Uutiset

RADALLE.com Suolenkki Ahvenisto 11. – 12.8.2012

3.8.2012

Kesä taittuu syksyksi ja onkin aika RADALLE.com Suolenkki Ahvenistolle 11. – 12.8.2012. Ratapäiväkiertua valtaa jälleen Ahveniston perinteikkään moottoriradan ja luvassa on moottoriurheilua perinteisistä omalla autolla ajovuoroista aina SM-kilpailuihin asti. Radalla nähdään siis monenlaista ja –tasoista menopeliä koko viikonlopun ajan.

Lauantaina 11.8.2012 Ahvenistolla on Toyota GT86 ratapäivät. Tuo Toyotan uusi etumoottorinen takavetoinen urheiluauto tulee ulkoilemaan vähintäänkin yhtä perinteikkäälle moottoriradalle. GT86 on uusi tähän päivään päivitetty legendaarinen AE86 GT Corolla. Vapaastihengittävällä kaksi litraisella bokserimoottorilla varustettu ratapeto tullaan näkemään koko päivän Ahvenistolla ahmimassa rataa aina kello yhdeksästä eteenpäin.

Lauantaina ajetaan Ahvenistolla myös APR Finland TimeAttack-osakilpailu. Varikollakin tapahtuu tottakai kun RADALLE.com BABEt pistävät tuulemaan KORREK-vaahtoshowssa. Omalla autollakin pääsee tottakai radalle useamman tunnin ajan päivän aikana. Paikalla pidetään myös Tuning&Styling-näyttely makeimmille menopeleille jotka palkitaan kello kolmelta. Yleisöä ajantasalla pitää legendaarinen juontajaguru Jorma Pulkkinen. Paikalla myös EMMA Finland äänenlaatukilpailut sekä MaxBoom RY:n pitämät äänenpainekilpailut.

Sunnuntai startataan Suomen parhaimmalla Driftingillä. Ahveniston suolenkillä ajetaan Driftingin SM-osakilpailu jossa parhaat ottavat mittaa toisistaan mutta vain yksi voi voittaa. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon koska vuosi lähenee loppuaan...

Sunnuntaina on myös mahdollista ajaa kartingia Driftingin lomassa Ahveniston alavarikolla. Nopeimman ajan ajanut palkitaan yllätyspalkinnolla.

Mitä tulee sisäänpääsyihin niin nyt tarkkana kaikki te onnekkaat jotka omistatte tai ajatte Toyota-merkkisellä kulkineella: Kaikki Toyotalla tapahtumaan tulevat kuljettajat pääsevät kerhohinnalla sisään (-5€ sisäänpääsystä) sekä radalle (-10€ ratamaksusta). Lisäksi kaikki legendaarisen AE86 Corollan kuljettajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi sisään ja kerhohinnalla radalle.

Toyota Club of Finland (FinToys) -jäsenet kerhohinnalla sisään ja radalle lauantaina (Sisäänpääsy 15€, ratamaksu 30€)

Desibeliraja koko viikonlopun 110db

Hinnat ennakkoon:
Sisäänpääsy la + su 16€
Sisäänpääsy su 12€
Sisäänpääsy la + su + ratamaksu 52€
Perhelippu la + su 44€ (kaksi aikuista + kolme max 17v lasta)

Hinnat portilta:
Sisäänpääsy la + su 20€
Sisäänpääsy su 15€
Ratamaksu 40€

Aikataulut täältä!