Uutiset

RADALLE.com Botniaring RACE Finals 1. - 2.9.2012

20.8.2012

RADALLE.com, tuo moottoriurheilufanaatikon lempikaveri, saapuu Botniaringille kesän taittuessa syksyksi. Luvassa kaksipäiväinen moottoriurheilun täyttämä viikonloppu josta ei puutu näyttävää sivuluisua, nopeita autoja ja upeita naisia.

Viikonloppu startataan Suomen parhaalla Driftingillä kun radalle päästetään sivuluisun mestareita kymmenittäin. Lauantaina ajetaan siis puhtaasti sivuluisussa kun Suomen parhaat driftaajat ottavat mittaa toisistaan SM-osakilpailussa. Mukana myös ainoana Suomessa FDO Street ja ProStreet –luokat joista näitä mestareita nousee. Moottorit käynnistetään heti aamusta ja kuminkäry loppuu vasta myöhään illalla jonka jälkeen siirrytään paikalliseen Tarina Ravintolaan palkintojen jakoon ja anniskelun pariin. Liikaa ei kuitenkaan kannata nautiskella sillä sunnuntaina jatketaan!

Huomionarvoista on myös se, että legendaarinen juontajaguru Jorma Pulkkinen on pitämässä kävijöitä ajantasalla tapahtumista. Tälläkertaa Pulkkisen vuosikymmenien kokemuksesta on ottamassa oppia avustava Drifting juontaja Ville Kaukonen. RADALLE.com, harrastajilta harrastajille! 

Sunnuntaina on vuorossa perinteistä RADALLE.com meininkiä: Omalla autolla rata-ajoa, RADALLE.com BABES-kilpailu ja tottakai Suomen vauhdikkain KORREK-vaahtoshow. Kilvan ajoakaan ei ole unohdettu sillä sunnuntaina ajetaan ratkaisevat TimeAttack-kilpailut. Mukana Suomen nopeimmat ratakuskit sekä –autot. Tule katsomaan kuinka Sami Sivonen komentaa APR Audi TT RS:ää tai Marko Oivo siistiä, käsittämättömän nopeaa, Civicciä. Unlimited luokassa mittaa toisistaan ottavat koko kauden kisailleet Antti Oksan Audi S2 sekä JN Motorsportin Janne Niska ja Saku Nurminen ehkä Suomen nopeimmalla neliovisella perhe Subarulla.

Päivän aikana kaikilla kävijöillä on myös mahdollisuus pyörähtää radalle omilla menopeleillä joko driftaamaan tai ajamaan sitä nopeinta kierrosta. Omalla autolla ajovuorot ovat täydellinen tilaisuus tutustua oman auton hallintaan ja ominaisuuksiin kilparadalla valvotuissa olosuhteissa. Kilpakärpäsen puraistessa apu on lähellä sillä asiantunteva henkilökuntamme ottaa vastaan jo ilmoittautumisia kauden 2013 kilpasarjoihin.

Kuten kaikissa aikaisemmissakin tapahtumissa, myös Botniaringillä ehkä juuri sinulla on mahdollisuus voittaa KONI alustasarja autoosi. Kaikkien radalla omalla autolla ajaneiden, ja ratamaksun maksaneiden kesken, arvotaan nimittäin vapaavalintainen KONI alustasarja! Tämä on toiseksi viimeinen tilaisuus tänä vuonna saada autoosi markkinoiden paras alustasarja!

Ja nyt jokaikinen kuulolle, Sunnuntaina sisäänpääsy tapahtumaan on ILMAINEN. Kyllä, luit aivan oikein, tarjoamme sunnuntain sisäänpääsyn hintaan 0 euroa. Eli käytännössä lauantain Suomen paras Drifting-kilpailu ja sunnuntain ainutlaatuinen ratahäppeninki menoineen ja meininkeineen 20€. Mikäli haluat sunnuntaina radalle niin siitä joudumme pyytämään nimellisen korvauksen joka lukee alla. Älä missaa mahdollisuutta!

 

Hinnat:

Ennakkoon:
Sisäänpääsy LA 13,90€
Sisäänpääsy SU ILMAINEN
Sisäänpääsy LA + Ratamaksu SU 42€
Perhelippu LA 34€ (sis. 2 aikuista + max. 3 lasta 12 – 17v)

Portilta:
Sisäänpääsy LA 20€
Sisäänpääsy SU ILMAINEN
Ratamaksu SU 40€

Tapahtuman aikataulut täältä!