Uutiset

RADALLE.com Megatapahtuma Artukainen 26.5

26.4.2012

RADALLE.com ja Speedpassion tuovat maailman nopeimmat rata-autot legendaariselle Artukaisten moottoriradalle Turun ytimeen. Formula One ja drifting ovatkin RADALLE.com-tapahtuman ehdottomat vetonaulat. Tapahtumassa riittää ohjelmaa yllin kyllin, sillä katurata tarjoaa autoharrastajille ainutlaatuisen ja haastavan mahdollisuuden tulla ajamaan Artukaisten moottoriradan alueelle.

RADALLE.com tuo yhdessä Speedpassionin kanssa paikalle ennennäkemättömän määrän Formuloita. Mm. kaksi kappaletta vuoden 2004 Bar Hondaa, yhden Arrows 2002 ja yhden Jordan 1998 Formulan. Paikalla lisäksi NRJ Saunarekka ja Jordan Formula One -simulaattori, joilla pääset oikeaan tunnelmaan.

Tapahtumassa myös vauhdikas uutuus: Bike Drifting -näytös. Jos drifting on sinulle tuttua, niin tämä on juuri sitä itseään, mutta moottoripyörillä ajettuna. Mikäli olet kyllästynyt ainaiseen moottoripyörillä keulimiseen ja kaipaat vaihtelua, niin tätä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

RADALLE.com Autohifi-alueella virallinen EMMA Finland -kilpailu, autoäänenpainepuolella Maxboom pitää oman kilpailunsa. Temppuilu-/kuminpolttoalue autoille ja prätkille - mopoja ja mopoautoja unohtamatta. Katuradalla ajetaan myös perinteikäs Katuautosprint. Tuning & Styling autonäyttely/osakilpailu. Katukiihdytys 1/8 mile vaikka kaveria vastaan (huom. ei ajanottoa). Kaavio ajetaan päivän päätteeksi.

RADALLE.com Babe -osakilpailu, sekä tottakai, yleisön suosikki: Käsitteeksi muodostunut KORREK-vaahtoshow.

Markkina-alueella mm. rallisimulaattori, ongintaa, pomppulinna sekä muuta viihdykettä kaiken ikäisille. Legendaarinen juontajaguru Jorma Pulkkinen ja RADALLE.com Babena 2011 tunnettu Tanja Myllynen pitävät tunnelman korkealla.

Jatkobileet kaupungilla tapahtuman jälkeen!

Liput Ennakkoon www.lipputoimisto.fi:

Sisäänpääsy 13€

Sisäänpääsy + rata-ajo 42€

Perhelippu 33€

Liput portilta: HUOM!! Muuttunut hinta! (Alle 7v ilmaiseksi huoltajan seurassa)

Sisäänpääsy 20€

Lasten lippu 10€ (7-17v)

Ratamaksu 35€