Uutiset

RADALLE.com RACE WEEKEND Festival Kemora 9.-10.6.2012

31.5.2012

Kesäkuun alussa Kemoralla tapahtuu. RADALLE.com saapuu Kemoran moottoriradalle kaksipäiväisten festivaalien hengessä. Luvassa on tiukkaa kilvanajoa, äänenpainekilpailu, autonäyttely, KORREK-vaahtoshow ja RADALLE.com babekilpailu, Tapio Murtoon drifting-koulu sekä loistavia esiintyjiä. Tule nauttimaan kesäkuusta Kemoralle!

Lauantaina ohjelmassa on perinteistä omalla autolla rata-ajoa joka on loistava tilaisuus sinulle ja ystävillesi tulla kokeilemaan Kemoran vauhdikasta moottorirataa omalla autolla valvotuissa olosuhteissa. Tykkäsitpä ajaa sivuluisussa tai mahdollisimman nopeaa kierrosta niin tämä on oikea paikka. Kunhan muistat ottaa mukaasi kypärän sekä öljysuojamaton auton konehuoneen alle niin olet valmis radalle (ja ajoneuvossasi on voimassaoleva liikennevakuutus sekä kuljettajalla ajokortti).

Lauantaina on luvassa myös TimeAttackin toinen osakilpailu. TimeAttackhan on autourheilulaji jossa kisataan kelloa vastaan, nopeimman kierrosajan ajanut voittaa. TimeAttackissa on kolme kilpailuluokkaa: Club-luokka vakioautoille, Competition rakennetuille katu- tai kilpaautoille joissa on kaaret ja Unlimited-luokka täysverisille kilpa-autoille joilla on vain yksi tarkoitus, tuhota vanhoja rataennätyksiä.

Myös varikolla riittää tapahtumaa lauantaina sillä siellä käydään MaxBoom autoäänenpäine-osakilpailu. Mitä enemmän desibelejä sitä parempi, voisi ehkä sanoa Karri Koiran sanoin: Takakontis basso potkii niinku siellä ois vangittuna Steven Seagali.

Rakennettujen äänenpaineautojen lisäksi varikolla on myös Drifting Mestari Tapio Murtoon Drifting-koulu. Oletko aina halunnut luisutella pitkin ratoja kuin Murtoo tai Rintanen? Nyt on loistava tilaisuus tulla mestairn oppiin ja aloittaa nousukiito Suomen uudeksi drifting-toivoksi.

Varikolla lauantaina tottakai myös autonäyttely, perinteikäs ja Suomen vauhdikkain KORREK-vaahtoshow sekä uskomattoman kauniit RADALLE.com babet.

Kun tankit on tyhjennetty ja rata rauhoittuu on aika siirtyä Festivaalihenkeen. Lauantai-iltana on nimittäin luvassa aitoa kesäfestarifiilistä lukuisten loistavien esiintyjien muodossa. Lauantai-iltana lavalle nousevat mm. seuraavat esiintyjät:

Tauski. Tämä legendaarinen Suomalainen iskelmälaulaja ei esittelyjä kaipaa. Tauski tulee vetämään shown joka ei jätä ketään kylmäksi, ehkä vähiten naisia.

Bad Bombers. Perinteistä äijärokkia soittava bändi Kokkolasta. Mikäli nykymusiikin synasoundit ja purkkapoppifiilis eivät pure niin tule katsomaan tämä, et varmasti pety.

KID1. Seuraavan kesäbiisinkin esittäjäksi veikkailtu uusi HipHop-toivo. Letkeää meininkiä ja kesäfiilistä, mitä muuta kaipaat?

TZAAH!-laululeirin idolit Jemina Virtanen ja Julia Haataja näyttävät kuinka nuoret, nousevat kyvyt vetävät keikan.

Eikä tässä vielä kaikki: Iltabileissä tottakai myös Mr. Lothar ja erotic-show sekä KORREK-vaahtodisco. Vieläkö tarvitsee perustella miksi juuri SINUN pitäisi tulla Kemoralle? No meininki jatkuu sunnuntaina!

Sunnuntaina RADALLE.com RACE WEEKEND Kemoralla ajetaan Driftingin SM-osakilpailu. Vihdoin, vuosien taistelujen jälkeen, tämä näyttävä laji on saanut virallisen SM-statuksen. Suomen kovimmatk uljettajat kerääntyvät ympäri Suomea kilpailemaan siitä, kuka on seuraava Suomen kovin driftaaja. Drifting on näyttävä autourheilulaji jossa autolla on tarkoitus ajaa mahdollisimman näyttävässä sivuluisussa osuen mahdollisimman lähelle ennalta määrättyjä ns. ”clipping pointteja”. Hyvä suoritus pitää sisällään virheetöntä ja täsmällistä ajolinjan seuraamista samaa aikaa kun ajoneuvo on aivan käsittämättömässä sivuluisussa. Sunnuntaina ajetaan SM-osakilpailun lisäksi myös Finnish Drift Open-driftingsarjan Street ja ProStreet-luokkien kilpailut.

Luvassa Kemoralla siis polttoaineen ja kuminkatkuinen polttomoottoriluisufestivaali. Tule nauttimaan ensin rata-ajosta omalla autolla sekä TimeAttackista ja varikon tapahtumista. Illalla rentoutumista festivaalihengessä ja sunnuntaina Suomen parasta Driftingiä.

RADALLA nähdään!

Liput ennakkoon http://www.lipputoimisto.fi:
Pääsylippu lauantai 22€
Pääsylippu sunnuntai 12€
Pääsylippu la + su 29,50€ HUOM! Sisältää leiripaikan alueella.

Liput portilta:
Pääsylippu lauantai 25€
Pääsylippu sunnuntai 15€
Ratamaksu lauantai 30€ (sunnuntaina ei omalla autolla ajoa)

Erikoistarjouksena lauantain ja sunnuntain sisäänpääsy sekä lauantain ratamaksu vain 52€ (sisältää myös leiripaikan alueella). Säästä selvää rahaa ostamalla liput ennakkoon!