Uutiset

Artukaisten FDO Tulokset

26.5.2012

Kilpailut ajettiin Artukaisten katuradalla.

Katurataympäristö tuo aina järjestäjälle ison läjän ylimääräisiä haasteita, mutta katurata alustana on varmasti yleisölle se kaikkein siistein.
Kilpailut ajetaan turvallisissa puitteissa välittömästi yleisön edessä. RADALLE.com on tehnyt Artukaisissa katuratatapahtumia jo kymmenen vuotta ja tapahtumana Artukainen on muodostunut yleisön kestosuosikiksi.
Kun tähän vielä lisätään loistava keli ja neljä kourallista loistavia kuljettajia niin siitä saadaan aikaiseksi FDO R1 2012.

Kilpailut ajettiin auringonpaisteessa loistavissa puitteissa.

RADALLE.com Tuomarit tällä kertaa: Teppo Laukkanen, Joni Peippo, K-P Keränen. Kilpailusihteerin virkaa toimitti Mia Sartesuo.

Tekniikkamurheita oli vain parissa autossa sekä tuomaritornissa, joten päivästä nautittiin täysin rinnoin joka rintamalla. RADALLE.com tuomaristo oli toteuttanut radan kohtuu helpoksi ajaa, jotta kuljettajat saisivat nautiskella loistavista suorituksista ja onnistumisen tunteesta. Helpohkossa radassa oli kuitenkin viimeinen klippingpointti tehty hieman vaikeasti tavoitettavaksi, joten tuomareiden oli helpompi päätellä piste-erot sellaisissakin tilanteissa joissa kaksi kuljettajaa ajoivat todella hyvin toisiaan vastaan. Radan suunnittelussa ja kehityksessä oli käytetty luonnollisesti kuljettajien apua. 

RADALLE.com Finnish Drift Open jatkaa kiertuettaan Kemoralle parin viikon päähän, jossa ajetaan Street -luokkien lisäksi Pro-luokassa Driftng SM-osakilpailu. Lisätiedot Kemoran tapahtumasta näiltä sivuita pikapuolin. 

ISOT Kiitokset kuljettajille,  yleisölle, yhteistyökumppaneille ja RADALLE.com Staffille, KDF!!

Tulokset:

Street:

ProStreet