Uutiset

RADALLE.com KIITTÄÄ kaudesta 2003

26.10.2003

Taas on yksi onnistunut RADALLE.com kesä jo valitettavasti takanapäin. Kausi on sujunut loistavasti ja uusi kävijäennätys on saatuaikaan, n.15 000 aktiivista autoharrastajaa on osallistunut tapahtumiin kesän aikana.

RADALLE.com kiittää kaikkia osallistuneita, aktiivista Staff porukkaa sekä yhteistyökumppaneita! Tämä kausi on jälleen osoittanut, kuinka tärkeän asian puolesta olemme tehneet töitä. Olemme tarjonnet tiellä hurjastelulle todellisen vaihtoehdon hauskuutta unohtamatta. Tuhannet innokkaat ajoharjoittelijat ovat tutustuneet moottoriratoihin ympäri suomen ja kartuttaneet ajotaitoaan. Varikolla on viihdytty ja pidetty hauskaa kuten rentoon RADALLE.com tyyliin kuuluu.
Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kiitosta tapahtumien levittämisestä ympäri Suomen.
Kaudella 2004 jatkamme samoilla linjoilla ja ainahan mukaan mahtuu uusia haasteita, mutta niistä lisää keväämmällä.
Talven tapahtumista ilmoitamme tällä palstalla joten keskusteluita kannattaa seurata.

Kiitos Pulkkisen Jormalle korvaamattomasta juontorupeamasta. Vastaavaa yhtä sanavalmista ja aiheentuntevaa yhteistyökumppania on vaikea, lähes mahdotonta löytää. Sekä iso kiitos myös radalle.com tytöille

Jos teillä on palautetta kuluneesta kesästä tai kehitysideoita tulevaan, toivomme saavamme niitä keskustelun muodossa Foorumiimme. Mikäli RADALLE.com toiminta kiinostaa astetta enemmän, kannattaa tulla RADALLE.com / R-Association ry:n kokouksiin vaikuttamaan ja toimintaan mukaan.

Kuten tuli jo sanottua KIITOS kaikille osallistuneille. Olemme tehneet tapahtumat teitä varten ja Te olette mukanaolollanne tehneet niistä aidot RADALLE.com tapahtumat.

Vauhtiterveisin tulevaan RADALLE.com kauteen 2004

"AkinaattoRi"
Aki Salmela
R-Association
Toiminnanjohtaja

ja

"Jassu"
Jani Korpi
Käytännönjärjestelyt