Uutiset

RADALLE.com ja Red Line -öljyt Ahvenistolla

9.8.2012

RADALLE.com Suolenkki Ahvenistolla 11.8. on paikalla Red Linen Suomen edustaja Jyrki Pykäri jolta saat vastauksen siihen miksi esteripohjaiset öljyt ovat oikea valinta. Red Line-öljyt ovat täyssynteettisiä polyolesteri-pohjaisia huippuöljyjä joita käytetään moottoriurheilussa niin Formula ykkösissä, WRC ralliautoissa, nitro dragstereissa yms. Nyt nämä huipputuotteet ovat sinun ulottuvillasi.

Red Linen valikoimista löydät öljyt kaikkiin tarpeisiin. Moottoriöljyjä löytyy niin katuautoihin kuin täysiverisiin kilpureihinkin unohtamatta tietenkään moottoripyöriä ja mönkijöitä. Vaihteistoöljyistä löydät juuri oikean öljyn joko manuaalivaihteisiin tai automaattivaihteisiin laatikoihin. Peräöljyistä löytyy oikea vaihtoehto avoimiin tai lukollisiin periin. Heavy ShockProof-öljyt taas kestävät rajummassakin käytössä ja ne ovatkin suosittuja esimerkiksi NHRA Top Fuel autoissa. 

Red Line-lisäaineissa taas on tarjolla kattava valikoima kaikennäköisiä lisäaineita aina perinteisistä polttoaineen lisäaineista haarukkaöljyihin. Ehkä legendaarisin lisäaine on Red Line SI-1 polttoaineeseen lisättävä "injector cleaner"-lisäaine. Toinen kestosuosikki vuosien ajalta on Water Wetter joka parantaa jäähdytinnesteen lämmönjohtavuutta. Tätähän on yleisesti käytetty autoissa joissa on lämpöongelmia (mm. Mazda RX-7) mutta muina hyötyinä voidaan mainita mm. diesel-autojen nopeampi lämpeneminen talvella (parantuneen lämmönjohtavuuden takia).

Red Line polyolesteripohjaisten öljyjen filiminlujuus ja lämpöstabiilius sekä korkeiden lämpötilojen kesto ja kitkaominaisuudet ovat omaa luokkaansa mutta kuitenkin kaikkien lompakoiden ulottuvilla. Yleensä huippuöljyt joita käytetään moottoriurheilussa eivät ole kuluttajan ulottuvilla mutta Red Line-öljyt ovat poikkeus sääntöön. Red Line polyolesteri öljyt eivät myöskään kutista tiivisteitä pidemmänkään käytön aikana kuten monet muut synteettiset öljyt. Jos satut olemaan vielä ympäristöystävällisyyden kannattaja niin lue tämä: Esteripohjaiset öljyt ovat myös pitkälti biohajoavia.

Tule tutustumaan huippuöljyihin Ahvenistolle ja tarjoa autollesi vain parasta!

Red Line öljyjä saatavilla hyvin varustetuista autotarvikeliikkeistä kuten Motonetista.

Kattava jälleenmyyjälistaus maahantuojan kotisivuilla http://www.roadmachine.fi