeuserojen maustama, moottorirata on erinomainen paikka tutustua omiin ajajan taitoihin, tällä radalla ei nimittäin tehoilla pääse mässäilemään. Joten ajoitpa loppuunasti rakennettua kisapeliä tai perinteistä perhefarmaria niin pääset taatusti rata-ajon fiilikseen. Tämä ratahan on tuttu muunmuassa viimeaikoina televisiossa pyörineestä Virittäjät ohjelmasta puhumattakaan vuosikymmeniä pitkästä autourheiluperinteestä.

Jos kuitenkin radalla ajaessasi tulet johtopäästökseen, että tarvitset uuden alustasarjan niin nyt kuulolla: Jokaisen radalla omalla autolla ajaneen ja ratamaksun maksaneen kesken arvomme vapaavalintaisen KONI alustasarjan. Ajoitpa sitten perhefarmarilla tai kireällä kisapelillä niin KONIn valikoimista löytyy juuri sinulle passeli alustasarja. Tarjolla on sarjoja madallusjousista täysiverisiin kisacoilovereihin.

Mikäli haluat ottaa vielä rennommin ja vain nauttia nopeista ja näyttävistä autoista ja/tai RADALLE.com babeista sekä loistavasta alkukesän kelistä jonka olemme tilanneet luottotoimittajaltamme niin tämä on oivallinen paikka myös sinulle. Varikolla ohjelmassa Tuning&Styling-näyttely jossa näyttävimmät autot ja menopelit palkitaan sekä tottakai KORREK-vaahtoshow. Varikkoalueelta löytyy myös huimapäille suunnattu temppuilu/burnisalue jos viime kesäisiä renkaita on vielä polttamatta.

Tapahtuman juonnosta ja yleisön kartalla pitämisestä vastaa vähintäänkin Ahveniston kanssa yhtä legendaarinen juontajaguru Jorma Pulkkinen.

Käytä vapaapäiväsi fiksusti ja tule RADALLE!

Liput ennakkoon lipputoimisto.fi:
Sisäänpääsy 12€ (alle 12 vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa)
Sisäänpääsy + ratamaksu 42€

Liput portilta:

Sisäänpääsy 15€ (alle 12 vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa)

Ratamaksu 40€

 

Osoite : Poltinahontie 47, Hämeenlinna

Tapahtuma avoinna 10 - 18 

 

Tapahtuman aikataulut täällä.

RADALLE.com Korrek-Ratapäivä Ahvenistolla HELATORSTAINA 17.5
Nyt on hyvä mahdolisuus käyttää "ylimääräinen" vapaapäivä ajamisesta nauttimiseen Ahveniston haastavalla radalla.

 

 

 

 

 

LISÄINFOA:

Uusi yhteistyökumppanimme REDLINE on paikalla 17.5 Ahvenistolla kertomassa miksi estripohjaiset REDLINE öljyt on paras vaihtoehto sinunkin autoosi.

Kannattaa tullla juttelemaan Ahveniston varikolle lisää ja hyödyntämään tapahtuma ale hinnat näistä tuotteista.

Tapahtuma paikalla ostettaessa -20% alennus.(huom, vain käteisellä)