Uutiset

RADALLE Ua Kerho JÄÄratapäivät 19.1.2013

11.1.2013

Joutsan JÄÄratapäivät ajetaan autourheilukerhohengessä. 19.1.2013 järjestettävät JÄÄratapäivät ovat oiva tapa Ua:n jäsenille tulla ajamaan JÄÄradalle. Paikan päällä on myös mahdollisuus liittyä RADALLE Ua:han ja näinollen päästä kiinni Ua:n tarjoamiin lukuisiin etuihin, sekä tietenkin näin päästä JÄÄradalle ajamaan.

JoseMoran ajoharjoittelurata on oivallinen paikka tulla tutustumaan jäärata-ajoon. Ajopohja on tasainen sekä riittävän leveä mikäli kulkuneuvosi sattuu lipsahtamaan sivuttain. Paikalla on myös lukuisia RADALLE.comin edustajia kalustoineen jotka tarvittaessa opastavat jäärata-ajon saloihin.

Suuresti kyselyä aiheuttanut JoseMoran ns. "metsäpätkä" on auki mikäli keli sen sallii. Tämä kyseinen pätkä on toistuvasti enemmän "offi"-henkisten autoilijoiden suosiossa mutta onpa siellä vuosien saatossa nähty mm. moottoripyöriä ja yksinäinen mikroautokin.

Kerhojääratapäivillä ajaminen RADALLE Ua:n jäsenille 30€
Muut kuin jäsenet pääsevät ajamaan liittymällä RADALLE Ua:han (20€ liittyminen + 20€ alennettu ratamaksu)

Nämä jääratapäivät ovat siis kerhojääratapäivät jolloin alue on varattu ainoastaan kerhon jäsenille ja heidän kalustolleen/tuttavilleen. Mikäli haluat tulla ajamaan niin voit liittyä paikanpäällä jäseneksi jolloin mukanasi olevat ystävät pääsevät paikanpäälle pällistelemään menoa.

Tapahtuma auki klo 12 - 17

Joutsassa autoissa _ei_ saa olla piikkirenkaita, normaalit katunastat suositeltuja, kitkoilla voi tulla "hieman" liian liukasta mutta hauskaa silti. Mönkijät ja moottoripyörät voivat ajaa piikeillä.

Paikanpäällä ajetaan kerhon jäsenten kesken myös jääkatuautosprint. Nopein palkitaan!